2024. június 28.
A Fradiban mostantól minden Macron!
A következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz cég ruházatát viselik majd.

Klubunk örömmel jelenti be, hogy a 2024/25-ös szezontól az FTC minden csapata és sportolója a jövőben az olasz sportszergyártó, a Macron sportruházatát viseli majd.

Az ókori filozófus, Seneca találó gondolata szerint nem az élet hossza számít, hanem a minősége. A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Ezzel tudjuk leginkább megszolgálni a bizalmukat, a támogatásukat. Természetesen, a célunk továbbra is az, hogy a klub minél sikeresebb legyen. Megtisztelő számunkra, hogy egy világszerte ismert és prémium sportszermárka úgy döntött, hogy kiemelten támogatja a Ferencváros működését. Mostantól a Fradiban minden Macron!” – mondta Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék. Az új kollekció a Macrontól megszokott minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel büszkélkedhet.

A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel – nyilatkozta Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója. – Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék" – tette hozzá.

Cikkajánló

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk július 15-én.

Őt ünnepeljük ma

Július 14-én labdarúgócsapatunk szakmai stábjának egyik tagját köszönthetjük.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra, a Fradi első gólkirályára emlékezünk július 13-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család két tagját köszönthetjük július 12-én.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori labdarúgónkra emlékezünk július 12-én.

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Furulyás János

Életének 91. évében elhunyt az FTC egykori elnöke, Furulyás János.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család három tagját köszönthetjük július 11-én.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin