2023. október 25.
„A Genk elleni két találkozó döntő jelentőségű lehet”
Az FTC vezetőedzője, Dejan Sztankovics minimum a pontszerzésben bízik a belgák ellen.

Férfi labdarúgócsapatunk október 26-án, csütörtökön 21.00-tól a belga Genk vendégeként folytatja szereplését az UEFA Európa Konferencia Liga F-csoportjának 3. fordulójában. A meccsnap előtt, szerdán vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait.

- Mindenekelőtt szeretnék gratulálni Dibusz Dénesnek, hiszen szerdán egy kis királynő érkezett a családjába. Minden jót kívánok nekik! – kezdte vezetőedzőnk, utalva kapusunkra, akinek október 24-én megszületett a második gyermeke, Lotti. Ezt követően a Genk elleni csoportmeccsről is beszélt. - Nehéz 90 perc vár ránk. A Genk határozott játékra, gyors futballra képes, tudja, hogyan kell irányítani egy mérkőzést. Ezekben a napokban egymást követik a fontosabbnál fontosabb mérkőzések, de Belgiumban is mindent meg fogunk tenni, hogy sikeresek legyünk. Szeretnénk minimum egy, de akár három ponttal hazatérni!

Két játéknap után a Genk és az FTC is négy-négy ponttal áll az UEKL F-csoportjában, megelőzve a kétpontos Fiorentinát és pont nélkül álló Csukaricskit. Dejan Sztankovics a négyes állásával kapcsolatban is elmondta véleményét.

- Persze, még négy forduló hátravan, de úgy gondolom, hogy a Genk elleni két találkozó döntő jelentőségű lehet a továbbjutás szempontjából. Nem lesz könnyű mérkőzés a csütörtöki, de tudjuk, mi a dolgunk – mondta a tréner.

Ne maradjon le semmiről a következő nemzetközi túrán sem, kövesse a FradiMédia hivatalos felületeit a Facebook-on, az Instagramon, a YouTube-on és a TikTokon is! A Genkbe utazó szurkolók számára összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, cikkünket IDE kattintva láthatják!

Játsszon velünk!

A Ferencvárosi Torna Club nyereményjátékot hirdet, ráadásul két platformon: drukkereink Facebookon és TikTokon is részt vehetnek játékunkon, így dupla eséllyel pályáznak két hazai mérkőzésmezünk egyikére. Nyereményjátékunk október 25-én, szerdán elindult! A játék lényege, hogy a résztvevők mind Facebookon, mind pedig TikTokon megmutassák, milyen mezben szurkolnak rekordbajnok együttesüknek. További részletek ITT!

Cikkajánló

Abu Fani az FTC és az NB I legértékesebb játékosa

A Transfermarkt szerint Mohammed Abu Fani értéke az ötszörösére nőtt, amióta a Fradihoz igazolt.

Fantasztikus show-val ünnepeltük a 35. bajnoki címet

Aki ott volt, soha nem felejti mekkora partival zártuk le a 2023-2024-es sikeres bajnoki idényt – VIDEÓ!

Magyarok a pályán

Labdarúgócsapatunk magyar játékosai idén is sokat tettek a közösbe.

Varga Barnabás, a mesterlövész

Labdarúgócsapatunk támadója első ferencvárosi idényében gólkirály lett az NB I-ben.

HSA Hónap Játékosa: május legjobbját keressük!

Szavazzon ön is, értékes nyeremények várják!

RangAdó-díjátadó: Varga Barnabás duplázott

Csatárunk az NB I gólkirálya és legjobb játékosa lett.

Így repült a virtuális sas a bajnokavatón

Megmutatjuk, hogy a hétvégi derbin – Igor helyett – hogyan repült egy virtuális sas a stadionban.

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin