2024. április 18.
A Föld Napja: Szedd össze magad!
A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Immáron négyszer is bebizonyítottuk: képesek vagyunk rá! A találkozók lefújását követően a Green Kids tagjainak aktív részvételével több fradista szedte össze a szemetet a Groupama Arénában. A Föld Napja alkalmából újra itt az alkalom, hogy megmutassuk: a Fradi-család minden tagja számára fontos közvetlen környezetünk védelme, a fenntarthatóság és a környezettudatos életmód!

2023-ban a Föld Napja alkalmából, ahogy az elmúlt években mindig, úgy ezúttal sem volt rest a Fradi-család bepiszkolni a kezét egy jó ügy érdekében. 2023-ban az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban mintegy 3700 virágot ültettünk el, és a virágokból egy csodálatos feliratot kaptunk, ami még az égből, akár repülőből is remekül látható lesz.

A Kisvárda elleni bajnoki napján, április 20-án, szombaton a Föld Napja kerül középpontba. 17.00-tól a Groupama Arénában sorra kerülő FTC–Kisvárda bajnoki szünetében, valamint a találkozó lefújása után ismét arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy ne hagyják a lelátón a szemetüket!

A szemétszedés ez alkalommal csak a C és D szektorokra terjed ki, itt zajlik majd az aktív szemétgyűjtés. Ettől függetlenül a B szektorokba és a VIP-be érkező szurkolókat is arra kérjük, hogy ne hagyják a szemetet a lelátón.

A helyszínen ez alkalommal önkéntes utánpótlás-sportolók, szülők, valamint hozzátartozók segítik majd az akciót, melyhez klubunk VVK-győztes korábbi kiválósága, Horváth László (Api bácsi) is csatlakozik.
Kérjük tehát szurkolóinkat, hogy csatlakozzanak akciónkhoz, és ne hagyják a lelátón a szemetet! Tegyünk együtt a zöldebb stadionért, egy zöldebb jövőért!Mind az FTC, mind pedig a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. működése során kiemelt fontossággal bír a környezettudatos szemléletmód. A Zöld Aréna program keretében eddig többek között elektromos töltőállomásokat, valamint napelemeket telepítettünk a létesítményben, és több sztársportolónk, így például a válogatott labdarúgó, Botka Endre is zöldrendszámos autóval közlekedik.

 

Jegy- és meccsnapi programinformációk

A Kisvárda elleni bajnokira jelenleg is zajlik a jegyértékesítés, belépőjét megvásárolhatja online a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában is (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; V.: meccsnapon 10.00-tól a mérkőzés kezdetéig).

Cikkajánló

Városnézés: Edgar Szevikjant ámulatba ejtette Budapest

Városnézésre vittük örmény válogatott labdarúgónkat, Edgar Szevikjant, aki karrierjéről is mesélt - VIDEÓ!

Bérletesek Napja két napon át - dupla kedvezményekkel!

Előbb a Fradi Shopban, majd online, a shop.fradi.hu-n tartjuk meg kedvezményes napunkat.

FTC-DVSC: várja a Fradi Kamion

A Debrecen elleni bajnoki előtt drukkereink 15.30 és 18.30 között megcsodálhatják országjáró járművünket.

Indul a jegyértékesítés a DVTK elleni bajnokira

Május 11-én, szombaton 19.30-tól lépünk pályára a DVTK otthonában a bajnokság 32. fordulójában.

Jó hangulatú csapatfotózáson vettek részt labdarúgóink

Csütörtök délelőtt csapatfotózásra érkeztek labdarúgóink a Groupama Arénába.

Labdagyűjtési akció a DVSC elleni meccsnapon

Az FTC a Providenttel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen segít a rászoruló családoknak.

Válogatott labdarúgóinktól vehetik meg bérletüket

Dibusz Dénes és Kristoffer Zachariassen, illetve Varga Barnabás és Botka Endre segédkezik a bérletárusításnál.

MMK-döntő: pénteken indul a jegyértékesítés

Május 3-án, pénteken 10.00 órától tud belépőt venni a Paks elleni MOL Magyar Kupa-döntőre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin