2019. december 25.
Ezeket a cikkeket olvastátok 2019-ben – toplista!
A foci és a nemzetközi csoportkör tarolt az év leglátogatottabb cikkei között is.

Nagyon hosszú évet zárunk le hamarosan, a 2019-es esztendőben rengeteg minden történt a Fradi körül. Nem véletlen, hogy aranyévként fog bevonulni a történelembe a mögöttünk hagyott 12 hónap. Alábbi cikkünkben megmutatjuk, melyek voltak a 2019-es év leglátogatottabb cikkei a fradi.hu-n.

10. Együtt írtunk történelmet, együtt ünnepeljünk

Az év egyik legemlékezetesebb estéje nem egy sporteseményhez köthető, hanem egy igazi, fanatikus tomboláshoz. A Fradi Fiesztán méltó módon ünnepelhettük meg a labdarúgócsapat 30. bajnoki címét és a harmadik csillagot, amely felkerült a mezünkre. Aki ott volt, sosem felejti. Az eseményt beharangozó cikkünk TOP10-es is lett olvasottságban.

9. FTC-Constanta, élő közvetítés

Mindig kiemelt érdeklődés övezi labdarúgócsapatunk edzőtáborait. Így volt ez a 2019-es, téli, törökországi táborozás során is. A mieink Constanta elleni összecsapását több mint 20 ezren követték a fradi.hu közvetítésén keresztül.

8. Távozó játékosaink (női kézilabda)

Több olyan játékos is távozott női kézilabdacsapatunktól a nyáron, akikkel szép pillanatokat élhettünk meg együtt. A Szikora Melinda, Nerea Pena, Faluvégi Dorottya, Horváth Dóra, Farkas Kata és Bobana Klikovac eligazolásáról szóló cikk ezért látogatottságában is kiemelkedő volt.

7. Biztosítsa helyét a Fradi Fiesztán

A hetedik helyet ismét a Fradi Fieszta szerezte meg. Az óriási érdeklődés miatt ingyenes vouchert is lehetett váltani az eseményre, fenti cikkünkben erről írtunk. Sokan éltek is a lehetőséggel, hogy ne maradjanak le az év ünnepéről.

6. Iváncsa-FTC, élő közvetítés

Egy újabb élő közvetítés. Ezúttal nem külföldről, csak Iváncsáról, ahol együttesünk a Magyar Kupában szerepelt. A mieink Leandro, Skvarka és Sigér góljával nyertek 3-0-ra.

5. Ezzel a csapattal játszhatunk a BL-ben

Fantasztikus nemzetközi menetelésünk is vonzotta a szurkolókat honlapunkra. Kifejezetten így volt ez, amikor egy-egy BL- vagy EL-forduló előtt kiderült, éppen kit kell legyőznünk a továbbjutáshoz. Az egyik legolvasottabb ilyen cikk az volt, amelyben kiderült: a neves Dinamo Zagrebbel kell megküzdenünk a Bajnokok Ligája harmadik körében.

4. Hivatalosak lettek az EL-meccsek időpontjai

Nemcsak honlapunkon, a Fradi mérkőzésein is óriási volt az érdeklődés az évben. Szurkolóink alig várták, hogy kiderüljenek, melyik ellenfelünkkel mikor játszunk az Európa Liga csoportkörében. Éppen ezért az erről szóló cikkünkre 30 ezren kattintottak. Ez meg is látszott a későbbiekben: az összes hazai meccsünket szinte teltház előtt játszottuk. Idegenbe pedig több százan, sőt, az utolsó, Ludogorec elleni meccsen több ezren kísérték el csapatunkat a drukkerek.

3. Ezeket a csapatokat kaphatjuk az EL-sorsoláson

Nagy volt az izgalom azok után, hogy Sergei Rebrov együttese a Sudüva ellen biztosította helyét az Európa Liga csoportkörében. Mindenki találgatott, mely együttesekkel kerülünk majd szembe. Amikor biztossá váltak a kalapok, a fradisták is elárasztották a fradi.hu-t.

2. Jegyértékesítés az EL-csoportkörre

Kicsivel maradt le az első helyről cikkünk, amelyben tájékoztattuk szurkolóinkat, hogyan tudnak élőben szurkolni a Fradinak a csoportkörben.

1. Búcsúinterjú Böde Danival

Sűrű volt a 2019-es év. Ez volt az az esztendő is, amikor Böde Dániel távozott a mieinktől. Dani búcsúszavait több tízezren olvasták honlapunkon.

Köszönjük szurkolóinknak a kiemelkedő, 2019-es figyelmet. 2020-ban is mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb cikkel, fotóval, videóval mutassuk meg az FTC-t érintő, minden fontos és apró történést.

Hajrá Ferencváros!

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin