2019. június 29.
A Fradi Európában – ellenfelek, kulcsdátumok, jegyek
Egy helyen minden, amit labdarúgócsapatunk 2019/2020-as nemzetközi kupaszerepléséről tudni érdemes.

Amit eddig tudunk

Mint ismert, labdarúgócsapatunk a bolgár bajnok Ludogorec Razgrad ellen július 10-én, hazai pályán kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája 2019/2020-as szezonjának selejtezőjében. A visszavágót egy héttel később, július 17-én rendezik Bulgáriában.

 

Hogyan tovább?

Továbbjutás esetén a BL-kvalifikáció második körében kiemeltként folytatnánk, mégpedig a luxemburgi F91 Dudelange vagy a máltai Valletta FC ellen (az első meccset július 23-án vagy 24-én, a visszavágót július 30-án vagy 31-én rendezik). Akkor sem ér véget az európai kupaszereplés, ha alulmaradunk a Ludogorec csapatával szemben: kiesés esetén a Valur Reykjavík (izlandi)–Maribor (szlovén) BL-párharc kiesőjével játszanánk az Európa Liga selejtezőjének második fordulójában. Az EL-ben július 25-én, idegenben kezdene a Fradi, augusztus 1-jén pedig a Groupama Arénában fogadná ellenfelét.

A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében érdekelt együttesek július 22-én tudják meg, ki ellen folytathatják, a játéknapok augusztus 6. vagy 7. és augusztus 13. Az EL hasonló szakaszában szintén július 22-én sorsolnak, a meccseket 8-án és 15-én rendezik.

A kvalifikáció 4. fordulójában érintettek a BL-ben és az EL-ben is augusztus 5-én kapnak ellenfelet. A Bajnokok Ligájában augusztus 20. és 21., valamint augusztus 27. és 28. a játéknapok, az EL-ben pedig augusztus 22 és 29.

A Bajnokok Ligája főtáblájára jutásért az 1. fordulótól négy párharcot kell megnyerni. Az úgynevezett bajnoki ágról összesen négy csapat jut be a BL-be, a teljes selejtezősorozatból pedig hat. Az Európa Liga csoportkörének elérése többféle módon lehetséges: a BL 4. selejtezőkörében alulmaradó gárdák például automatikusan szereplői lesznek az EL őszi szakaszának.

 

Jegyinformációk a BL-meccsre

A Ludogorec elleni hazai összecsapásra személyesen, a Groupama Aréna Jegypénztárában (nyitva keddtől péntekig 10.00 és 18.00 között, szombaton 9.00-tól 13.00-ig) és megújult internetes jegyvásárló felületünkön, a meccsjegy.fradi.hu-n online is elindult a jegyértékesítés. Érdemes mielőbb jegyet váltani, a belépők ugyanis igencsak kapósak.

Bérleteseink jelentős kedvezményben részesülnek, hiszen aki érvényes idénybérlettel rendelkezik, az 30 százalékkal olcsóbban juthatnak belépőhöz a Ludogorec ellen. Sőt: akár a BL-ben, akár az EL-ben folytatjuk, az ajánlat az idei második budapesti kupaselejtezőnkre is érvényes.

 

Fontos információk a Ludogorec elleni meccsre

Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják! Hogy mi minősül szabályszegésnek? Mindent összegyűjtöttünk, a legfontosabb információkat IDE kattintva találja.

Az idei európai kupamérkőzéseinkkel, illetve a belépőjegyekkel kapcsolatos információkat a jövőben is elsőként tudhatják meg klubunk hivatalos honlapjáról, a fradi.hu-ról.

Így készül csapatunk a fontos megmérettetésekre:

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin