2019. november 21.
1000 rendezvény a Groupama Arénában!
Csütörtökön megtartották az 1000. üzleti rendezvényt az ötödik születésnapját ünneplő Groupama Arénában!

2019 igazán különleges év volt a Ferencvárosi Torna Club számára. Klubunk ebben az évben ünnepelte a 120. évfordulóját, labdarúgócsapatunk pedig megszerezte a 30. bajnoki címét, majd a nemzetközi kupaporondon is remekül szerepelt, hiszen 15 év után ismét csoportkörbe jutott, amikor kiharcolta a főtáblás szereplést az Európa Ligában.

A sikerekben nagy szerepe volt a Groupama Arénának, amely fantasztikus atmoszférájával segítette hozzá a győzelmekhez labdarúgóinkat. A stadion az elmúlt években a magyar válogatott hazai pályájaként is szolgált, hiszen itt jutott ki a nemzeti csapat 44 év után az Európa-bajnokságra, és itt győztük le idén a világbajnoki ezüstérmes horvátokat is.

A Groupama Aréna azonban nemcsak a labdarúgás otthona volt az elmúlt öt évben, igazi multifunkcionális létesítményként szolgált.

A Property Investment Forum 2019 elnevezésű ingatlanpiaci konferenciához a szervező cég, a Portfolio tavalyhoz hasonlóan idén is a Groupama Arénát választotta helyszínéül. A november 21-i esemény díjátadó gáláján Siklósi Csaba, a stadiont üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy ez volt a létesítmény 1000. üzleti rendezvénye!

- A Groupama Aréna a Fradi otthona, egyben multifunkcionális rendezvénytérként is funkcionál. Örömmel jelenthetem be, hogy a ma esti rendezvény már az 1000. a sorban. Létesítményünk már öt éve szinte teljes kihasználtsággal üzemel, nyereségesen, melyből az FTC is profitál – mondta Siklósi Csaba.

- Az FTC az ország legnépszerűbb klubja, fő célunk pedig az, hogy professzionálisan segítsünk a klubnak a reklámjogok és a jegyek értékesítésében, abban, hogy a Groupama Aréna nyújtsa a legmagasabb szintű szolgáltatásokat a mérkőzésnapokon. Büszkén mondhatjuk, hogy más területeken is megtaláltuk a sikereket, például az évi 200 üzleti rendezvénnyel – tette hozzá Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

A Portfolio rendezvénye mellett számtalan, nem sportjellegű eseményt is megrendeztek labdarúgócsapatunk otthonában. A stadionban tartottak már legénybúcsút, esküvőt, konferenciákat, üzleti fórumokat, de Bridzs kártya Eb-t is. A következő hónapokban folytatódik ezeknek a sora, hiszen hatalmas sportdiplomáciai sikerként könyvelhető el, hogy 2020 januárjában létesítményünk láthatja vendégül az ESSMA Summit-ot, amely az európai stadion- és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója.

Ezt megelőzően is napi szinten lesznek rendezvények, az év zárásaként egymást érik majd a céges karácsonyi összejövetelek. Az üzleti események mellett még két hazai bajnoki, valamint az Espanyol elleni EL-mérkőzés is vár ránk, amelyen akár a továbbjutást is kiharcolhatja Sergei Rebrov együttese.

A két ügyvezető célja, hogy a sikeres első öt év hasonlóan szépen folytatódjon, és mindent megtesznek azért, hogy a továbbiakban is szép emlékek otthona legyen a Groupama Aréna.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin