2024. július 5.
Élőképes közvetítés második edzőtáborunkból
A meccsjegy.fradi.hu-n 300 forintért nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők edzőmérkőzéseink!

A Bad Radkersburg-i első edzőtábor után július 1-jétől újra az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban zajlott a felkészülés 35-szörös magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk számára. Néhány, Budapesten eltöltött nap után július 4-én, csütörtökön együttesünk ismét útnak indult, a végállomás ezúttal az osztrák-olasz határtól nem messze fekvő Lienz városa.

A Tirol tartományban elhelyezkedő városban 12 napot tölt rekordbajnok együttesünk. A július 16-ig tartó második edzőtáborozás során a tervek szerint három mérkőzés vár majd a mieinkre: július 6-án, szombaton 17.00-tól a bolgár CSZKA 1948 Szófia ellen léptek pályára labdarúgóink, míg július 10-én, szerdán 17.00 órától a horvát NK Istra 1961 ellen játszunk a tervek szerint 4x30 perces mérkőzést, míg július 15-én, hétfőn a 2023-as EKL-győztes kelet-londoni West Ham United lesz a mieink ellenfele.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat.

A mérkőzések az előző felkészülési időszakhoz hasonlóan nem csak élőben követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 300 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat. Az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 300 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő közvetítésről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált, a meccsjegy.fradi.hu oldalon megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk.

Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Ha elsőkézből szeretne értesülni csapatunkat érintő legfrissebb hírekről és érdekességekről, kövesse a FradiMédia hivatalos felületeit: a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on, a fradi.hu-n és a Fradi Applikáción is exkluzív anyagokkal készülünk szurkolóinknak.

A mérkőzések időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.

Férfi labdarúgás, felkészülés
II. edzőtábor, Ausztria, Lienz

FTC – CSZKA 1948 Szófia (bolgár) 1-1
2024. július 6. szombat, 17.00, Lienz

FTC - NK Istra 1961 (horvát) - a tervek szerint 4x30 perces mérkőzés
2024. július 10., szerda, 17.00, Lienz

FTC-West Ham United (angol)
2024. július 15., hétfő, 16.00

Cikkajánló

„Nem érzek különösebb fájdalmat, jó úton haladok”

Varga Barnabás megkezdhette a futóedzéseket a lienzi edzőtáborban.

Kölcsönadtuk Varga Zétényt

Fiatal tehetségünk a 2024/25-ös szezont az NB I-es DVTK együttesénél tölti.

Változás a Bajnokok Ligája televíziós közvetítéseiben

A 2024/25-ös idénytől a legrangosabb európai kupasorozat mérkőzéseit az RTL csatornáin követhetik majd.

Sportpszichiáter segíti játékosainkat az edzőtáborban

Dr. Kárpáti Róbert 2016 óta dolgozik a Ferencvárosnál. A lienzi edzőtáborba is elkísérte labdarúgócsapatunkat.

Rommens: „Jansen tudja, mire vagyok képes a pályán”

Új igazolásunk még a holland sztárklubnál dolgozott együtt vezetőedzőnkkel - VIDEÓ!

A holland élvonalból szerződtettünk középpályást

Az FTC-ben folytatja pályafutását a 26 éves belga középpályás, Philippe Rommens.

A duplázó Pesics: „Ez jólesett a lelkemnek”

Az Istra ellen két gólt szerző támadónk kiemelte, a Ferencváros számára a cél a legmagasabb szint – VIDEÓ!

Győzelem a második edzőmeccsen

Alekszandar Pesics duplája mellett Fortune Bassey is betalált az Istra elleni, 3-1-re megnyert találkozón.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin