2019. november 21.
1000 rendezvény a Groupama Arénában!
Csütörtökön megtartották az 1000. üzleti rendezvényt az ötödik születésnapját ünneplő Groupama Arénában!

2019 igazán különleges év volt a Ferencvárosi Torna Club számára. Klubunk ebben az évben ünnepelte a 120. évfordulóját, labdarúgócsapatunk pedig megszerezte a 30. bajnoki címét, majd a nemzetközi kupaporondon is remekül szerepelt, hiszen 15 év után ismét csoportkörbe jutott, amikor kiharcolta a főtáblás szereplést az Európa Ligában.

A sikerekben nagy szerepe volt a Groupama Arénának, amely fantasztikus atmoszférájával segítette hozzá a győzelmekhez labdarúgóinkat. A stadion az elmúlt években a magyar válogatott hazai pályájaként is szolgált, hiszen itt jutott ki a nemzeti csapat 44 év után az Európa-bajnokságra, és itt győztük le idén a világbajnoki ezüstérmes horvátokat is.

A Groupama Aréna azonban nemcsak a labdarúgás otthona volt az elmúlt öt évben, igazi multifunkcionális létesítményként szolgált.

A Property Investment Forum 2019 elnevezésű ingatlanpiaci konferenciához a szervező cég, a Portfolio tavalyhoz hasonlóan idén is a Groupama Arénát választotta helyszínéül. A november 21-i esemény díjátadó gáláján Siklósi Csaba, a stadiont üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy ez volt a létesítmény 1000. üzleti rendezvénye!

- A Groupama Aréna a Fradi otthona, egyben multifunkcionális rendezvénytérként is funkcionál. Örömmel jelenthetem be, hogy a ma esti rendezvény már az 1000. a sorban. Létesítményünk már öt éve szinte teljes kihasználtsággal üzemel, nyereségesen, melyből az FTC is profitál – mondta Siklósi Csaba.

- Az FTC az ország legnépszerűbb klubja, fő célunk pedig az, hogy professzionálisan segítsünk a klubnak a reklámjogok és a jegyek értékesítésében, abban, hogy a Groupama Aréna nyújtsa a legmagasabb szintű szolgáltatásokat a mérkőzésnapokon. Büszkén mondhatjuk, hogy más területeken is megtaláltuk a sikereket, például az évi 200 üzleti rendezvénnyel – tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

A Portfolio rendezvénye mellett számtalan, nem sportjellegű eseményt is megrendeztek labdarúgócsapatunk otthonában. A stadionban tartottak már legénybúcsút, esküvőt, konferenciákat, üzleti fórumokat, de Bridzs kártya Eb-t is. A következő hónapokban folytatódik ezeknek a sora, hiszen hatalmas sportdiplomáciai sikerként könyvelhető el, hogy 2020 januárjában létesítményünk láthatja vendégül az ESSMA Summit-ot, amely az európai stadion- és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója.

Ezt megelőzően is napi szinten lesznek rendezvények, az év zárásaként egymást érik majd a céges karácsonyi összejövetelek. Az üzleti események mellett még két hazai bajnoki, valamint az Espanyol elleni EL-mérkőzés is vár ránk, amelyen akár a továbbjutást is kiharcolhatja Sergei Rebrov együttese.

A két ügyvezető célja, hogy a sikeres első öt év hasonlóan szépen folytatódjon, és mindent megtesznek azért, hogy a továbbiakban is szép emlékek otthona legyen a Groupama Aréna.

Cikkajánló

Rebrov: „A DVTK legyőzése is kell a bajnoki címhez!”

Ukrán vezetőedzőnk célja jövőre is az európai főtábla, ehhez pedig fontos, hogy megvédjük bajnoki címünket.

Idegenbeli veretlenség: először történt ilyen!

Nemzetközi szinten zsinórban hét idegenbeli mérkőzésen maradt veretlen a Fradi!

Magyar rekordot döntöttünk az UEFA-pontok terén

Labdarúgócsapatunk jövőre jó eséllyel kiemelt lehet a BL-selejtezők első fordulójában.

Balhátvédünk lepte meg az 5000. bérletes szurkolót!

Új, háromcsillagos mez és szezonbérlet volt győztes szurkolónk nyereménye!

Túlszárnyaltuk az eddigi csoportkörös rekordot!

Az FTC először szerzett hét pontot nemzetközi kupasorozat főtábláján!

„Nem hétköznapi tett, amit az ősszel véghezvittünk”

„Felvettük a nemzetközi ritmust és minden mérkőzésen egyenrangú ellenfélként játszottunk” – VIDEÓ!

Frimpong kapufája és Sihnevich gólja – összefoglaló

Mutatjuk, hogyan játszottunk döntetlent az UEFA Europa League csoportkörében Razgradban – videó!

Rebrov: „A szurkolók is büszkék lehetnek a csapatra”

Vezetőedzőnk nem csak a razgradi meccset értékelte a Ludogorec elleni 1-1-et követően.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most