2023. december 4.
Rangos elismerésben részesültünk
A Fradi Fair Play Bizottság elmúlt hét évének kiemelkedő munkájáért vehettük át a MOB díját.

A klub hármas jelszavának (erkölcs, erő, egyetértés) szellemében az FTC keretein belül 2017-ben létrehoztunk állandó bizottságként a Fradi Fair Play Bizottságot. E bizottság alapszabályában is rögzített célja, hogy felhívja a figyelmet a fair play és a Fradizmus szellemiségének folyamatos szem előtt tartására, és az általa képviselt értékek hangsúlyozására, különös tekintettel az erkölcsi szabályok betartására, az ellenfél tiszteletére, valamint az erőszak- és doppingmentes sportra. A bizottság célja, hogy felfedezze és elismerje az FTC azon tagjait, szimpatizánsait, akik munkásságukkal, életvitelükkel, cselekedeteikkel példaképként szolgálhatnak a közösség, a magyar emberek számára.

A Fradi Fair Play Bizottság immáron csaknem hét éve töretlenül végzi munkáját. Ennek eredményeképp a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága díjazta nemzetközi osztályvezetőnket, a Fradi Fair Play Bizottság főtitkárát, Máté Bálintot, akit klubunk ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán terjesztett fel a klub a rangos kitüntetésre. Az elismerést a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke adta át.

- Ez a kitüntetés jó visszaigazolása annak, hogy a társadalom számára hasznos az a szolgálat, amit a Fradi Fair Play Bizottsággal végzünk, illetve amit közösségépítés, szemléletformálás és társadalmi felelősségvállalás terén folyamatosan csinálunk immáron csaknem hét éve – kezdte Máté Bálint. – Megtiszteltetés, hogy az ország legnépszerűbb sportegyesületénél végezhetjük ezt a munkát. Szeretnék köszönetet mondani a klubvezetésnek, hogy erre lehetőséget teremt számunkra, a Fradi Fair Play Bizottság egykori és jelenlegi tagjainak, valamint a csapatomnak, a Nemzetközi és CSR osztály minden tagjának.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk július 26-án.

Őket ünnepeljük ma

Július 25-én a Fradi-család négy tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Három egykori sportolónkra emlékezünk július 25-én.

Őket ünnepeljük ma

Július 24-én a Fradi-család három tagját köszönthetjük.

Rá emlékezünk ma

Egykori jégkorongozónkra emlékezünk július 24-én.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család öt tagját köszönthetjük július 23-án.

Exkluzív: Így készült Varga Barnabás maszkja!

Varga Barnabás fontos eszköze, Tóth Adrián túrája és két atlétánk a Fradi TV legújabb adásában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin