2023. június 22.
Erős ellenfelek a második edzőtábor mérkőzésein
A meccsjegy.fradi.hu-n 250 forintért, már nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők az edzőmérkőzéseink!

34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a június 15-e és 22-e között az ausztriai Bad Radkersburgban tartott első edzőtáborral kezdte meg a 2023/24-es szezon felkészülési időszakát. Együttesünk a hét végén néhány napot Budapesten tölt, majd hétfőn újra útra kel, ugyanis június 26-a és július 4-e között a szintén ausztriai Bramberg am Wildkogel településen készül az előttünk álló szezon kihívásaira.

Az első hét két edzőmeccse, a szlovén NK Rogaska elleni gólnélküli döntetlen és a Sepsi OSK elleni 1-0-s győzelem után a második edzőtáborozás során három felkészülési mérkőzést játszunk. Elsőként június 27-én, kedden az azeri bajnok Qarabag együttesével mérkőzünk meg, akikkel az előző idényben a Bajnokok Ligája selejtezőjében találkoztunk, így lehetőségünk nyílik visszavágni a tavalyi BL-búcsúért. Majd három nappal később, június 30-án az elmúlt tíz év osztrák bajnoka, az így évek óta stabil BL-résztvevő kirakatcsapat, az FC Red Bull Salzburg lesz az ellenfél, végül július 3-án, hétfőn a román élvonalbeli FC Botosani következik.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az „élő közvetítés” gombra, majd befizetni a meccsenkénti 250 forintos támogatói díjat.

Újdonság az elmúlt felkészülési időszakokhoz képest, hogy a mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 250 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 250 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat bővebben.

További fontos információ, hogy ellentétben a korábbi gyakorlattal, amikor a támogatói díj csak az élő közvetítésre biztosított hozzáférést, mostantól az Albert Alapítványt támogatandó 250 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a 250 forintos regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő streamről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén az egyszeri 250 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ITT megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 250 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Ahogy fentebb írtuk, újításunknak köszönhetően pedig a mérkőzések után már utólag, felvételről is visszanézhetőek lesznek a találkozók.

Amennyiben pedig hírekre, meccsösszefoglalókra kíváncsi csapatunk mindennapjairól, a FradiMédia ezúttal is beszámol az elsőhöz hasonlóan a második külföldi alapozás minden eseményéről a fradi.hu-n, a Ferencvárosi Torna Club Facebook-, Instagram-, és TikTok-oldalán, valamint a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornáján, illetve a Fradi applikáción is.

Férfi labdarúgás, második nyári edzőtábor
Helyszín: Bramberg am Wildkogel (Ausztria)
Időpont: június 26. – július 4.

1. edzőmeccs: Qarabag FK (azeri) - FTC
2023.06.27., kedd, 18:00
stadion: Area Kirchdorf (Ausztria)
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

2. edzőmeccs: FC RB Salzburg (osztrák) - FTC
2023.06.30., péntek, 18:00
stadion: Sankt Johann in Pongau (Ausztria)
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

3. edzőmeccs: FTC – FC Botosani (román)
2023. 07.03., hétfő 18.00
stadion: Area Bramberg (Ausztria)
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

(Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Cikkajánló

Sztankovics: „A szezonnak még nincs vége”

Vezetőedzőnk beszélt várakozásairól az MTK elleni bajnoki előtt.

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin