2024. április 18.
A Föld Napja: Szedd össze magad!
A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Immáron négyszer is bebizonyítottuk: képesek vagyunk rá! A találkozók lefújását követően a Green Kids tagjainak aktív részvételével több fradista szedte össze a szemetet a Groupama Arénában. A Föld Napja alkalmából újra itt az alkalom, hogy megmutassuk: a Fradi-család minden tagja számára fontos közvetlen környezetünk védelme, a fenntarthatóság és a környezettudatos életmód!

2023-ban a Föld Napja alkalmából, ahogy az elmúlt években mindig, úgy ezúttal sem volt rest a Fradi-család bepiszkolni a kezét egy jó ügy érdekében. 2023-ban az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban mintegy 3700 virágot ültettünk el, és a virágokból egy csodálatos feliratot kaptunk, ami még az égből, akár repülőből is remekül látható lesz.

A Kisvárda elleni bajnoki napján, április 20-án, szombaton a Föld Napja kerül középpontba. 17.00-tól a Groupama Arénában sorra kerülő FTC–Kisvárda bajnoki szünetében, valamint a találkozó lefújása után ismét arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy ne hagyják a lelátón a szemetüket!

A szemétszedés ez alkalommal csak a C és D szektorokra terjed ki, itt zajlik majd az aktív szemétgyűjtés. Ettől függetlenül a B szektorokba és a VIP-be érkező szurkolókat is arra kérjük, hogy ne hagyják a szemetet a lelátón.

A helyszínen ez alkalommal önkéntes utánpótlás-sportolók, szülők, valamint hozzátartozók segítik majd az akciót, melyhez klubunk VVK-győztes korábbi kiválósága, Horváth László (Api bácsi) is csatlakozik.
Kérjük tehát szurkolóinkat, hogy csatlakozzanak akciónkhoz, és ne hagyják a lelátón a szemetet! Tegyünk együtt a zöldebb stadionért, egy zöldebb jövőért!Mind az FTC, mind pedig a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. működése során kiemelt fontossággal bír a környezettudatos szemléletmód. A Zöld Aréna program keretében eddig többek között elektromos töltőállomásokat, valamint napelemeket telepítettünk a létesítményben, és több sztársportolónk, így például a válogatott labdarúgó, Botka Endre is zöldrendszámos autóval közlekedik.

 

Jegy- és meccsnapi programinformációk

A Kisvárda elleni bajnokira jelenleg is zajlik a jegyértékesítés, belépőjét megvásárolhatja online a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában is (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; V.: meccsnapon 10.00-tól a mérkőzés kezdetéig).

Cikkajánló

Kady: „Remekül főzök, majd meglátjátok!”

Új brazil középpályásunk első magyar nyelvóráján szépen teljesített az edzőtáborban – VIDEÓ!

Elindult a jegyértékesítés az első hazai bajnokinkra!

Férfi labdarúgócsapatunk augusztus 3-án, szombaton 19.45-től fogadja a Kecskemétet a Groupama Arénéban.

Sajtóakkreditáció a New Saints elleni mérkőzésre

A sajtó munkatársai július 19-e, péntek 12-ig adhatják le akkreditációjukat a keddi BL-selejtezőre.

Megvan, ki ellen kezdi csapatunk a BL-selejtezőket!

Férfi labdarúgócsapatunk a walesi The New Saints ellen lép pályára július 23-án, kedden 20.00-tól.

,,Nem látszódott a különbség a pályán”

Owusu Kwabena a West Hamnek lőtt szépségdíjas gólja után nyilatkozott a FradiMédiának - VIDEÓ!

Döntetlen a 463,5 millió eurót érő West Ham ellen!

Owusu Kwabena és Alekszandar Pesics is betalált az angol élvonalbeli csapat ellen 2-2-re végződött meccsen.

Viszlát Lienz, köszönjük Tirol!

Szép cselek, védések és érzelmek a második nyári edzőtáborunk legszebb pillanatai között - VIDEÓ!

Angol, francia és török sztárcsapatok is az FTC mögött

A Ferencváros az elmúlt évek nemzetközi sikereinek köszönhetően sokat lépett előre az UEFA klubranglistáján.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin