2021. május 21.
Közgyűlési meghívó
A Ferencvárosi Torna Club 2021. június hó 24. napján 9.00 órára hívja össze közgyűlését.

A Ferencvárosi Torna Club Elnöksége a 2021. április 29. napján megtartott elnökségi ülésen hozott határozata alapján a Ferencvárosi Torna Club (székhelye: 1091-Budapest, Üllői út 129., nyilvántartási száma: Fővárosi Törvényszék 01-02-0001354) esedékes 2021. évi rendes éves közgyűlését az Alapszabály 7. §. értelmében eljárva, továbbá 9. §-ában foglalt kötelező érvényű előírások és egyéb vonatkozó pontjai szerint jelen hirdetmény útján 2021. június hó 24. napján 9.00 órára hívja össze.

A közgyűlés helye: FTC Kézilabda Csarnok (Budapest, X. ker., Kőbányai út 47./a )

A közgyűlés napirendje az Elnökség fenti határozata alapján:

1) az Elnökség beszámolójának megvitatása és elfogadása az Egyesület tevékenységéről
2) A Sportigazgatóság beszámolója
3) A könyvvizsgáló jelentése
4) A Felügyelő Bizottság beszámolója
5) Az Egyesület éves pénzügyi tervének, illetve az előző éves pénzügyi terve teljesítéséről szóló, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezései szerint készített éves beszámolónak az elfogadása
6) A könyvvizsgáló jogviszonyának rendezése, az Egyesület új könyvvizsgálójának jelölése és megválasztása
7) Alapszabály módosítása

A jelenleg hatályos Alapszabály szövege jelen meghívó közzétételétől az Egyesület hivatalos internet oldalán folyamatosan elérhető, illetőleg az Egyesület titkárságán megismerhető. Az Alapszabály tartalmazza a tisztségviselők és a könyvvizsgáló megválasztására irányadó szabályokat.

Az Elnökség határozata alapján a határozatképtelenség esetén tartandó megismételt közgyűlés a rendes közgyűléssel azonos helyszínen, azonos napirenddel, 2021. június hó 24. napján 10.00 óra kezdettel kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A közgyűlésen minden tagot, illetve az Alapszabály által megjelölt más személyeket egy szavazat leadásának joga illeti meg. Az Egyesület valamennyi szavazati joggal rendelkező tagja a közgyűlésen kizárólag személyesen gyakorolhatja tagsági jogait, meghatalmazásnak helye nincs, így az alapján képviseleti jog nem igazolható.

A közgyűlés megszervezésének biztosítása érdekében az Alapszabály 7.§ (3) bekezdés rendelkezései szerint az Elnökség felhívja a közgyűlésen részt venni kívánó tagokat, hogy jelen közgyűlési meghívó kihirdetését (a hivatalos internet oldalon történt közzétételét) követő 15 napon belül a közgyűlésen való részvételi szándékukat elektronikus levélben a titkarsag@fradi.hu e-mail címen, levélben az FTC Tagsági Rendszer, Közgyűlés 1091 Budapest, Üllői út 129. címen igazolható módon jelezzék. A közgyűlésen azok a tagok jogosultak részt venni, akik a meghívóban megjelölt módon regisztráltak és megfeleltek az Alapszabályban előírt egyéb feltételeknek.

Az Elnökség a közgyűlési regisztráció lebonyolításával és a regisztrációk érvényességével kapcsolatosan az alábbi állásfoglalást teszi közzé:
1. Az elektronikus levélben érkezett regisztrációkat az Egyesület akkor tekinti hitelesnek és érvényesnek, ha az elektronikus levél tartalmazza a regisztráló tag telefonos elérhetőségét, mely számon a titkárság a regisztráló személy sikeres visszahívásával a regisztráló tag azonosítását el tudja végezni.
2. A levélben érkezett regisztrációkat a tagoknak aláírásukkal el kell látniuk. Az aláírás nélkül érkezett regisztráció érvénytelen.
3. Csoportos regisztrációt az Egyesület kizárólag levélben fogad, a csoportosan regisztráló tagok mindegyike köteles a regisztrációs bejelentést aláírásával ellátni. A csoportos regisztrációs bejelentés annak a tagnak a vonatkozásában érvénytelen, aki a regisztrációs bejelentést nem írta alá.

Budapest, 2021. május 20.
a Ferencvárosi Torna Club Elnöksége

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

Klubunk hét korábbi sportolóját ünnepeljük ma.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család nyolc tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori atlétánkra, ökölvívónkra és úszónkra emlékezünk március 27-én.

Őket ünnepeljük ma

Március 26-án a Fradi-család négy tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori atlétánkra és jégkorongozónkra emlékezünk március 26-án.

9/9! Az olimpiára készülő Imre Bence a Fradi TV-ben

Az olimpiai selejtezőn hibátlanul teljesítő kézisünk, kapusiskola és Neszmély Boglárka a legújabb adásban.

Heti program

Ezen a héten is számos mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család három tagját köszönthetjük ezen a napon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin