2022. január 24.
Nyereményjátékkal, újdonságokkal várja a shop.fradi.hu!
Ismerje meg a Fradi Shop megújult online felületének újdonságait, valamint nyereményjátékunk részleteit!

Elindult a Fradi Shop megújult online felülete, az új shop.fradi.hu! Ezúton szeretnénk bemutatni mindazokat az újdonságokat, amelyek remélhetőleg szurkolóink, vásárlóink tetszését is elnyerik majd. Mindemellett nyereményjátékunkról is olvashatnak!

Új meztervező

Jól tudjuk, hogy a kedvenc játékosunk nevével vagy akár a saját nevünkkel, számunkkal ellátott mez beszerzése már az ötlet megszületésétől kezdve különleges folyamat. Ezt az élményt teszi teljesebbé az új shop.fradi.hu megújult meztervezője, amely a legnagyobb európai futballklubok viszonylatában is páratlan, egyedi élményt nyújt.

Meztervezőnk segítségével szurkolóink 360 fokban nézhetik, forgathatják és tervezhetik meg egyedi Fradi-mezüket. A folyamat során kiválaszthatják a meztípust, a mez fajtáját (mérkőzés- vagy szurkolói mez), a kívánt logókat, valamint a mez hátuljára kerülő feliratot, amely lehet egy labdarúgónk neve és száma, de akár teljesen egyedi felirat is. A változásokat a rendszer valós időben leköveti, így például egy egyedi név bevitele egyből ráilleszthető a felső hátuljára.

 

Személyre szabott vásárlási élmény

A megújuló shop.fradi.hu-n fiatalos, letisztult látványvilág várja, vadonatúj termékképekkel, ruházati termékeinket főként sportolóinkon láthatják majd. Oldalunk könnyű és átlátható böngészési lehetőséget, gyors vásárlási folyamatot kínál a termékek és kategóriák között. Az egyes termékoldalaknál alul megtalálható „Kapcsolódó termékek”-sávnál megjelenő tételek ajánlást tesznek a vásárló számára, legyen szó akár egy melegítőfelső mellé egy alsóról vagy az új Fradi kávékapszula mellé egy bögréről. A főoldal alján a „Korábban megtekintett termékek”-sávban megjelenő tételeknek köszönhetően megjelennek majd a korábban böngészett termékek, így nem kell aggódni azon, hogy valamit nem találunk meg újra.

Az új webáruház a magyar mellett angol nyelven is elérhető. Továbbra is 5 százalékos kedvezményt biztosítunk szurkolói kártyával rendelkező drukkereinknek, valamint 15 százalék engedményt adunk bérleteseinknek, ám a kedvezmény igénybevétele regisztrációköteles. Regisztráljon a shop.fradi.hu oldalon!

 

Nyereményjátékot hirdetünk az új webshop indulásának örömére!

Nyerjen VIP-belépőt a tavaszi derbire a megújult shop.fradi.hu-n történő vásárlásával!

Hogy hogyan? Valamennyi, a 2022. január 24.-február 21. között terjedő időszakban a shop.fradi.hu oldalon leadott legalább 20.000 forint (szállítási díjat nem tartalmazó) végösszegű termékrendeléssel nyereményjátékban vehetnek részt. A játékra regisztráló szurkolók között páratlan nyereményeket sorolunk, melyek a 2021/2022-es tavaszi idény április 23-án sorra kerülő FTC–Újpest FC mérkőzésre szólnak:

•   20.000 Ft és 59.999 Ft végösszegű termékvásárlások között négy darab páros VVK belépőjegyet

•   60.000 Ft és 79.999 Ft végösszegű termékvásárlások között három db páros Telekom belépőjegyet

•   80.000 Ft és 99.999 Ft végösszegű termékvásárlások között: két db páros MVM Gold belépőjegyet

•   100.000 Ft vagy afeletti, egyösszegű termékvásárlások között egy db páros edzéslátogatást a Ferencvárosi Torna Club elsőszámú labdarúgócsapatának edzésére, és páros MVM Gold belépőjegyet a tavaszi derbire.

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:

·       Regisztráljon profilt a shop.fradi.hu oldalon

·       Iratkozzon fel a shop.fradi.hu hírlevélre!

·       Vásároljon terméket a shop.fradi.hu oldalon legalább 20.000 Ft értékben (házhozszállítással vagy személyes átvételre történő rendeléssel)

A sorsolás időpontja 2022. február 24. A nyertessel a shop.fradi.hu oldalon megadott profilhoz regisztrált e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot! A nyereményjátékkal kapcsolatos Részvételi és játékszabályzat elolvasható ITT, az adatkezelési tájékoztató ITT.

De ez még nem minden!

Valamennyi, 5.000 forint kosárértékéket (termék kedvezményekkel csökkentett, szállítási díjat nem tartalmaz értéke) meghaladó online vásárlót megajándékozunk egy 20 százalékos kedvezményre jogosító, online beváltható, 2022. március 31-ig felhasználható kuponnal. Ezen felül azon a vásárlóknak, akik legalább 5.000 forint kosárértékben vásárolnak online és a shop.fradi.hu hírlevélre is feliratkoznak, apró ajándékkal kedveskedünk.

A Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shop az új webshop megjelenésétől függetlenül a szokott módon, hétfőtől szombatig, 10-től 19 óráig tart nyitva, így szurkolóink az internetes lehetőség mellett személyesen is kedvükre válogathatnak széles ruházati és emléktárgy-kínálatunkból.

Cikkajánló

Rá emlékezünk ma

Nemrég elhunyt klasszis vízilabdázónkra emlékezünk április 26-án.

Őket ünnepeljük ma

Április 26-án a Fradi család hét tagját köszönthetjük.

Őt ünnepeljük ma

Ezen a napon férfi kézilabdázónkat köszönthetjük.

Megkoszorúztuk Czibor Zoltán szobrát Komáromban

Az egykori kiváló labdarúgó 1948 és 1950 között szolgálta a Ferencvárost.

Őket ünnepeljük ma

Április 24-én a Fradi család öt tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család négy tagjára emlékezünk április 24-én.

Így tart nyitva májusban a Fradi Shop

Május 1-jén és május 3-án is zárva tart a Groupama Arénánál található Fradi Shop.

Rá emlékezünk ma

Korábbi vízilabdázónkra emlékezünk ma.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin