2023. június 16.
Élőképes közvetítés edzőtábori mérkőzéseinkről
A meccsjegy.fradi.hu-n 250 forintért, már nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők az edzőmérkőzéseink!

34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a 2022/23-as szezon, valamint a rövid pihenő végeztével két edzőtáborral kezdi meg a felkészülési időszakot. Együttesünk június 15-e és 22-e között az ausztriai Bad Radkersburgban, majd június 26-a és július 4-e között a szintén ausztriai Bramberg am Wildkogel településén készül az előttünk álló szezon kihívásaira.

Az első edzőtáborozás során két edzőmérkőzést játszunk, először június 19-én, hétfőn a szlovén első osztály újoncával, az NK Rogaskával, majd két nappal később, június 21-én, szerdán Erdély elsőszámú klubjával, a Román Kupa-címvédő Sepsi OSK-val. Lényeges információ, hogy az első, NK Rogaska elleni találkozót zárt kapuk mögött rendezik! A második edzőtábor mérkőzéseiről később adunk tájékoztatást.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 250 forintos támogatói díjat.

Újdonság az elmúlt felkészülési időszakokhoz képest, hogy a mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 250 forintos díjért. Fontos kiemelni, hogy a 250 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól. Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat.

Fontos információ, hogy ellentétben a korábbiakkal, amikor a támogatói díj csak az élő közvetítésre biztosított hozzáférést, mostantól az Albert Alapítványt támogatandó 250 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 250 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő streamről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 250 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ITT megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 250 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Újításunknak köszönhetően pedig a mérkőzések után már utólag, felvételről is visszanézhetőek lesznek a találkozók.

Amennyiben pedig hírekre, meccsösszefoglalókra kíváncsi csapatunk ausztriai mindennapjairól a FradiMédia ezúttal is beszámol a külföldi alapozás minden eseményéről a fradi.hu-n, a Ferencvárosi Torna Club Facebook-, Instagram-, és TikTok-oldalán, valamint a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornáján, illetve a Fradi applikáción is.

Első nyári edzőtábor 
Helyszín: Bad Radkersburg (Ausztria)
Időpont: június 15. – június 22.

1. edzőmeccs: FTC–NK Rogaska (szlovén)
2023.06.19., hétfő, 17:30
stadion: Gornja Radgona (Szlovénia), zárt kapuk mögött!
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

2. edzőmeccs: FTC–Sepsi OSK (romániai)
2023.06.21., szerda, 18:10
stadion: Sportplatz Usv Gnas (Ausztria)
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

(Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Cikkajánló

Ferencváros 125: Különleges, születésnapi kollekció

Többek között pólót, zászlót, sálat, telefontokot, kulcstartót és könyvet is vásárolhatnak drukkereink.

„Megható, hogy az én mezem is megőrzésre kerül”

Folytatjuk tízéves hagyományunkat, így két kiemelkedő játékosunk meze is kiállításra kerül a Fradi Múzeumban.

Nagy érdeklődés övezte játékosaink bérletárusítását

Férfi labdarúgócsapatunk tagjai idén is árultak bérleteket a Groupama Aréna Jegypénztárában.

Tájékoztató vendégszurkolók részére

Fontos információk a DVTK-FTC mérkőzésre érkező szurkolóinknak.

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Szigeti Ferenc

Életének 95. évében elhunyt férfi labdarúgócsapatunk egykori játékosa, Szigeti Ferenc.

Zajlik a licit a DVSC elleni dedikált meccslabdákra

Abena első góljának labdája 80 ezer forintnál jár.

Így készültünk különleges anyák napi ünnepségünkre

Elnökünk ötlete nyomán, hónapokig tartó szervezést követően meghatóra sikerült az idei anyák napja – VIDEÓ!

„Mi is úgy élvezhetjük a meccset, mint az ép emberek”

Korlátok nélkül programunk nagy sikerrel zajlott április hónapban – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin