2023. április 24.
KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ
A Ferencvárosi Torna Club 2023. május 25-én közgyűlést tart.

A Ferencvárosi Torna Club Elnöksége a 2023. március 30. napján megtartott ülésén meghozott határozata alapján a Ferencvárosi Torna Club (székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 129., nyilvántartási száma: Fővárosi Törvényszék, 01-02-0001354) 2023. évi rendes közgyűlését – az Alapszabály 7. és 9. pontjaiban foglaltak szerint, továbbá az egyéb vonatkozó előírások figyelembevételével – jelen hirdetmény útján 2023. május hó 25. napján 9.00 órára hívja össze.

A közgyűlés helye: Elek Gyula Aréna (Budapest, X. ker., Kőbányai út 47./a)

A közgyűlés napirendje az Elnökség fenti határozata alapján:
1) az Elnökség beszámolójának megvitatása és elfogadása az Egyesület tevékenységéről
2) A Sportigazgatóság beszámolója
3) A Felügyelő Bizottság beszámolója
4) A könyvvizsgáló jelentése
5) Az Egyesület éves pénzügyi tervének, illetve az előző éves pénzügyi terve teljesítéséről szóló, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezései szerint készített éves beszámolójának az elfogadása

A jelenleg hatályos Alapszabály szövege az Egyesület hivatalos honlapján (www.fradi.hu) folyamatosan elérhető, illetőleg az Egyesület titkárságán megismerhető.

Az Elnökség határozata alapján a határozatképtelenség esetén tartandó megismételt közgyűlés a rendes közgyűléssel azonos helyszínen, azonos napirenddel, 2023. május hó 25. napján 10.00 órai kezdettel kerül megtartásra. A határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A közgyűlésen minden tagot, illetve az Alapszabály által megjelölt más személyeket egy szavazat leadásának joga illeti meg. Az Egyesület valamennyi szavazati joggal rendelkező tagja a közgyűlésen kizárólag személyesen gyakorolhatja tagsági jogait, meghatalmazásnak helye nincs, így az alapján képviseleti jog nem igazolható.

A közgyűlés megszervezésének biztosítása érdekében az Alapszabály 7.3. pontjának rendelkezései szerint az Elnökség felhívja a közgyűlésen részt venni kívánó tagokat, hogy jelen közgyűlési meghívó kihirdetését (az Alapszabály szerinti közzétételét) követő 15 napon belül a közgyűlésen való részvételi szándékukat elektronikus levélben a titkarsag@fradi.hu e-mail címen, levélben 1091 Budapest, Üllői út 129. címen igazolható módon jelezzék. A közgyűlésen azok a tagok jogosultak részt venni, akik a meghívóban megjelölt módon regisztráltak és megfelelnek az Alapszabályban előírt egyéb feltételeknek.

Az Elnökség a közgyűlési regisztráció lebonyolításával és a regisztrációk érvényességével kapcsolatosan az alábbi állásfoglalást teszi közzé:
1. Az elektronikus levélben érkezett regisztrációkat az Egyesület akkor tekinti hitelesnek és érvényesnek, ha az elektronikus levél tartalmazza a regisztráló tag telefonos elérhetőségét, mely számon a titkárság a regisztráló személy sikeres visszahívásával a regisztráló tag azonosítását el tudja végezni.
2. A levélben érkezett regisztrációkat a tagoknak aláírásukkal el kell látniuk. Az aláírás nélkül érkezett regisztráció érvénytelen.
3. Csoportos regisztrációt az Egyesület kizárólag levélben fogad, a csoportosan regisztráló tagok mindegyike köteles a regisztrációs bejelentést aláírásával ellátni. A csoportos regisztrációs bejelentés annak a tagnak a vonatkozásában érvénytelen, aki a regisztrációs bejelentést nem írta alá.

Budapest, 2023. április 20.
a Ferencvárosi Torna Club Elnöksége

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori vízilabdázónkra emlékezünk április 17-én.

Fradi 125: Rendelje elő!

Jusson hozzá hamarabb az FTC történelmét megörökítő kiadványhoz!

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori sportolónkra emlékezünk április 16-án.

A nagy címer-párbaj a Fradi TV-ben!

Zachariassen és Wingo párharca, stadiontúra, derbihős és Fradi SuLiga a legújabb adásban.

Heti program

Ezen a héten is számos mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őt ünnepeljük ma

Vízilabdázónkat köszöntjük április 15-én.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin