2023. december 4.
Rangos elismerésben részesültünk
A Fradi Fair Play Bizottság elmúlt hét évének kiemelkedő munkájáért vehettük át a MOB díját.

A klub hármas jelszavának (erkölcs, erő, egyetértés) szellemében az FTC keretein belül 2017-ben létrehoztunk állandó bizottságként a Fradi Fair Play Bizottságot. E bizottság alapszabályában is rögzített célja, hogy felhívja a figyelmet a fair play és a Fradizmus szellemiségének folyamatos szem előtt tartására, és az általa képviselt értékek hangsúlyozására, különös tekintettel az erkölcsi szabályok betartására, az ellenfél tiszteletére, valamint az erőszak- és doppingmentes sportra. A bizottság célja, hogy felfedezze és elismerje az FTC azon tagjait, szimpatizánsait, akik munkásságukkal, életvitelükkel, cselekedeteikkel példaképként szolgálhatnak a közösség, a magyar emberek számára.

A Fradi Fair Play Bizottság immáron csaknem hét éve töretlenül végzi munkáját. Ennek eredményeképp a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága díjazta nemzetközi osztályvezetőnket, a Fradi Fair Play Bizottság főtitkárát, Máté Bálintot, akit klubunk ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán terjesztett fel a klub a rangos kitüntetésre. Az elismerést a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke adta át.

- Ez a kitüntetés jó visszaigazolása annak, hogy a társadalom számára hasznos az a szolgálat, amit a Fradi Fair Play Bizottsággal végzünk, illetve amit közösségépítés, szemléletformálás és társadalmi felelősségvállalás terén folyamatosan csinálunk immáron csaknem hét éve – kezdte Máté Bálint. – Megtiszteltetés, hogy az ország legnépszerűbb sportegyesületénél végezhetjük ezt a munkát. Szeretnék köszönetet mondani a klubvezetésnek, hogy erre lehetőséget teremt számunkra, a Fradi Fair Play Bizottság egykori és jelenlegi tagjainak, valamint a csapatomnak, a Nemzetközi és CSR osztály minden tagjának.

Cikkajánló

Megemlékeztünk Manno Miltiadesről és Pusztai Lászlóról

A turulmadaras címer megalkotójának sírjánál és egykori válogatott labdarúgónk lakhelyénél is koszorúztunk.

Gyászolunk

Életének 78. évében elhunyt világbajnok kenusunk, Povázsay Péter.

Őt ünnepeljük ma

Vízilabdacsapatunk kapusát köszönthetjük március 1-jén.

Rájuk emlékezünk ma

Négy egykori sportolónkra emlékezünk március 1-jén.

Nemzetközi konferenciát tartottunk a Népligetben

Az FTC nemzetközi és CSR osztálya határon túli magyar és külföldi résztvevőkkel osztotta meg tapasztalatait.

Környezettudatossággal a minőségi futballpályákért

Ismét a Groupama Arénában rendezték meg a Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesületének éves konferenciáját.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család két tagját köszönthetjük február 28-án.

Rá emlékezünk ma

Február 28-án egykori labdarúgónkra emlékezünk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin