2022. május 6.
A bajnokavatóra készül? Számoljon a korlátozásokkal is!
Alábbi összeállításunkkal szeretnénk segíteni a szombati mérkőzésre igyekvő drukkereknek.

Magyar bajnok férfi futballcsapatunk szombat este 19.15-től az MTK Budapestet fogadja az OTP Bank Liga 32. fordulójában. A mérkőzést követően – szurkolóink aktív részvételével - különleges bajnokavató ünnepségre készülünk Groupama Arénában: a bajnokcsapat tagjai ekkor vehetik át a bajnoki elsőségért járó kupát és érmeket, az éremátadó különlegessége pedig az lesz, hogy mindenki pályára léphet a meccs lefújása után!

A bajnokavató ünnepséggel kapcsolatban bővebben ITT tájékozódhatnak, jegyeket pedig online IDE kattintva, személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (P.: 10-18, Szo.: a mérkőzés kezdetéig) vásárolhatnak!

Az alábbiakban szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét a szombaton, Budapesten várható forgalmi korlátozásokra, ezzel is segítve, hogy mindenki időben elfoglalhassa a helyét a Groupama Aréna lelátóin.

 

Több korlátozás a Giro miatt

Május 6-án, pénteken a magyar fővárosból indul útjára a május 29-ig tartó kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia. Mindez hatással lesz a mérkőzésnap, azaz május 7. közlekedésére is.

Szombaton a Hősök tere és a Budai Vár (Szentháromság tér) között időfutamot rendeznek a hosszirányú útvonal zárása mellett, ezért 4.00-20.00 között lezárják…

- a Hősök terét és a Kós Károly sétányt;

- az Andrássy utat a Hősök tere és az Oktogon között;

- a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között;

- és a verseny útvonalát, tehát az Andrássy út–Izabella utca–Podmaniczky utca–Ferdinánd híd–Váci út–Nyugati téri felüljáró–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca–Honvéd utca–Báthory utca–Vértanúk tere–Garibaldi utca–pesti alsó rakpart–Jászai Mari tér–Margit híd–Lipthay utca–Bem rakpart–Szilágyi Dezső tér–Fő utca–Ponty utca–Szalag utca–Hunyadi János út–Budai Vár útvonalat.

Szombat 9.30 és 17.30 között…

- a verseny útvonalát érintő utakon a keresztirányú forgalom sem haladhat át. Az Andrássy út–Kodály körönd, a Garibaldi utca–Akadémia utca, valamint a Fő utca–Halász utca csomópontoknál a gyalogosok részére felüljárókat létesítenek, ezzel segítve az átjutást.

Az eseménnyel kapcsolatban a rendőrség tájékoztatója ITT olvasható!

 

További lezárások városszerte

Futó- és kerékpárverseny miatt lezárás lesz az IV. kerületben is. Május 7., 8.00 és 14.00 között időszakosan és szakaszosan lezárják a IV., Óceánárok utca–Megyeri út–Külső Szilágyi út–Homoktövis utca–Farkaserdő utca útvonalat. A 126-os és a 296-os autóbusz terelt útvonalon a Külső Szilágyi úton közlekedik, a Káposztásmegyer, Szilas-patak és a Megyeri út közötti megállókat nem érinti.

Szintén lezárják a fél útpályát a XVII. kerületi Szent Imre herceg úton a Bártfai utcánál csatornajavítás miatt, ezért a 98-as autóbusz, illetve a 998-as és a 998B éjszakai járat érintett megállóját áthelyezik.

Ha tehetik, induljanak el időben a május 7-én, szombaton 19.15-kor kezdődő mérkőzésre, amelyenek kezdete előtt rengeteg programmal várjuk önöket a stadionba!

@fradimedia Ünnepeljük együtt a csapatot szombaton! 🙌💚🤍 #fradi #ftc #hajrafradi #fyp #fy #nekedbe #football #fraditok ♬ eredeti hang - FradiMedia
Cikkajánló

FTC-Kisvárda: parkolási információk

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

Sztankovics: „Bajnoknak kell lennünk!”

Vezetőedzőnk szerint a Kisvárda ellen az egyetlen cél a bajnoki cím megszerzése lehet.

Eltűnt derbihősök: Nacer Bouiche

A Fradi TV sorozatának második részében focicsapatunk első afrikai légiósával találkozhatnak – VIDEÓ!

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin