2021. szeptember 9.
Első magyar klubként a Fradi bekerült a FIFA22-be!
A népszerű FIFA videójáték-sorozatban is biztosan ott lesz már a Ferencváros!


A Ferencvárosi Torna Club érdemelte ki, hogy a fiatalok körében kedvelt FIFA videójáték-sorozat hivatalosan október 1-én megjelenő részébe, a FIFA22-be első magyar klubként bekerüljön. A két esztendeje és idén az Európa Liga, tavaly pedig a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott labdarúgó csapatot mostantól nem csak Peter Stöger edző irányíthatja, hanem minden „fifázó”, minden Fradi szurkoló saját kezébe és kontrollerébe veheti a klub sorsát: Dibusz, Botka, Tokmac és Uzuni, valamint a csapat további sztárjai mostantól pedig már nem csak a Groupama Arénában, hanem a televízió és számítógépes képernyőkön is a legfiatalabb fradisták példaképeivé válnak. A Ferencváros a virtuális valóságban megelevenedve is hozzájárul az életre szóló barátságok megkötéséhez és teszi lehetővé az elmúlt évek legnagyobb nemzetközi derbijeinek újra átélését.

A FIFA több évtizede szolgálja a virtuális futballt töretlenül, mostanra már a játékban megtalálható több mint 17 ezer játékossal, 700 csapattal és 90 stadionnal. A FIFA22 több, mint 30 nyelven kínál páratlan és a végletekig összetett, interaktív futballélményt. A FIFA22 az egyetlen játék, amelyben egyszerre élhetik át a játékosok az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga, és a legújabb európai sorozat, az UEFA Európa Konferencia Liga küzdelmeit, kiegészítve a nemzeti vagy régiós sorozatokkal, mint a Premier Liga, a Bundesliga, a LaLiga Santander, a CONMEBOL Libertadores és CONMEBOL Sudamericana kupák.
A sorozat legújabb verziója, a FIFA22 mostantól a HyperMotion technológia alkalmazásával 11 a 11 elleni küzdelmeket teszi lehetővé, valamint a gépi tanulás technológiájára alapuló játék minden eddiginél valósághűbb, és életszerűbb futballélményt hoz el az új generációs konzolok és a Stadia felhasználóinak, mellyel a játék elemi érzelmeit és fizikai valóságát hívja életre a virtuális térben.

- A Ferencvárosi Torna Club életében a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá, jó érzés, hogy ismét valamiben elsők tudtunk lenni a magyar klubok közül – állapította meg Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. - A Fradi múltjának és a jelenének, a Kubatov Gábor elnökké választása óta végzett egy évtizedes csapatmunkának egyfajta közös elismerése is ez a nagyszerű lehetőség. Egyelőre egyetlen magyar csapatként képviselheti hazánkat az FTC, és hozza közelebb a klubot és a labdarúgás szeretetét a legfiatalabb generációkhoz, valamint ismerteti meg a Ferencvárost és az általa képviselt értékeket nem csupán határainkon belül, hanem az egész világban.

- A Sportfive Hungary számára nagy megtiszteltetés és kiemelt siker ez a megállapodás a klub és az EA Sports között – nyilatkozta Igaz András, az FTC marketingügynöksége, a Sportfive Hungary ügyvezető igazgatója. - Büszkék vagyunk arra, hogy a Ferencváros eredményei mellett a Sportfive nemzetközi kapcsolati hálójának is köszönhetően a Fradi első magyar csapatként léphet ki a virtuális futball nemzetközi piacára és hozhatja még közelebb a klub legnagyobb sztárjait a legfiatalabb fradistákhoz. Biztosak vagyunk benne, hogy ennek a megállapodásnak köszönhetően még egy nagy lépést tettünk abba az irányba, hogy a klub és a szurkolók kapcsolata ne csak a meccsnapokra hagyatkozzon, hanem az év minden napjának részévé váljon. Bízunk benne, hogy a közeljövőben még számos hasonló, innovatív megoldással segíthetjük a klubot és járulhatunk hozzá a Ferencváros hazai és nemzetközi sikereihez.

Rendeld elő a FIFA22-t a playitstore.hu oldalon és válassz a fradis előrendelői ajándékok közül!

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin