2019. november 23.
A Fradi az ünnepi asztalon? Íme, az ajánlatunk!
Az ünnepek közeledtével minőségi, Fradi-védjegyes italválogatást ajánlunk szurkolónk figyelmébe.

A 2019-es esztendő aranyévként vonul be az idén 120 éves Ferencvárosi Torna Club történelmébe, hiszen férfi és női labdarúgóink, férfi vízilabdázóink és férfi jégkorongozóink összesen 11 trófeát nyertek. A történelmi pillanatokra, nagy sikerekre az év végi ünnepek idején, szeretteink körében is jó lesz visszaemlékezni – ehhez kínáljuk önöknek a Fradi ünnepi italválogatást!

 

Juhász Paptag Cuvée

A 2015-ös évjáratú, a Juhász Testvérek Pincészetében készülő száraz vörösbor (kiszerelés: 750 ml) a címkéjén hirdeti, hogy az FTC megalakulásának 120. évfordulója alkalmából palackozták. Elkészítéséhez a gyártók az egri borvidék legkiválóbb fajtáit használták fel. A bor színe szinte fekete, tanninjai érettek és vastagok. Kellemes erdei gyümölcsös illatát semmilyen más ízhez nem hasonlítható nagy töménységű zamat és bársonyos lecsengés kíséri. Alkoholtartalom: 13% V/V.

Juhász Rosé 30

Címkéjén a három csillag szerepel, akárcsak labdarúgócsapatunk mezén! A harmincadik bajnoki elsőségünk alkalmából kiadott, szintén az egri borvidéken termesztett szőlőből készült rosé gyöngyözőbort gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez, remek kísérő lehet az ünnepi menüben legtöbbször előforduló halhoz és fehérhúsú ételekhez. Alkoholtartalom: 12,5% V/V.

Fradi Kraft sörválogatás

A limitált kiadású, három 0,33 dl-es sörkülönlegességet (American Pale Ale, India Pale Ale, Saison Witbier) rejtő díszdoboz mintáját ugyancsak futballistáink 30. bajnoki aranyérme ihlette. 

A benne szereplő italokról: a Fradi IPA–India Pale Ale (ABV 6,5%, 17° B, 16 EBC, 63 IBU) a sör kettősségről és az új hullámról szól. Sejteti, hogy ebben a sörben van valami lágy és elegáns, másrészt jól kifejezi, hogy a komlózása karakteres. A telt, malátás test kicsit kekszes és nagyon selymes érzetéhez hozzájárul a maris otter maláta, a déligyümölcsös aromákat pedig a hidegkomlózás során is bőven adagolt amerikai komlók biztosítják.

A Fradi APA–American Pale Ale (ABV 4,5%, 11° B, 6 EBC, 30 IBU) egy könnyed, világos, citrusos aromajegyekkel bíró amerikai pale ale. Sokan hívják az IPA light változatának, hiszen éppolyan komlóhangsúlyos stílus, csak sokkal könnyebben iható.

A sörválogatás harmadik tagja a Fradi Búza–Saison Witbier (ABV 6%, 14° B, 7 EBC, 10 IBU), amely egy mint neve is elárulja, egy belga búzasör. Az egyéni karaktert remekül kidomborítják a hozzáadott fűszerek is, mindenekelőtt a koriander és a különböző citrushéjak.

 

Végül, de nem utolsósorban engedjék meg, hogy bemutassuk önöknek az 500 ml kiszerelésű, limitált kiadású Bajnokcsapat birs pálinkát. A Nobilis pálinkaüzem terméke az FTC aranyévében készült. Nincs hozzáadott ízesítő: egy-egy palack legalább 2,5–4 kg nemes gyümölcsöt, valamint az optimális szeszfok elérése érdekében vizet tartalmaz.

A kollekció bármely tétele tökéletes választás lehet jeles alkalmakra vagy akár ajándékba is. Az italok megvásárolhatók a Groupama Aréna főbejáratánál található Fradi Shopban, amely hétfőtől szombatig 10-19 óra között, mérkőzésnapokon pedig vasárnap is várja vásárlóit! A Fradi Shop december 1-től adventi nyitvatartással működik, december 1-22-e között vasárnap is várja szurkolóinkat, minden nap 10-19 óra között, míg december 23-án 10-16 óra között tart nyitva.

A fenti cikkben megjelenő termékeket csak nagykorúaknak ajánljuk. Kérjük, mindig ügyeljen a felelősségteljes alkoholfogyasztásra!

Cikkajánló

Új igazolásaink, Besic és Marin a Fradi TV-ben!

Friss igazolásaink, Kazi Tamás, vízilabda és a Fradi séfje a legújabb adásban!

Heti program

Férfi labdarúgóink és férfi hokisaink is hazai pályán játszanak Derbit vasárnap.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

„A mottóm, hogy mindig jobbnak kell lenni, mint tegnap”

A Hatvan ellen hatszor is eredményes Myrto Uzuni a mérkőzés labdáját is hazavitte – VIDEÓ!

MOL Magyar Kupa: itt a következő ellenfelünk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség még vasárnap este elkészítette a következő kupaforduló sorsolását.

Stöger: „Szerettük volna kiszolgálni a szurkolókat”

Peter Stöger Myrto Uzuniról és Gera Zalánról külön szót ejtett.

Albert nyomdokain! 6 gól '60-ban - Hat gól Hatvanban!

Uzuni előtt utoljára 1960-ban Albert Flórián szerzett hat gólt tétmeccsen a Fradiban.

Uzuni-parádé, magabiztos továbbjutás

Férfi labdarúgócsapatunk a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában 9-0-s győzelmet aratott a Hatvan otthonában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most