2019. december 26.
Ezeket a Fradi-videókat néztétek 2019-ben – toplista!
Megható barátság, libabőrös szurkolás, Sigér-esküvő, gyermekáldás. Kulisszák mögötti riportok toplistánkon.

2019-ben több mint 5 millió megtekintést hoztak a Fradi Média videói. Az alábbiakban összegyűjtöttük a mögöttünk hagyott év tíz (2019-ben is készült) legnézettebb anyagát. Megható történetek, esküvő, gyermekáldás, könnyes búcsú és felejthetetlen szurkolások. Ez vár arra, aki velünk együtt emlékszik vissza 2019-re.

10. Gróf Dávid aláírt: „A győzelem benne van a Fradi DNS-ében"
Gróf Dávid Fradiba szerződése a nyári átigazolási időszak egyik legizgalmasabb igazolása volt. Dávid azóta többször bizonyította, hogy helye van az FTC-ben, és Dibusz Dénesnek is méltó kihívója lett. Mindkét kapus remekelt az ősszel csapatunkban.



9. Olimpiai bajnok igazolások - ismerjék meg a Liu testvérpárt!
Nem mindennap igazolunk olimpiai bajnok testvérpárt. Bár a Liu-testvéreket senkinek nem kellett bemutatni, a Fradi Média videójában minden olyat megkérdeztünk akkori friss igazolásainktól, ami érdekelhette szurkolóinkat.


8. Ilyen az igazi szurkolás!
Nemcsak örömteli pillanatok váltak felejthetetlenné 2019-ben. A Dinamo Zagreb ellen például 4-0-s vereséggel estünk ki a Bajnokok Ligájából. Szurkolóink azonban sokadjára mutatták meg, mitől Fradi-szív a Fradi-szív. Vastapssal köszönték meg az odaadó játékot, amely – ahogyan azt Simon Tibor is mondta – sokszor független az eredménytől. Zúgott a „Mindent bele!”, és milyen jó, hogy a drukkerek kitartottak, ez is kellett ahhoz, hogy aztán egy örökké emlékezetes EL-csoportkörös szereplést is hozzon 2019. 


7. Sigér Dávid esküvőjén jártunk
Sigér Dávidot hamar a szívébe zárta a Fradi-család. Nem csoda, egyik legkitartóbb, legszenvedélyesebb és legjobban küzdő játékosunkról van szó. Aki ráadásul hihetetlenül közvetlen is. Ennek köszönhető, hogy Sigi beengedte a Fradi TV kameráit élete legfontosabb eseményére, az esküvőjére. Így a fradisták is láthatták, futballistánk hogyan fogadott örök hűséget élete szerelmének.


6. A Liu testvérek beengedtek oda, ahol kamera csak ritkán jár
A Fradi TV igyekszik minél több olyan pillanatot megmutatni sportolóinak az életéből, amely a futball- kézilabda- vagy éppen korcsolyapályán kívüli. Ezeket az anyagainkat pedig drukkereink is nagyon jól fogadják, nem véletlen, hogy toplistánkon is főként ehhez hasonló videókat találunk. A Liu-testvérek edzőtábori szobájába például szintén csak a Fradi stábjának kamerái lehettek ott.


5. Ilyen egy napom a Fradiban! Tartozz Te is közénk!
Régi vágyunk volt, hogy a lehető legéletszerűbben mutassuk be, milyen is egy sportoló élete a Fradiban. Ezért kamerát adtunk egyik utánpótlás-játékosunk kezébe, és arra kértük: mutassa meg ő, a saját szemén keresztül, miért jó az FTC tagjának lenni. Az eredmény nemcsak egy rendkívül népszerű videó lett, hanem egy rekordszámú jelentkezőt hozó toborzó is!


4. Best of Böde Dani
Nemcsak a legolvasottabb cikkek, de a legnézettebb videók közé is odakerült Böde Dániel búcsúja. A Fradi Média videójában Dani legszebb, legemlékezetesebb pillanatait gyűjtöttük össze. Mindig jó visszanézni az alábbi felvételeket.

3. „Anikó elrabolhatlak egy picit, mert beszédem van veled!”
Rolika és Kovacsics Anikó barátságáról nehéz mit írni. Aki megnézi az alábbi videót, annak biztos, hogy Rolika könnyeket csal a szemébe és mosolyt az arcára.


2. Lotfi Begi x B-közép: Mi vagyunk a Ferencváros!
Lotfi Begi zenéjére készült videó 2018 legszebb futballpillanataiból. A videót még 2018 legvégén tettük közzé (ez az egyedüli ilyen toplistánkon), és már abban a pár napban is megnézték több tízezren. De ezt a videót 2019-nél is számításba vettük. Így már több mint 110 ezer megtekintésnél jár.
Ugyanerre a zenére a Fradi Média elkészítette az idei év legjobb futballjeleneteit tartalmazó verziót. Alább ez a videó látható, aki pedig 2018 kapcsán nosztalgiázna, IDE kattintson!


1. Szucsánszki Zita és Elek Gábor nagy bejelentése
Női kézilabdacsapatunk vezetőedzője, és klasszis játékosa a magánéletéről is őszintén beszélt a Fradi TV-nek. 2019-ben ezt a videót nézték meg a legtöbben szurkolóink. És azóta az időközben megérkező kis csöppségről is többször forgathattunk már.

Cikkajánló

Így készültünk különleges anyák napi ünnepségünkre

Elnökünk ötlete nyomán, hónapokig tartó szervezést követően meghatóra sikerült az idei anyák napja – VIDEÓ!

„Mi is úgy élvezhetjük a meccset, mint az ép emberek”

Korlátok nélkül programunk nagy sikerrel zajlott április hónapban – VIDEÓ!

Ezért nem mindennapi Myenty Abena teljesítménye

Védőjátékos legutóbb 20 éve tudott duplázni labdarúgócsapatunkban az NB I-ben.

Ünnepelje 35. bajnoki címünket legújabb kollekciónkkal

Sorozatban hatodik bajnoki elsőségünk alkalmából jelent meg a BCS35 kollekció.

78 találat! NB I-es gólcsúcsot döntöttünk a DVSC ellen

A 12 csapatos labdarúgó NB I-ben egy együttes sem ért el annyi gólt, mint mi a mostani idényben.

A kétgólos Abena: „Ezt neked ajánlom, anya!”

Játékosunk örült, hogy édesanyja a helyszínen látta dupláját, és gólöröme is szóba került – VIDEÓ!

Zajlik a licit a DVSC elleni győztes meccslabdákért

A gólszerzők labdáiért beérkezett nettó összeget az FTC klubalapítványa, az Albert Alapítvány kapja.

„Büszke vagyok a csapatomra”

Férfi labdarúgócsapatunk vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelt a DVSC 5-1-es legyőzése után.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin