2022. szeptember 13.
Megjelent: „A nagy Fradi lemez: a zene ereje!”
Klubunk legújabb szurkolói albuma 14 fantasztikusan lüktető dalból áll. A lemez producere Lotfi Begi.

A legek fogtak össze egy különleges, Fradi ihlette válogatás album létrehozásáért: a legnépszerűbb klub, az FTC lemezének megálmodója Lotfi Begi, az ország legismertebb lemezlovasa és producere, kiadója a Warner Music világcég kizárólagos hazai partnere, a Magneoton Music Group.

„A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című albumot az MVM Dome-ban ünnepélyes keretek között, a főszereplőkkel együtt mutatták be.



„Mi mindig és mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérel bennünket, mert nekünk ez a klub a mindenünk, az életünk, amit tudunk, azt megtesszük azért, hogy a Fradi a legjobb és a legnépszerűbb legyen, és az maradjon”  - nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke. - Kétévente végeztetünk egy vidéki kutató céggel egy-egy felmérést arról, hol tart a Ferencváros, mennyien és mennyire kedvelik. Ezért tudjuk pontosan, hogy 2,1 millió szurkoló figyel ránk nap mint nap, és  érdeklődik a klub iránt.  Az FTC sokkal több, mint egy sportklub, egy rendkívül komoly márka. Egy olyan érték, melynek  megőrzése, növelése ugyanúgy a feladatunk, mint például védőt vásárolni a futball csapatnak, vagy éppen biztosítani az Elek Gyula kézilabda aréna áramellátását. Számos eszközt alkalmazunk, amikor igyekszünk népszerűsíteni a klubot. Elismerem, akad köztük olyan, ami elsőre szokatlannak tűnik, de mi hiszünk abban, hogy ezek  hasznosak.  Hisszük, hogy komoly igény van  akár egy Fradi ágyneműhuzat vagy kávékapszula, akár egy Fradi mesekönyv, vagy éppen egy Fradi lemez iránt. Külön öröm, számunkra,  hogy a legjobbakat tudtuk megnyerni az ügynek, barátomat, a közismert Fradi-szurkolót, aki a fiatalok körében rendkívül népszerű,  Lotfi Begit. És az egyik legkomolyabb hazai kiadót, a Magneotont. Köszönöm a kiváló előadóművészeknek, hogy vállalták a részvételt, ’A nagy Fradi lemez’ méltó lett a klubhoz, őszintén remélem, minden dalból sláger lesz és az album a csúcsra ér.

Az album producere és megálmodója a közismerten Fradi-szurkoló Lotfi Begi, az ország legismertebb, Fonogram – Magyar Zenei Díjas, MTV Music Awards- és Petőfi-díjas lemezlovasa és producere, valamint a Rádió 1 műsorvezetője!

„Kubatov Gábor elnök úrral két közös szenvedélyünk van, az egyik a Fradi, a másik pedig a zene!” – jelezte elköteleződését Lotfi Begi. - Így az sem volt sose a véletlen műve, ha a Fradi-meccseken összefutottunk, akkor először a csapat szereplését tárgyaltuk ki, majd egy idő után rögtön a zene mellett kötöttünk ki. Nagyon sokat beszélgettünk egy esetleges Fradi lemez kapcsán és az évek során kialakult egy közös nevező ezzel a projekttel kapcsolatban, aminek a végeredményét mutattuk be most. Különösen és nagyon büszke vagyok erre a munkámra, hiszen 13 éves korom óta Fradi-drukker vagyok, és az, hogy én lehetek „A nagy Fradi lemez” producere, tényleg egy igazi álom beteljesülése.

A nagy Fradi lemez track listája:

1. Lotfi Begi x B-közép - Mi vagyunk a Ferencváros

2. Rúzsa Magdi - Olé

3. Lotfi Begi x Dér Heni - Freed From Desire

4. Lotfi Begi x Pataky Attila - Álmodtam egy világot

5. Lotfi Begi x Náksi feat. Kozso, DrBRS - A hold dala

6. Lotfi Begi x Hevesi Tamás - Ezt egy életen át kell játszani

7. Lotfi Begi x Hősök - Bajnok a Fradi

8. Caramel - A felszarvazottak balladája

9. Szasza - Zöld zászlók, Zöld sasok

10. Sipos Péter - Édesanyám, kedves anyám

11. Bűdi Szilárd - Az én csapatom

12. Nyári Kálmán - Nélküled

bonus:

13. Lotfi Begi x Dér Heni - Freed From Desire (Dj Junior remix)

14. Nyári Kálmán - Nélküled (Disco's Hit remix)

A lemez különlegessége, hogy a dalok többségét a Fradi ihlette, valamint ezen az albumon lesz először hallható Rúzsa Magdi új slágere (a dalból ízelítő ITT!). A lemezen szereplő további előadók: Caramel, Dér Heni (a bajnokavatón is hallható dalának videóklipje ITT), Pataky Attila, a Hősök (daluk IDE kattintva elérhető), Dr. BRS, Náksi Attila, Kozsó (slágerük ITT hallható), Szasza, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás, dj. Junior, Bűdi Szilárd. „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” album médiatámogatója a Blikk. Az album online és 5 ezer példányban CD formátumban jelenik meg most, a későbbiekben korlátozott példányban a gyűjtőknek bakeliten is kiadják.

„A Fradi Magyarország legnépszerűbb csapata és a legnagyobb szurkolótáborral dicsekedhet, a Magneoton pedig a legnagyobb hazai hangfelvétel kiadó a legtöbb követővel, nyilvánvalóan össze kellett fognunk, hogy még szélesebb körben hasson a zene ereje!” – indokolta Joós István, a Magneoton Music Group vezérigazgatója, miért döntöttek az együttműködés mellett. - Nem emlékszem, hogy mikor jelent meg ilyen rangos sztárokkal hazai válogatás album! A különböző zenei irányzatot képviselő sikeres előadók ezen az albumon jól megférnek egymás mellett, ami Lotfi Begi produceri munkájának is köszönhető. A még zenét vásárlók nagy örömére a tizennégy dal nem csupán online és CD formátumban lesz elérhető, hanem korlátozott számban bakelit is kerül majd a polcokra. Abban is biztos vagyok, hogy a Fradi hívó szava is jelentősen hozzájárult a sztárok közreműködésében. A focista és a zenész között nagyon sok közös vonás fedezhető fel, ami különösen a tehetség a munka, illetve a siker vonatkozásában. A sportoló és művész semmit nem ér tehetség nélkül, de a tehetség semmit nem ér munka nélkül. Csak ezek után következhet az irigyelt siker, a siker pedig nem más, mint a fáradságos munka szebbik neve. Önmagában már az is sikernek könyvelhető el, hogy ez a különleges album megjelenhet.

Vásárlói információk

„A nagy Fradi lemez: a zene ereje!” című album ára 4.990 Ft. A labdarúgóbérlettel rendelkező szurkolóknak 15% kedvezményt biztosítunk. A lemez kapható üzleteinkben, a Fradi Shopban és a Fradi Boltban (FTC-MVM Népligeti Sportközpont 1101 Budapest, Vajda Péter utca 6.), valamint IDE kattintva online a shop.fradi.hu weboldalon.

Az album már elérhető online is:

Spotify

Apple Music

YouTube

TikTok

iTunes Store

Deezer

Tidal

Cikkajánló

Őt ünnepeljük ma

Ezen a napon férfi kézilabdázónkat köszönthetjük.

Megkoszorúztuk Czibor Zoltán szobrát Komáromban

Az egykori kiváló labdarúgó 1948 és 1950 között szolgálta a Ferencvárost.

Őket ünnepeljük ma

Április 24-én a Fradi család öt tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család négy tagjára emlékezünk április 24-én.

Így tart nyitva májusban a Fradi Shop

Május 1-jén és május 3-án is zárva tart a Groupama Arénánál található Fradi Shop.

Rá emlékezünk ma

Korábbi vízilabdázónkra emlékezünk ma.

Simon Tiborra emlékezünk

Halálának 22. évfordulóján emlékezünk meg a legendás 2-esről, Simon Tiborról.

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

A Ferencvárosi Torna Club Elnöksége 2024. május 23-a 9.00 órára hívja össze az FTC közgyűlését.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin