2024. június 17.
Bravúrban reménykednek a németek ellen
A Fradinak szurkoló hírességek közül „Kokó”, „Csuti” és DJ Náksi mondta el Eb-várakozásait.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órakor a házigazda Németország ellen lép pályára az Európa-bajnokság csoportkörében. Ahogy a Svájc elleni találkozó előtt, ezúttal is Fradi-szurkoló hírességektől kérdeztük, mit várnak a nemzeti csapattól.

A Fradi TV műsorvezetője, az ökölvívóként olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács ,,Kokó" István bízik benne, hogy a Svájc elleni 3-1-es vereséget követően a mieink meglepetést okoznak majd a németek ellen.

Nehéz csoportba kerültünk, ezt már előzetesen is tudtuk. Svájc megmutatta, milyen komoly játékerőt képvisel, s láthattuk, hogy a házigazda német válogatott is nagyon jó. Annak ellenére, ahogy indult az Európa-bajnokság számunkra, továbbra is optimista vagyok, három meccs alatt kell ugyanis összeszedni a pontokat, hogy továbbjussunk a csoportból. A srácok oda fogják tenni magukat a németek ellen. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, bízom benne, hogy egy döntetlent el tudunk érni. A magyar válogatott az elmúlt időszakban megmutatta, hogy nehéz helyzetből is fel tud állni. Nagyon jó a csapategység, természetesen Szoboszlai nagy erősségünk, Willi Orbánt és Varga Barnabást is ki lehet emelni, s a többiek is erős európai színvonalat képviselnek. A németek elleni mérkőzésen nem tudok kint lenni a helyszínen, itthonról szurkolók a csapatnak. A skótok ellen viszont a lelátóról buzdítom majd a válogatottunkat - fogalmazott Kovács ,,Kokó" István.

Németország-Magyarország, tipp: 1-1

A vállalkozó és televíziós szereplő Szabó András ,,Csuti" szerint csak akkor érhetünk el jó eredményt a németek elleni, ha a játékosaink nem követnek el egyéni hibákat.

- Svájc ellen sajnos többen is nagyot hibáztak. Azt várom a csapattól, hogy ezek a bakik ne ismétlődjenek meg. A válogatott tagjai érzik, hogy 14 millió magyar ember áll mellettük. Egy-két helyen biztosan változtatni kell a kezdőcsapaton, Botka Endrének véleményem szerint kezdenie kell a németek ellen. Biztos vagyok benne, hogy Varga Barnabás ezúttal is veszélyesen futballozik majd. Remélem, hogy a németek hálóját is be tudja venni. Úgy tippelem, ha nagy egyéni hiba nélkül futballozunk, akkor egy döntetlent elérhetünk a házigazda ellen. Azt követően pedig Skócia legyőzése kötelező feladat lesz. Négy ponttal szerintem tovább lehet juni. Van jegyem a németek elleni mérkőzésre, de sajnos nem tudok kiutazni Stuttgartba, mert forgatáson leszek - mondta Csuti.

Németország-Magyarország, tipp: 1-1

A lemezlovasként tevékenykedő Náksi Attila is bízik benne, a mieink javítanak a Svájc elleni vereség után.

- Az elmúlt évek előremenetelével, a szép eredményekkel egyenes arányban nőttek az elvárások a magyar válogatottal szemben. A csapatszellem nagyon magas szinten van a válogatottnál. Kiemelkedő közösségről beszélhetünk, amelyben egymásért küzdenek a játékosok. Emellett összeszokott a brigád, ismerik és szeretik is egymást a játékosok. Úgy érzem, hiába szorítottuk meg a német válogatottat többször is az elmúlt években, ez most sokkal nehezebb meccs lesz. Saját szurkolóik előtt, kapitányváltás után, felfokozott hangulatban léphetnek pályára a németek. Ugyanakkor úgy érzem, a válogatottunk nem fog megijedni, s bízom benne, hogy képesek leszünk egy pontot elcsípni. Ami a csoport esélyeit illeti, legrosszabb esetben is meglesz a harmadik hely, de beérhetünk másodikként is még. Mindegyik Eb-találkozónkon a helyszínen fogok drukkolni. A harmadik csoportmeccsünk után egy nagy magyar bulin fogok zenélni, bízom benne, hogy a válogatott jó szereplése okot ad majd az örömre" - árulta el Náksi Attila.

Németország-Magyarország, tipp: 0-0

Cikkajánló

Ezekkel a játékosokkal kezdjük meg a BL-selejtezőt

Pascal Jansen kijelölte az idei szezon első, a BL-selejtező második körére vonatkozó keretét.

Megvan a BL-selejtező visszavágójának időpontja

A The New Saints elleni visszavágót is kedden játsszuk a második selejtezőkörben.

Fradi TV Exkluzív: így készült Varga Barnabás maszkja!

Ott voltunk, amikor méretet vettek és elkészítették támadónk maszkját, aki már edzésen is viselte azt - VIDEÓK

Zengett a Groupama Aréna két légiósunk gólörömétől

Persze egyelőre még csak az új szezon előtti mezfotózáson - VIDEÓ!

Kady: „Remekül főzök, majd meglátjátok!”

Új brazil középpályásunk első magyar nyelvóráján szépen teljesített az edzőtáborban – VIDEÓ!

Elindult a jegyértékesítés az első hazai bajnokinkra!

Férfi labdarúgócsapatunk augusztus 3-án, szombaton 19.45-től fogadja a Kecskemétet a Groupama Arénéban.

Sajtóakkreditáció a New Saints elleni mérkőzésre

A sajtó munkatársai július 19-e, péntek 12-ig adhatják le akkreditációjukat a keddi BL-selejtezőre.

Megvan, ki ellen kezdi csapatunk a BL-selejtezőket!

Férfi labdarúgócsapatunk a walesi The New Saints ellen lép pályára július 23-án, kedden 20.00-tól.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin