2020. szeptember 9.
„A szurkolók komoly pluszt adnak mindenkinek”
Miha Blazic és Frank Boli beszélt várakozásairól, illetve a drukkerek fontosságáról.

Mint ismert, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk pénteken a Groupama Arénában a Paksi FC ellen folytatja szereplését az NB I-ben. A következő erőpróba előtt két olyan futballistával beszélgettünk, aki az előző idényben betalált a paksiak ellen.

- Boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. Elfáradtam a válogatott mérkőzéseken, de várom, hogy ismét pályára léphessek – kezdte Miha Blazic, aki a szlovén nemzeti együttes mindkét mérkőzését végigjátszotta a válogatott szünetben. - A Paks nehéz ellenfél, hiába szereztem gólt, legutóbb, júniusban nem tudtuk legyőzni pénteki ellenfelünket. Ezúttal is arra számítok, hogy a maximumot kell nyújtanunk ahhoz, hogy nyerni tudjunk.

Korábban sportpszichiáterünk, dr. Kárpáti Róbert, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál, valamint négy magyar játékosunk is hangsúlyozta, hogy szükség van a szurkolók támogatására, erre Miha Blazic is kitért.

- A Groupama Arénának különleges hangulata van, mindig nagy öröm a szurkolóink előtt játszani. Sokat segítenek nekünk, ezért örülök, hogy pénteken kint lehetnek a drukkerek, szeretnénk őket jó játékkal és győzelemmel megörvendeztetni.

Az előző idény legeredményesebb Fradi-játékosa Frank Boli volt, aki bajnoki mérkőzésen egyszer a Paks kapuját is bevette.

- Az utóbbi néhány találkozónk jól sikerült, jól ment a csapatnak, különösen Glasgow-ban, de a Zalaegerszeg ellen is jó teljesítményt nyújtottunk, ezt kell folytatnunk a Paks ellen is – mondta el Franck Boli. - A 2020/2021-es szezonban ez lesz az első hazai meccsünk, ahol a szurkolóink is kint lehetnek, ez pedig komoly pluszt ad minden játékosnak. Sokkal jobb érzés drukkerek előtt játszani és harcolni, mint az üres stadionban, hiszen így hallod a folyamatost buzdítást és szurkolást, ami a nehéz pillanatokban is előbbre viszi, hajtja a csapatot. Emlékszem, a tavalyi idényben Sigér csodás passza után találtam a paksi kapuba, remélem, lesz lehetőségem hasonlóra pénteken is. Remek lenne, ha a szurkolóink előtt góllal segíthetném a Fradit.

Jegyek kaphatók az új idény első hazai bajnokijára személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában (K-P.: 10-18, a meccs napján a kezdőrúgásig), illetve a meccsjegy.fradi.hu-n is!

 

Férfi labdarúgás, NB I, 4. forduló

FTC–Paksi FC

2020. szeptember 11., péntek 20.00

Helyszín: Budapest, Groupama Aréna

Jegyek: meccsjegy.fradi.hu, illetve személyesen a Groupama Aréna jegypénztáránál (K-P.: 10-18, a meccs napján a kezdőrúgásig)

Cikkajánló

Játékosaink üzenik: töltsük meg a lelátót!

Labdarúgóink is arra bátorítanak, hogy a Paks elleni főpróbán szurkoljunk úgy, ahogy a BL-ért tennénk!

"Extra erőt kaphatnak a játékosok a lelátóról"

Orosz Pál szerint sokat jelent a játékosoknak, ha minél több szurkoló buzdítja őket a lelátóról.

„A játékosoknak adrenalin-löketet kell kapniuk!”

Dr. Kárpáti Róbert szerint a Paks elleni hangulatot a Dinamo elleni BL-meccsre is továbbviheti a csapat.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin