2022. szeptember 30.
Elindult a jegyértékesítés a belgrádi UEL-mérkőzésre
Minden fontos információt megtalál az utazással és a jegyekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatónkban.

Az UEFA Európa Liga H-csoportját két mérkőzésből két győzelemmel vezető férfi labdarúgócsapatunk a 3. fordulóban október 6-án, csütörtökön 18.45-től a szerb bajnok Crvena zvezda vendégeként lép pályára.

Pénteken megkezdődött a vendégszektorba szóló utalványok értékesítése! Szurkolóink 14.500 forintos áron vásárolhatják meg a vouchereket a meccsjegy.fradi.hu-n és a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (nyitva tartás: K-P.: 10-18; Szo.: 9-13, V: zárva). Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy ezúttal kivételesen hétfőn (október 3-án) is nyitva tart a jegypénztár 10.00-18.00 óráig!

Hétköznapokon minden esetben a jegypénztár 10.00 órától 18.00 óráig lesz nyitva. Akik a jegypénztárnál vásárolnak, azok egyszerre kapják meg a vouchert és a jegyet.

Online jegyet vásároló szurkolóink a megvásárolt vouchereket október 4., kedd 18.00 óráig a Groupama Aréna jegypénztárainál válthatják be jegyekre a nyitvatartási időben. Szerdán 12.00 órától 20.00 óráig, illetve csütörtökön 8.00 órától 16.00 óráig már Szegeden, a Pick Aréna parkolójában (Felső Tisza-Part 1-3.) válthatók be jegyekre a voucherek.

A vouchereket senki ne dobja el!

A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucher, a szurkolói kártya és egy arcképes igazolvány lesz szükséges!

Felhívjunk drukkereink figyelmét, hogy a beváltás után se dobják el voucherjeiket, ugyanis a belépőjegy és a voucher EGYÜTT érvényesek, melyek szükségesek a stadionba való bejutáshoz, természetesen egy arcképes igazolvány felmutatása mellett.

További fontos információk a Belgrádba utazó szurkolóinknak

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag érvényes úti okmánnyal (kártyaformátumú személyi igazolvány vagy útlevél) léphetnek be Szerbiába! Érvényes úti okmány hiányában ugyanis a határátlépés nem lehetséges sem magyar, sem szerb oldalról. Az előzőleg elveszítettként bejelentett, majd később megtalált úti okmányok határátlépésre nem alkalmasak. Amennyiben esetleg külföldi állampolgár is utazik a szurkolók között, szintén fontos ellenőrizniük az úti okmányuk érvényességét, mivel a magyar hatóságok részükre nem illetékesek úti okmányt kiállítani.

Azt tanácsoljuk szurkolóinknak, hogy meccsnapon lehetőleg semleges ruházatban mutatkozzanak közterületen Belgrádban. A Ferencvárosi Torna Club a külképviseletekkel egyeztetve továbbá azt javasolja a Szerbiába utazó drukkereknek, hogy regisztráljanak konzuli védelemre. A regisztráció ITT elérhető.

Szerbiában jelenleg nincsenek érvényben lévő beutazásra és tartózkodásra vonatkozó Covid-19 miatti korlátozások, azonban javasoljuk, kövessék figyelemmel ITT, a Konzuli Szolgálat honlapján a Szerbiára vonatkozó utazási tanácsokat, hogy időben értesüljenek az esetleges változásokról, illetve megfelelően tájékozódhassanak utazásukkal kapcsolatban.

Szeretnénk fokozottan felhívni szurkolóink figyelmét, hogy mivel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kockázatosnak minősítette a mérkőzést, szurkolóink a találkozón, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy tartózkodjanak a más népet, népcsoportot szidalmazó vagy provokatív szándékkal méltató gesztusoktól. Az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az UEFA szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatóan, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt egyébként az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin