2019. június 18.
Exkluzív stadion-látogatás a Múzeumok Éjszakáján
A Fradi Múzeum ötven látogatója korábbi labdarúgónk vezetésével járhatja körbe a Groupama Arénát – VIDEÓ!

A Fradi Múzeum idén is változatos és különleges programkínálattal várja az érdeklődőket június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján. A programokról és a karszalagvásárlásról ITT olvashat bővebben.

Regisztráljon és vegyen részt az exkluzív stadionlátogatáson! Korábbi labdarúgónk, a Zöld és fehér magazin főszerkesztője, Bánki József szombaton 17 és 18 óra között exkluzív stadionlátogatást tart a Groupama Arénában, amely a legnagyobb helyszíne az idén 120 éves FTC-ről szóló fotófesztiválnak. A különleges élményen maximum 50 látogató vehet részt, ezért érdemes sietni az előregisztrációval, amelyet a fradimuzeum@fradi.hu e-mail címre kell elküldeni. Szurkolóink a stadionlátogatás után pedig részt vehetnek legendás futballistánk, Nyilasi Tibor pódiumbeszélgetésén.

Június 22-én a Múzeumok Éjszakájával egy napon rendezik meg a 13. Budapest Classic Grand Prix oldtimer autós túrát, amelynek egyik állomása pedig a Groupama Aréna lesz. A látványos programról IDE kattintva mindent megtudhat.

A Múzeumok Éjszakájának helyszínei, így a Fradi Múzeum is a rendezvényre szóló karszalaggal látogatható, amely bármelyik helyszínen megvásárolható a rendezvény ideje alatt, azonban az ingyenes stadionlátogatás való részvétel kizárólag a Fradi Múzeumban vásárolt karszalagokkal lehetséges! Június 22-én 10.00 és 00.30 között lehet részt venni a stadionlátogatásokon, amelyek azon vendégeink számára ingyenesek akik a Fradi Múzeumban vásárolták meg karszalagjukat. Akik máshol vették meg belépőjüket, azok a helyszínen fizetve, 950 forintért tekinthetik meg a Groupama Arénát.

Az eseményre érdemes elővételben jegyet váltani a Fradi Múzeumban, ugyanis az érdeklődők az itt vásárolt belépővel nem csak múzeumunkat látogathatják sorban állás nélkül, de stadionlátogatáson is részt vehetnek. A karszalagokat a Fradi Múzeum pénztárában lehet megvásárolni a múzeum nyitvatartási idejében, keddtől péntekig 10.00-től 18.00-ig, míg szombaton és vasárnap 10.00-től 16.00-ig a Groupama Aréna földszintjén.

Cikkajánló

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin