2023. augusztus 11.
Itt a második digitális Zöld és fehér!
Érdekesebbnél érdekesebb témákkal érkezik a Zöld és fehér augusztusi száma.

Júliusban új korszak kezdődött a Zöld és fehér történetében. A 2012 októbere óta megjelenő magazin ezentúl kizárólag online formában jelenik meg! A váltásnak köszönhetően sokkal több szurkolóhoz juthat el a lap, több tartalommal, a digitális korszak kihívásainak megfelelő köntösben, sok-sok kreatív tartalommal, videókkal, fotógalériákkal, zenével akár. Mobilon, tableten, laptopon is elérhető az FTC klubmagazinja, ami megvásárolható a magaziner.hu/zoldesfeher oldalon. Az egyik legfontosabb változás és újdonság, hogy labdarúgó bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak mostantól a bérlet érvényességének ideje alatt ingyen jár a digitális klubmagazin!

Az FTC életmód- és sportkultúra magazinjának legfrissebb számában világbajnok vízilabdázóink előtt tisztelgünk. A Fukuokában aranyérmet szerző magyar válogatottban kilenc FTC-Telekom játékos is helyet kapott, így klubunk jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy hazánk 2013 után megint világbajnoki címet ünnepelhetett, immár negyedik alkalommal.

Pólósaink mellett szó lesz még 34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk nyári igazolásiról, de kézilabdából sem lesz hiány, BL-ezüstérmes női kézilabdacsapatunk új vezetőedzője, Martin Albertsen, valamint az FTC-Green Collect friss U21-es világbajnoki ezüstérmes jobbátlövője, Ónodi-Jánoskúti Máté is megszólal a legújabb kiadásban.

Kaján Norbert, 34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk hátvédje is interjút adott magazinunknak. Fiatal tehetségünk 13 éve erősíti egyesületünket, és az előző szezon végén az NBI-ben is bemutatkozhatott.

A tartalomból még:

- 13+1 kérdés Varga Barnabással – bomba formában lévő válogatott csatárunk a mindennapjairól, a Fradiról és a futballról

- A fürdés művészete – Spa, Borszék és Bad Ischl múltja, jelene és jövője

- Így látta a szovjet nagykövetség a Fradi-tábort – avagy az 1963-as Ferencváros-Dinamo Moszkva mérkőzés és utóélete

- Kézilabdázóinkkal, Imre Szofival és Imre Gézával is beszélgettünk szüleikkel együtt

Tartsanak mostantól velünk a Zöld és fehér új, digitális korszakában is! A lap ára továbbra is mindössze 495 forint lapszámonként, de az előfizetőket most is kedvezmény várja majd. Bérletesként pedig ingyen jár a Zöld és fehér. A magazin legújabb lapszámai és a kapcsolódó előfizetői akciók megtalálhatók a magaziner.hu/zoldesfeher oldalon!

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Három egykori sportolónkra emlékezünk június 1-jén.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család hat tagját köszönthetjük május 31-én.

Rá emlékezünk ma

A Fradi-család egykori vízilabdázójára emlékezünk ma.

SZEZONVÉGI GARÁZSVÁSÁR

Június 8-a és 11-e között óriási kedvezményekkel várjuk drukkereinket.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszönthetjük a mai napon.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család négy egykori tagjára emlékezünk a mai napon.

Őket ünnepeljük ma

Kézilabdázóinkat és labdarúgónkat köszönthetjük ezen a napon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin