2023. november 17.
Fradi-sztárok dedikálják az Évkönyvedet!
Egyetlen fradista könyvespolcáról sem hiányozhat az FTC hivatalos kiadványának 12. darabja.

Az FTC Évkönyv-sorozatának 12. darabja november 17-étől kezdve ismét előrendelhető! Aki él az előrendelés lehetőségével az 2023-ban is kiválaszthatja, hogy melyik kedvenc ferencvárosi sportolójának aláírásával kéri a könyvet!

Az FTC Évkönyvet ITT tudod megrendelni!

A könyv az előrendelés során kizárólag a shop.fradi.hu weboldalon elérhető, de a megjelenést követően a Fradi Shopban, valamint a Libri és a Líra könyvesboltokban is megvásárolható a kiadvány országszerte.

A könyv ára 5.490 Ft, amire az éves labdarúgó-bérlettel rendelkező drukkerek 15 % kedvezményt kapnak. Az FTC Évkönyvet megrendelők kedvezményes, mindössze 990 Ft-os szállítási költséggel számolhatnak.

A dedikált kiadványt egy maximum 160 karakteres kísérőszöveggel lehet igényelni, az aláírást pedig az FTC elnökétől, Kubatov Gábortól, vagy az alábbi csapatok egyik tagjától lehet kérni:

- férfi labdarúgás
- női labdarúgás
- férfi vízilabda
- női vízilabda
- férfi kézilabda
- női kézilabda
- férfi jégkorong

Az előrendelés november 17-én indul és december 8-án, 24:00-ig tart. A kézbesítést december 18-i (51. hét) hétre vállalja a klub, de legkésőbb december 23-ig minden előrendelő megkapja a kiadványt. Ez alól kivétel a női kézilabda, valamint a női labdarúgás, az ő esetükben 2024. tehát az új esztendő 2. hetére (január 11-i hét) vállalja a klub a szállítást.

Fontos: több évkönyv-rendelés esetén minden egyes évkönyvnél külön, egyesével meg kell adni azt a személyt, akitől aláírást igényelnek, és ugyanez érvényes a kisérőszövegre is.

FTC Évkönyv 2023

A 124 esztendős Ferencvárosi Torna Club egy újabb feledhetetlen évet hagyott maga mögött, amit a hagyományoknak megfelelően a klub az FTC Évkönyvben foglal össze szimpatizánsai számára. A kiadványban a látványsportágak, így a labdarúgás, a kézilabda, a vízilabda és a jégkorong mellett az összes ferencvárosi szakosztály, így az akrobatikus torna, az atlétika, a birkózás, a curling, a kajak-kenu, a kerékpár, a korcsolya, a teke, a férfi torna, a női torna, az ökölvívás, a szinkronúszás, a triatlon, az úszás, valamint a vívás legfontosabb eredményeit, eseményeit is elolvashatják.

Az FTC sporteredményei mellett beszámol a ferencvárosi sportolók válogatottban elért teljesítményéről is, így például Muszukajev Iszmail vagy éppen a férfi vízilabdázók világbajnoki címéről. A felnőtt élsportolók mellett terítékre kerülnek az utánpótlásban edződő fiatalok is, akik közül 2023-ban ugyancsak jó páran kiemelkedő nemzetközi eredményeket értek el.

A Fradi több mint egy sportklub, az egyesület a társadalmi felelősségvállalás jegyében a legfiatalabb generációktól kezdve a legidősebb korosztályig bezárólag igyekszik támaszt nyújtani különböző programjain keresztül. Emellett a klub kiemelkedő kereskedelmi forgalmat bonyolít le, szociális segítséget nyújt a rászoruló fiatalok számára az Albert Alapítvány révén és a sportszerető közösség számára izgalmas tartalmat nyújt médiacsatornáin keresztül – az FTC Évkönyvben a klub ezen szervezeti egységeinek elmúlt esztendejéről is olvashatnak.

Az FTC Évkönyv megemlékezik azokról, akik 2023-ban hagytak itt bennünket, mesél az egykori, mára elfeledett, különleges szakosztályokról, ahogyan azokról a korszakos jelentőségű művészekről is, akik egykor ugyanazt kiáltották, amit a mindenkori Szentély lelkes közönsége: Hajrá, Fradi!

Legfontosabb információk:

FTC Évkönyv 2023

Előrendelés időtartama: november 17. - december 8.

Előrendelés helye: shop.fradi.hu

Dedikálási lehetőség kérése:

- Kubatov Gábor (FTC elnök)

- férfi labdarúgás

- női labdarúgás

- férfi vízilabda

- női vízilabda

- férfi kézilabda

- női kézilabda

- férfi jégkorong

Oldalszám: 156
Ár: 5.490 Ft
Kedvezményes szállítási költség: 990 Ft
Előrendelés: ITT!

Megjelenés várhatóan december közepétől: Fradi Shop, Fradi Bolt, Libri és Líra könyvesboltok.

Cikkajánló

Rá emlékezünk ma

Ezen a napon született egykori labdarúgónk, Pataky Mihály.

Őt ünnepeljük ma

Korábbi labdarúgónk, Franck Boli december 7-én született.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család három tagját köszönthetjük december 6-án.

Rá emlékezünk ma

December 6-án egykori labdarúgónkra emlékezünk.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család három tagját köszönthetjük december 6-án.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori jégkorongozónkra és birkózónkra emlékezünk december 6-án.

Rangos elismerésben részesültünk

A Fradi Fair Play Bizottság elmúlt hét évének kiemelkedő munkájáért vehettük át a MOB díját.

Megkoszorúztuk klublegendánk sírját

December 4-én az FTC egykori kiválóságára, dr. Lakat Károlyra emlékeztünk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin