2022. október 21.
1+1=3 akció: ingyen jegy a Paks meccsre és nyeremények!
Van jegye a DVSC-meccsre? Vegye meg belépőjét a ZTE ellen is, és ingyenes a Paks-meccs! Ráadás nyereményjáték!

Magyar bajnoki címvédő és listavezető labdarúgócsapatunk remekül kezdte mind az Európa Liga csoportkörét, mind a bajnokságot. Ezeken az eredményeken túl ezúttal szeretnénk szurkolóinknak egy különleges akcióval és egy hozzá kapcsolódó nyereményjátékkal is kedveskedni. Egy meg egy az ezúttal bizony három, hiszen most azok a drukkereink, akik jegyet vásárolnak a DVSC (október 9. vasárnap, 18.00) és a ZTE (október 30. vasárnap, 17.30) elleni hazai bajnoki összecsapásunkra is, automatikusan ingyenes belépőt kapnak a Paks elleni (november 9. szerda, 18.15) utolsó 2022-es hazai mérkőzésre. (A Paks elleni ingyenjegy lehetőség szerint arra a helyre szól majd, ahová a második, ZTE elleni belépő.)

Megvette jegyét a DVSC elleni találkozóra? Akkor váltsa ki belépőjét a ZTE ellen is, így Önnek is automatikusan járni fog neki a Paks-meccsre szóló jegy! Természetesen azon drukkereinkre is számítunk, akik személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáránál veszik vagy vették meg belépőjüket, nem szükséges az online vásárlás.

Tavaszi bérletet és FIFA 23-as játék kódot sorsolunk ki a szurkolók között

És az ingyenes meccsélmény még nem minden! Az 1+1=3 akcióban résztvevő jegyvásárlóknak lehetőségük lesz egy nyereményjátékban is szerencsét próbálniuk. A résztvevők között 5 darab tavaszi bérletet, valamint 5 darab, már „fradis” FIFA 23-at tartalmazó ingyenes letöltési kódot sorsolunk ki.

Ne hagyja ki nem mindennapi akciónkat, vegye meg jegyét a ZTE ellen is, szurkoljon ingyen a helyszínről Dibusz Déneséknek a Paks ellen az év utolsó hazai bajnokiján, és részesüljön a nagyszerű nyeremények egyikéből!

Az 1+1=3 akcióban egészen a ZTE-meccs kezdetéig, azaz október 30-a 17.30-ig van lehetőségük részt venni szurkolóinknak, míg az értékes nyereményeket egy nappal később, október 31-én, hétfőn 14 órakor sorsoljuk. A játékszabályzat IDE kattintva érhető el!

A Paks elleni mérkőzésre szóló ingyenjegy az akció lezárultát követő első munkanapon (november 2-án, szerdán) kerül feltöltésre a jegy tulajdonosának, valamint a jegy vásárlójának fiókjába a meccsjegy.fradi.hu oldalon. A jegypénztárban történő vásárlás esetében, a ZTE elleni meccsjegy kiváltásakor kerül kiállításra a Paks elleni belépőjegy.

A bajnoki találkozók mellett egy hazai UEL-csoportmérkőzés is vár még a mieinkre. Ne maradjon le a felejthetetlen hangulatról, és buzdítsa ön is a helyszínről Dibuszékat a Monaco ellen, harcoljuk ki együtt az európai kupatavaszt! Erről IDE kattintva olvashat bővebben.

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin