2020. július 7.
Közgyűlési meghívó
2020. augusztus 12-én, szerdán 9.00-kor tartja az FTC rendes éves és tisztújító közgyűlését.

A Ferencvárosi Torna Club Elnöksége a 2020. június 25. napján megtartott elnökségi ülésen hozott határozata alapján a Ferencvárosi Torna Club 2020. évi rendes éves és tisztújító közgyűlését az Alapszabály 7. §. 9.4 és egyéb pontjai szerint jelen hirdetmény útján 2020. augusztus hó 12. napján 9.00 órára hívja össze.


A közgyűlés helye: FTC Kézilabda Csarnok (Budapest, X. ker., Kőbányai út 47/a )

A közgyűlés napirendje az Elnökség fenti határozata alapján:
1) az Elnökség beszámolójának megvitatása és elfogadása az Egyesület tevékenységéről
2) A Sportigazgatóság beszámolója
3) A könyvvizsgáló jelentése
4) A Felügyelő Bizottság beszámolója
5) Az Egyesület éves pénzügyi tervének, illetve az előző éves pénzügyi terve teljesítéséről szóló, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény rendelkezései szerint készített éves beszámolónak az elfogadása
6) Az Egyesület elnökségi tagjának megválasztása

A jelenleg hatályos alapszabály szövege jelen meghívó közzétételétől az Egyesület hivatalos internet oldalán folyamatosan elérhető, illetőleg az Egyesület titkárságán megismerhető. Az Alapszabály tartalmazza a tisztségviselők megválasztására irányadó szabályokat.

Az Elnökség határozata alapján a határozatképtelenség esetén tartandó megismételt közgyűlés a rendes közgyűléssel azonos helyszínen, azonos napirenddel, 2020. augusztus hó 12. napján 10.00 óra kezdettel kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A közgyűlésen minden tagot illetve Alapszabály által megjelölt más személyeket egy szavazat leadása joga illet meg. Az Egyesület valamennyi szavazati joggal rendelkező tagja a közgyűlésen kizárólag személyesen gyakorolhatja tagsági jogait, meghatalmazásnak helye nincs.

A közgyűlés megszervezésének biztosítása érdekében az Alapszabály 7.§ (3) bekezdés rendelkezései szerint az Elnökség felhívja a közgyűlésen részt venni kívánó tagokat, hogy jelen közgyűlési meghívó kihirdetését (a hivatalos internet oldalon történt közzétételét) követő 15 napon belül a közgyűlésen való részvételi szándékukat elektronikus levélben a titkarsag@fradi.hu e-mail címen, levélben az FTC Tagsági Rendszer, Közgyűlés 1091 Budapest, Üllői út 129. címen igazolható módon jelezzék. A közgyűlésen azok a tagok jogosultak részt venni, akik a meghívóban megjelölt módon regisztráltak és megfeleltek az Alapszabályban előírt egyéb feltételeknek.

Az Elnökség a közgyűlési regisztráció lebonyolításával és a regisztrációk érvényességével kapcsolatosan az alábbi állásfoglalást teszi közzé:


1. Az elektronikus levélben érkezett regisztrációkat az Egyesület akkor tekinti hitelesnek és érvényesnek, ha az elektronikus levél tartalmazza a regisztráló tag telefonos elérhetőségét, mely számon a titkárság a regisztráló személy sikeres visszahívásával a regisztráló tag azonosítását el tudja végezni.

2. A levélben érkezett regisztrációkat a tagoknak aláírásukkal el kell látniuk. Az aláírás nélkül érkezett regisztráció érvénytelen.

3. Csoportos regisztrációt az Egyesület kizárólag levélben fogad, a csoportosan regisztráló tagok mindegyike köteles a regisztrációs bejelentést aláírásával ellátni. A csoportos regisztrációs bejelentés annak a tagnak a vonatkozásában érvénytelen, aki a regisztrációs bejelentést nem írta alá.

Budapest, 2020. július 07.
a Ferencvárosi Torna Club Elnöksége

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család nyolc tagját köszöntjük születésnapján március 29-én.

Rájuk emlékezünk ma

Legendás egykori jégkorongozónkra, labdarúgónkra, úszónkra és utánpótlás edzőnkre emlékezünk március 29-én.

Őket ünnepeljük ma

Klubunk hét korábbi sportolóját ünnepeljük ma.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család nyolc tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori atlétánkra, ökölvívónkra és úszónkra emlékezünk március 27-én.

Őket ünnepeljük ma

Március 26-án a Fradi-család négy tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Egykori atlétánkra és jégkorongozónkra emlékezünk március 26-án.

9/9! Az olimpiára készülő Imre Bence a Fradi TV-ben

Az olimpiai selejtezőn hibátlanul teljesítő kézisünk, kapusiskola és Neszmély Boglárka a legújabb adásban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin