2024. január 14.
Élőképes közvetítés edzőtábori meccseinkről
A meccsjegy.fradi.hu-n 300 forintért nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők az edzőmérkőzéseink!

34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a rövid téli pihenő végeztével két edzőtábort tervezett a felkészülési időszakra: Mezőkövesden január 6. és 12. között edzettek játékosaink, míg Spanyolországban január 15. és 26. között szerepel Dejan Sztankovics vezetőedző együttese.

Második edzőtáborozásunk során négy felkészülési mérkőzést tervez a szakvezetés, amelyből kettő lett eddig konkretizálva. Együttesünk először január 18-án, csütörtökön a lengyel első osztályban szereplő Piast Gliwicével játszik, a tervek szerint 100 vagy 110 perces (!) mérkőzésen, amelyen szeretnénk visszavágni a tavalyi vereségért ugyanitt. Három nappal később a Moldéval játszottunk volna, ám a norvégok lemondták a találkozót, így az ellenfél kiléte egyelőre szervezés alatt áll.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori felkészülési mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítés" gombra, majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat. A mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 300 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat.

Fontos információ, hogy ellentétben a korábbiakkal, amikor a támogatói díj csak az élő közvetítésre biztosított hozzáférést, mostantól az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő streamről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ITT megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Újításunknak köszönhetően pedig a mérkőzések után már utólag, felvételről is visszanézhetőek lesznek a találkozók.

Amennyiben pedig hírekre, meccsösszefoglalókra kíváncsi csapatunk spanyolországi mindennapjairól, a FradiMédia ezúttal is beszámol a külföldi alapozás minden eseményéről a fradi.hu-n, a Ferencvárosi Torna Club Facebook-, Instagram-, és TikTok-oldalán, valamint a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornáján, illetve a Fradi applikáción is.

Második téli edzőtábor 
Helyszín: Benidorm (Spanyolország)
Időpont: január 15. – január 26.

1. edzőmeccs: FTC–Piast Gliwice (lengyel)
2024.01.18., csütörtök, 12:00 (100, vagy 110 perces mérkőzés)
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

(Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!)

 

Cikkajánló

Zachariassen: „Tökéletes volt Pesics beadása”

A szezonbeli 11. gólját szerző labdarúgónk értékelte a KTE elleni győzelmet – VIDEÓ!

Zajlik a licit Maiga és Zachariassen labdájáért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

Sztankovics: „Csak azt kértem, legyünk türelmesek”

A Kecskemét 2-0-s legyőzése után Dejan Sztankovics értékelt sajtótájékoztatón.

Kétgólos győzelem hazai környezetben

Férfi labdarúgócsapatunk Maiga és Zachariassen góljával győzte le a Kecskemétet.

FTC-Kecskemét: parkolási lehetőségek

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

„Ki kell használnunk a jelenlegi formánkat”

Dejan Sztankovics szerint a bajnoki címért minden lépcsőfokot sikerrel kell venni.

Hosszabbítottunk Katona Bálinttal

Középpályásunk az idei szezonban 11 tétmeccsen négy gólpassznál jár.

FTC-KTE: még egyszerűbb lesz a bejutás!

A vasárnapi bajnokival kapcsolatban fontos információkat közlünk szurkolóinkkal.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin