2023. január 13.
„Együtt remek társaságot alkotunk”
Aissa Laidouni szerint a Ferencváros képes lehet még bravúrokra az UEFA Európa Ligában.

Amint azt szurkolóink is bizonyára tudják, a tunéziai válogatottat képviselve a tavalyi labdarúgó-világbajnokságot is megjárt Aissa Laidouni január elején ismét csatlakozott a Ferencvároshoz. A középpályás a csapattal tartott a spanyolországi edzőtáborba is.

- La Nucíában remek az időjárás, kiváló pályákon készülhetünk, minden adott ahhoz, hogy felkészüljünk az előttünk álló feladatokra – kezdte a 26 éves játékos. - Jól érzem magam itt, a Ferencvárosnál együtt remek társaságot alkotunk, néhány csapattárssal olyan szoros a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Néhányukkal a világbajnokság idején is minden nap beszéltünk.

Labdarúgóink körében is téma már az UEFA Európa Liga márciusi nyolcaddöntője, amelynek a H-csoport győzteseként az FTC is automatikusan résztvevője (a csoportmásodikokra még egy párharc vár addig). Aissa Laidounit ezzel kapcsolatban is kérdeztük.

- Természetes, hogy mindenki erre készül. Nagy siker volt a továbbjutás kivívása a klubnak és nekünk, futballistáknak is. Most azonban az első az edzőtábor, fontos, hogy felkészülten várjuk a január 24-i bajnoki mérkőzést, majd az azt követő meccseket is – jelentette ki Aissa Laidouni. - Nincs álomellenfelem, nekünk ebben a helyzetben magunkra kell fókuszálnunk. Jó csapat vagyunk, remek játékosokkal, hiszem, hogy képesek lehetünk még további jó eredményeket elérni ebben a sorozatban.

Az FTC szerdán a német élvonalbeli FC Augsburg 2-0-s legyőzésével kezdte meg az edzőmérkőzések sorát, spanyolországi tartózkodásunk alatt még további két találkozót játszunk. Szombaton két edzés vár a csapatra, majd vasárnap a Piast Gliwice ellen lépünk pályára, végül pedig hétfőn a Viktoria Plzen lesz az ellenfelünk.

Szurkolóink a meccsjegy.fradi.hu-n 250 Ft támogatói díj befizetése ellenében láthatják nemzetközi felkészülési meccseinket, így a következő, vasárnapi, Piast Gliwice ellenit is. Közvetítésünket 15 perccel a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat láthat a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A találkozót három kamerával közvetítjük, így nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Az összecsapás előtt, annak szünetében és után pedig pályaszéli interjú formájában a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. További részletek ITT!

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin