2021. június 24.
Lezajlott az éves közgyűlés
A Ferencvárosi Torna Club az Elek Gyula Arénában tartotta meg évi rendes közgyűlését – VIDEÓ!

Klubunk június 24-én, az Elek Gyula Arénában tartotta meg évi rendes közgyűlését. A napirendi pontok szerint a Közgyűlés meghallgatta, majd nagy többséggel elfogadta a sportigazgatóság és a felügyelőbizottság éves beszámolóját, az előző évre vonatkozó független könyvvizsgálói jelentést és az egyesület 2020-as évére vonatkozó pénzügyi teljesítéséről szóló beszámolóját. Első napirendi pontként az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán számolt be a mögöttünk hagyott évről, amely szerinte két szempontból is sikeres volt.

- A tavalyi évben azt gondolom, hogy két nagy sikert értünk el. Egyrészt leküzdöttük a koronavírus által elénk támasztott kihívásokat. A másik nagy siker pedig az a fantasztikus sportszakmai munka, amit edzőink és sportolóink letettek az asztalra. Az olimpiai küldöttségünk elérheti vagy akár át is lépheti a 20 főt, amire utoljára 1964-ben volt példa, amikor szintén Tokióban rendezték az olimpiát. Ez a szép szám is mutatja, milyen erős év áll mögöttünk. Csapataink kiválóan szerepeltek, többen címet védtek vagy éppen most lettek bajnokok, ennek köszönhetően pedig újabb aranyévet tudhatunk magunk mögött – mondta Nyíri Zoltán, aki ezt követően a klub előtt álló feladatokat említette.

- Az előttünk álló évben sem lehet más a célja a Fradinak, mint győzni. Férfi labdarúgócsapatunk hamarosan megkezdi a BL-selejtezőket, reméljük hasonlóan szép őszünk lehet, mint tavaly. Velük együtt négy csapatunk indul a Bajnokok Ligájában,  ugyanúgy, mint egy éve. Reméljük, hogy az olimpiára kijutott sportolóink életük legjobbját fogják nyújtani Tokióban. Jó egészséget és sikert kívánok a Fradinak – zárta gondolatait Nyíri Zoltán.

 

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

Április 18-án több korábbi sportolónkat köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi-család három tagjára emlékezünk április 18-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori vízilabdázónkra emlékezünk április 17-én.

Fradi 125: Rendelje elő!

Jusson hozzá hamarabb az FTC történelmét megörökítő kiadványhoz!

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori sportolónkra emlékezünk április 16-án.

A nagy címer-párbaj a Fradi TV-ben!

Zachariassen és Wingo párharca, stadiontúra, derbihős és Fradi SuLiga a legújabb adásban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin