2019. június 4.
Egyszerűbb jegyvásárlás a következő szezontól!
Regisztráljon a meccsjegy.fradi.hu-n, hogy egyszerűbben vásárolhasson online belépőt a következő szezontól!

Szurkolóink a 2019/20-as szezontól megújult oldalunkon, a meccsjegy.fradi.hu-n tudják megvásárolni a belépőjüket a Groupama Arénába labdarúgócsapatunk mérkőzéseire. Az új oldal indulásával a ticket.groupamaarena.com megszűnik, innentől csak a meccsjegy.fradi.hu elérhető, de természetesen az előzetesen megvásárolt bérletek ugyanúgy érvényesek.

A meccsjegy.fradi.hu átláthatóbb és könnyebb vásárlási folyamatot biztosít drukkereink számára. Az oldalon új belépési rendszer lesz, amihez szükséges egy egyszeri regisztráció. Ezt követően a szurkolói kártyás adatok helyett a megadott adatokkal (e-mail cím + jelszó) lehet belépni, a szurkolói kártya számának (amely természetesen nem változik az új rendszerrel), megadásával pedig meg tudja vásárolni új bérletét vagy belépőjét.

REGISZTRÁLOK MOST!

Az új rendszer egyszerűbb belépést biztosít minden szurkolónk számára, megkönnyíti a jegyvásárlást a mérkőzésekre. A felhasználói fiókokban jól láthatóak lesznek a megvásárolt jegyek, melyeket elküldünk a regisztrált e-mail címre, ahonnan a belépők és a számlák is letölthetőek lesznek. Az új oldal további előnye, hogy az oldalra való regisztrációval egyben feliratkozhat a klub megújult hírlevelére és egyéb marketingkommunikációs tevékenységeire, így biztosítva, hogy nem marad le a legfontosabb tudnivalókról és kedvezményekről. 

Egyszerűbbé vált a VIP-jegyek megvásárlása is, melyek az egyszeri regisztrációt követően online is megvásárolhatóak lesznek!

Szintén fontos újítás, hogy a következő szezontól lehetőség lesz előregisztrálni a szurkolói kártyára! Azon drukkereinknek, akiknek még nincsen szurkolói kártyájuk, a honlapon regisztrálni tudnak, és ideiglenes szurkolói kártyaszámmal tudnak előzetesen belépőt vásárolni. A jegyek a szurkolói kártyára akkor véglegesednek, amikor személyesen is eljönnek adatot egyeztetni és befejezik a regisztrációs folyamatot. Ez különösen a vidékről érkező drukkereink számára egyszerűsíti meg a folyamatot, mivel így elég lesz a mérkőzésnapon Budapestre jönniük a jegyvásárláshoz.

Minden további információ és regisztráció a meccsjegy.fradi.hu-n. A kedvezményes bérletek értékesítése természetesen az új oldalon is zökkenőmentesen zajlik, bővebb információ erről ITT! Jó böngészést kívánunk!

REGISZTRÁLOK MOST!

Cikkajánló

Szánthó-gól után idegenbeli Soroksár-győzelem

Lipcsei Péter együttese 2-0-ra legyőzte a Vácot.

„Megtérült a rengeteg befektetett munka”

Tokmac Nguen örül a MOL Fehérvár elleni sikernek, szerinte jó meccset láthatott a közönség.

Gólzáporos győzelem az edzőmeccsen

Sergei Rebrov együttese vasárnap felkészülési mérkőzésen fogadta a révkomáromi KFC Komarnót.

Újabb rekord dőlt meg a MOL Fehérvár legyőzésével

Immáron 47 bajnoki mérkőzés óta nem kapott ki labdarúgócsapatunk a Groupama Arénában.

„Fontos győzelem, de még nem dőlhetünk hátra”

Kapusunk bár ápolásra szorult a Fehérvár elleni rangadó végén, jól van, s már a következő meccsre koncentrál.

Zubkov: „Rászolgáltunk erre a győzelemre!”

Az idei nyolcadik bajnoki gólját jegyző Oleksander Zubkov azt is elmondta, mire figyelt a gólja előtt- VIDEÓ!

Rebrov: „Mi törtük meg a Fehérvárt”

Vezetőedzőnk szerint ugyanilyen komolyan kell vennünk a további bajnokikat is.

Másodszorra is legyőztük a Fehérvárt ebben a szezonban

Oleksandr Zubkov góljával 1-0-ra megvertük a MOL Fehérvárt, és így hat pontra növeltük előnyünket.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most