2022. március 4.
Megnyitották a XIII. KEK-et
Három napon át, hat sportágban, majdnem 1500 egyetemista sportolhat együtt Budapesten.


Az idei évben ismét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adott otthont a KEK, vagyis a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája ünnepélyes megnyitójának. A megnyitón a Ferencvárost klubunk új játékosa, a székelyföldi születésű labdarúgó, Pászka Lóránd, valamint férfi kézilabdacsapatunk válogatott kiválósága, Bujdosó Bendegúz képviselte.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem részéről nem volt kérdés, hogy a rendezvény mellé áll, ugyanis az intézmény hitvallása és a KEK szellemisége nagyon hasonló. Az új sportágaknak köszönhetően a Ludovika Campus egyre több helyszíne megtelik élettel.

A résztvevők aláírták a Ferencvárosi Torna Club által a KEK jótékonysági árverésére felajánlott Fradi kézi- és focilabdát, de emellett klubunk egy egyedi készítésű, hollóházi porcelánkészlettel is hozzájárul az aukcióhoz. Az egyes tornák minden évben jótékonysági programmal egészülnek ki, melynek során a leginkább rászoruló, határon túli magyar diákok számára gyűjt sportszerfelajánlásokat a KEK csapata. Ebben az évben a kárpátaljai Tiszaújlaki 2. számú Széchenyi István középiskola diákjai számára gyűjtenek adományokat a szervezők. Az FTC ingyenes stadiontúrával,  és az FTC-Kisvárda mérkőzésre szóló belépőkkel is támogatja a határon túli és anyaországi fiatalokat.

Március 3-5. között 13. alkalommal rendezi meg a BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját. Az eseményen 6 sportágban, 3 napon keresztül, közel 1500 egyetemista sportol együtt Budapesten.

 

Cikkajánló

Őt ünnepeljük ma

December 7-én labdarúgócsapatunk támadóját köszönthetjük.

Rá emlékezünk ma

December 7-én egykori labdarúgónkra emlékezünk.

Botlatókövet helyeztek el hősünk egykori lakóhelyénél

Tóth Potya István a holokauszt alatt számos életet mentett meg, példaértékűen, hősiesen viselkedett.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család három tagját köszöntjük december 6-án.

Rá emlékezünk ma

Korábbi labdarúgónkra emlékezünk december 6-án.

Fradi-termékek csütörtöktől a Pennyben

Keresse a Fradi-termékeket országszerte 227 üzletben!

Heti program

Ezen a héten is számos mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őket ünnepeljük ma

Kézilabdázót, vízilabdázót és labdarúgót is köszönthetünk december 5-én.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin