2019. november 21.
1000 rendezvény a Groupama Arénában!
Csütörtökön megtartották az 1000. üzleti rendezvényt az ötödik születésnapját ünneplő Groupama Arénában!

2019 igazán különleges év volt a Ferencvárosi Torna Club számára. Klubunk ebben az évben ünnepelte a 120. évfordulóját, labdarúgócsapatunk pedig megszerezte a 30. bajnoki címét, majd a nemzetközi kupaporondon is remekül szerepelt, hiszen 15 év után ismét csoportkörbe jutott, amikor kiharcolta a főtáblás szereplést az Európa Ligában.

A sikerekben nagy szerepe volt a Groupama Arénának, amely fantasztikus atmoszférájával segítette hozzá a győzelmekhez labdarúgóinkat. A stadion az elmúlt években a magyar válogatott hazai pályájaként is szolgált, hiszen itt jutott ki a nemzeti csapat 44 év után az Európa-bajnokságra, és itt győztük le idén a világbajnoki ezüstérmes horvátokat is.

A Groupama Aréna azonban nemcsak a labdarúgás otthona volt az elmúlt öt évben, igazi multifunkcionális létesítményként szolgált.

A Property Investment Forum 2019 elnevezésű ingatlanpiaci konferenciához a szervező cég, a Portfolio tavalyhoz hasonlóan idén is a Groupama Arénát választotta helyszínéül. A november 21-i esemény díjátadó gáláján Siklósi Csaba, a stadiont üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy ez volt a létesítmény 1000. üzleti rendezvénye!

- A Groupama Aréna a Fradi otthona, egyben multifunkcionális rendezvénytérként is funkcionál. Örömmel jelenthetem be, hogy a ma esti rendezvény már az 1000. a sorban. Létesítményünk már öt éve szinte teljes kihasználtsággal üzemel, nyereségesen, melyből az FTC is profitál – mondta Siklósi Csaba.

- Az FTC az ország legnépszerűbb klubja, fő célunk pedig az, hogy professzionálisan segítsünk a klubnak a reklámjogok és a jegyek értékesítésében, abban, hogy a Groupama Aréna nyújtsa a legmagasabb szintű szolgáltatásokat a mérkőzésnapokon. Büszkén mondhatjuk, hogy más területeken is megtaláltuk a sikereket, például az évi 200 üzleti rendezvénnyel – tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

A Portfolio rendezvénye mellett számtalan, nem sportjellegű eseményt is megrendeztek labdarúgócsapatunk otthonában. A stadionban tartottak már legénybúcsút, esküvőt, konferenciákat, üzleti fórumokat, de Bridzs kártya Eb-t is. A következő hónapokban folytatódik ezeknek a sora, hiszen hatalmas sportdiplomáciai sikerként könyvelhető el, hogy 2020 januárjában létesítményünk láthatja vendégül az ESSMA Summit-ot, amely az európai stadion- és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója.

Ezt megelőzően is napi szinten lesznek rendezvények, az év zárásaként egymást érik majd a céges karácsonyi összejövetelek. Az üzleti események mellett még két hazai bajnoki, valamint az Espanyol elleni EL-mérkőzés is vár ránk, amelyen akár a továbbjutást is kiharcolhatja Sergei Rebrov együttese.

A két ügyvezető célja, hogy a sikeres első öt év hasonlóan szépen folytatódjon, és mindent megtesznek azért, hogy a továbbiakban is szép emlékek otthona legyen a Groupama Aréna.

Cikkajánló

Ryan Mmaee: „Tudatosan készültünk a kontrákra”

A Zalgiris ellen duplázó támadó mellett a Vilniusban kezdőként pályára lépő Csontos Dominik értékelt.

Stöger: „A célunk a BL-csoportkörös szereplés kivívása”

Vezetőedzőnk sajtótájékoztatón értékelt a Zalgiris Vilnius idegenbeli legyőzése után.

Eldőlt: sorozatban harmadszor is csoportkörös az FTC!

Az idén is érdekeltek leszünk valamely európai kupasorozat csoportküzdelmeiben.

Litvániában is nyertünk, jöhet a Slavia Prága!

Ryan Mmaee két és Róbert Mak egy góljával Vilniusban is legyőztük a litván bajnok Zalgirist.

Myrto Uzuni: „A célom, hogy minden meccsen gólt lőjek”

Hogy mi köze a grünwaldi csatának a Zalgirishez? – videónkból ez is kiderül!

Stöger: Az elejétől kezdve rendezetten kell játszanunk

Vezetőedzőnk szerint még nem dőlt el semmi – Ihor Haratin: „El kell felejtenünk az első meccset.”

Ismét Fradi-termékek a Penny-ben!

A sporttematikájú hét alatt többek között címeres pólónkat, díszpárnánkat és sportzsákunkat is beszerezheti.

NB I: Újabb fordulók időpontjai lettek hivatalosak

A MOL Fehérvár elleni 2. fordulós mérkőzésünket szeptember 22-én, szerdán rendezik meg.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most