2017. október 4.
Fradi Fair Play Bizottság
A Fradi Fair Play Bizottság tagjai és kategóriái.

A Fradi Fair Play Bizottság 2017-ben alakult, a kilenctagú testület két társelnöke olimpiai ezüstérmes korábbi úszónk, dr. Gyarmati Andrea, illetve kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok birkózónk, Bácsi Péter. Rajtuk kívül a bizottság tagja a klub mindenkori elnöke, jelen esetben Kubatov Gábor és ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán.

 

A Bizottság további tagjai: Méry Katalin, a Magyar Telekom Nyrt. ügyfélszolgálati igazgatója, Deregán Gábor, a MOB Fair Play Bizottságának főtitkára, Sas Sándor, az FTC többszörös paralimpikon erőemelője, Pap Gábor, az FTC Sportigazgatósági elnöke, valamint az FTC nemzetközi projektmenedzsere, Máté Bálint.

 

A Fradi Fair Play Bizottság minden évben két díjat ad át. Az Igazi Zöld-fehér Hős kategóriában olyan ferencvárosi sportolót díjaznak, aki az adott évben különleges sportemberi nagyságáról tett tanúbizonyságot.

 

A Fradi Szív kategóriában pedig az FTC törekvéseit a klub számára fontos társadalmi ügyben támogató magánszemély, cég, vagy szervezet lehet a győztes.

 

Cikkajánló

Ők az idei Fradi Fair Play-díjasok!

Egy önzetlen és egy életmentő cselekedetet díjazott a Fradi Fair Play Bizottság – VIDEÓ!

2018-as győztesek

Mándli Fannit, valamint Szirmák Botondot díjaztuk.

2017-es győztesek

Patlók Olivér az Igazi Zöld-fehér Hős, Kékesi József a Fradi Szív kategória nyertese.

Alapítás

A társadalmi felelősségvállalásban évek óta élen járó FTC létrehozza a Fradi Fair Play Bizottságot.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most