2019. január 28.
Tegyünk ma a holnap Fradijáért!
Támogasd adód 1%-val az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítványt!

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthet vele. Az adó 1% felajánlásra minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

 

Az FTC klubalapítványa, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány ezúttal is mozgalmas évet zárt. Elindult az Albert ösztöndíj rendszer, amelynek köszönhetően több tucat fiatal és sikeres sportolónk részesült támogatásban. Az Albert Kiállítás számtalan magyarországi és határon túli helyszínen mutatta be legendánk életútját és sikereit. Emellett több sikeres rendezvény megszervezésében működött közre az alapítvány, elég csak az FTC Családi és Sportnapra vagy az Albert Utánpótlás tornára gondolni. Emellett elindult iskolai programunk, amelynek keretei között az FTC legendás sportolói látogatnak el oktatási intézményekbe és saját példájukon keresztül is népszerűsítik a sportot és az FTC-t.

 

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. A tavalyi évben 152 utánpótlás-sportolót támogatott az alapítvány, többek között a 2018-as Ifjúsági Olimpián három érmet szerző tornászunk, Balázs Krisztiánt is!

 

Hivatalos információk adója 1%-nak felajánlásához.

Benyújthatja elektronikus úton:
-      az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
-      az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:
-      a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
-      az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
-      a 18EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
-      amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2019. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

 

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő.


 
Ezen a linken elérheti az EGYSZA lapot kiegészítve az Albert Alapítvány adószámával! Támogatását előre is köszönjük!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most