2023. január 30.
Szerezze be kedvezményesen Retro Jeans termékeinket!
Három inget, két pulóvert és fekete dzsekinket vásárolhatja meg 30 százalék kedvezménnyel.

Csapjon le a Fradi és a Retro Jeans közös kollekciójára! A Fradi Shopban és a shop.fradi.hu-n most több népszerű termékünket szerezheti be 30% kedvezménnyel. A Groupama Arénánál található Fradi Shopban, valamint webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon is 30 százalék kedvezménnyel szerezhetnek be háromféle inget, kétféle pulóvert, de fekete dzsekinkre is érvényes az akció.

Szűk fazonú, hosszú ujjú ingjeink a klasszikus fehér mellett, sötét- és világoskék színben 13.990 forint helyett 9.793 forintért, míg szintén szűk fazonú, V-nyakú, kötött fekete vagy szürke pulóverjeink 14.990 helyett pedig 10.493 forintért szerezhető be. A kollekció népszerű, hűvösebb időkre kiválóan alkalmas, cipzáros zsebekkel és kontrasztos béléssel rendelkező slim fit szabású Fradi x Retro Jeans fekete dzsekijére is 30%-os kedvezmény él, 26.990 helyett 18.893 forintos darabáron vásárolhatják meg. Az akció kizárólag a megjelölt termékekre érvényes a készlet erejéig. Az akciós ruhadarabok mellett érdemes a szélesebb Fradi x Retro Jeans szurkolói kollekciót is böngészni, mely között többféle mintás kereknyakú pólót, galléros felsőket, farmernadrágokat, inget és dzsekit, de akár alsónadrágot és bőr övet is megtalál. A teljes kollekciót keresse a Fradi Shopban vagy a shop.fradi.hu oldalon.

Az FTC és a Retro Jeans együttműködése a tradíciót és napjaink divatirányzatát ötvözi. A kollaboráció keretében a két hazai brand új szintre emeli a szurkolói életformát azáltal, hogy a sportot kedvelő közönség a mindennapokban a ruházatukon is kifejezhetik elköteleződésük jelképét. Az európai szinten is kuriózumnak számító termékpaletta két részből áll, uniform a csapatnak és a stábnak, amely smart casual öltözékekből áll és a Fradi nívójához, eredményeihez méltó megjelenést biztosít.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család öt tagját köszönthetjük április 19-én.

Rájuk emlékezünk ma

Férfi labdarúgócsapatunk egykori vezetőedzőjére és egykori játékosára emlékezünk április 19-én.

Őket ünnepeljük ma

Április 18-án több korábbi sportolónkat köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi-család három tagjára emlékezünk április 18-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori vízilabdázónkra emlékezünk április 17-én.

Fradi 125: Rendelje elő!

Jusson hozzá hamarabb az FTC történelmét megörökítő kiadványhoz!

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin