2022. október 21.
1+1=3 akció: ingyen jegy a Paks meccsre és nyeremények!
Van jegye a DVSC-meccsre? Vegye meg belépőjét a ZTE ellen is, és ingyenes a Paks-meccs! Ráadás nyereményjáték!

Magyar bajnoki címvédő és listavezető labdarúgócsapatunk remekül kezdte mind az Európa Liga csoportkörét, mind a bajnokságot. Ezeken az eredményeken túl ezúttal szeretnénk szurkolóinknak egy különleges akcióval és egy hozzá kapcsolódó nyereményjátékkal is kedveskedni. Egy meg egy az ezúttal bizony három, hiszen most azok a drukkereink, akik jegyet vásárolnak a DVSC (október 9. vasárnap, 18.00) és a ZTE (október 30. vasárnap, 17.30) elleni hazai bajnoki összecsapásunkra is, automatikusan ingyenes belépőt kapnak a Paks elleni (november 9. szerda, 18.15) utolsó 2022-es hazai mérkőzésre. (A Paks elleni ingyenjegy lehetőség szerint arra a helyre szól majd, ahová a második, ZTE elleni belépő.)

Megvette jegyét a DVSC elleni találkozóra? Akkor váltsa ki belépőjét a ZTE ellen is, így Önnek is automatikusan járni fog neki a Paks-meccsre szóló jegy! Természetesen azon drukkereinkre is számítunk, akik személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáránál veszik vagy vették meg belépőjüket, nem szükséges az online vásárlás.

Tavaszi bérletet és FIFA 23-as játék kódot sorsolunk ki a szurkolók között

És az ingyenes meccsélmény még nem minden! Az 1+1=3 akcióban résztvevő jegyvásárlóknak lehetőségük lesz egy nyereményjátékban is szerencsét próbálniuk. A résztvevők között 5 darab tavaszi bérletet, valamint 5 darab, már „fradis” FIFA 23-at tartalmazó ingyenes letöltési kódot sorsolunk ki.

Ne hagyja ki nem mindennapi akciónkat, vegye meg jegyét a ZTE ellen is, szurkoljon ingyen a helyszínről Dibusz Déneséknek a Paks ellen az év utolsó hazai bajnokiján, és részesüljön a nagyszerű nyeremények egyikéből!

Az 1+1=3 akcióban egészen a ZTE-meccs kezdetéig, azaz október 30-a 17.30-ig van lehetőségük részt venni szurkolóinknak, míg az értékes nyereményeket egy nappal később, október 31-én, hétfőn 14 órakor sorsoljuk. A játékszabályzat IDE kattintva érhető el!

A Paks elleni mérkőzésre szóló ingyenjegy az akció lezárultát követő első munkanapon (november 2-án, szerdán) kerül feltöltésre a jegy tulajdonosának, valamint a jegy vásárlójának fiókjába a meccsjegy.fradi.hu oldalon. A jegypénztárban történő vásárlás esetében, a ZTE elleni meccsjegy kiváltásakor kerül kiállításra a Paks elleni belépőjegy.

A bajnoki találkozók mellett egy hazai UEL-csoportmérkőzés is vár még a mieinkre. Ne maradjon le a felejthetetlen hangulatról, és buzdítsa ön is a helyszínről Dibuszékat a Monaco ellen, harcoljuk ki együtt az európai kupatavaszt! Erről IDE kattintva olvashat bővebben.

Cikkajánló

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin