2020. május 24.
Folytatjuk az akciót! Légy ott te is!
Óriási siker a „Töltsük meg a lelátót!” akció, betelt mind az 5 ezer hely. Újranyílik a fradi.whumm.hu!

Nem csak a vírusjárvány miatt félbeszakadt labdarúgó bajnokság folytatódik, hanem az FTC „Töltsük meg a lelátót!” ingyenes kampánya is. A Debrecen elleni, még tavalyról elmaradt bajnoki előtt másfél héttel hirdettük meg szurkolóinknak az akciót, 5 ezer szurkolói kártyásnak nyílt lehetősége arra, „valahogy” ott legyen a fő lelátón. A jó minőségű, légkamrás polipropilén anyagból készült táblákra UV nyomtatással kerültek fel a fotók, amelyek kibírják az esőt, a napsütést, állják az időjárás csapásait.

Ismét megnyitjuk a fradi.whumm.hu oldalt

A jelentkezési határidő lejártáig be is telt mind az 5 ezer hely! Az FTC, látva a sikert és a nagy érdeklődést, tovább folytatja az akciót, sikerült megállapodni a gyártó céggel. Akinek tetszett, amit látott a tévében a DVSC elleni mérkőzésen, és szeretne így is szurkolni a csapatnak, annak ismét megnyitjuk a fradi.whumm.hu oldalt.

A  szurkolói bábuk elkészítése és kihelyezése sok időt igényel, ezért újabb határidőt kell szabnunk, hogy a Diósgyőr elleni összecsapásra kikerüljenek a szurkolói fényképek. Aki időben, június 2-án, kedden éjfélig feltölti a fotóját, szintén ott lehet a lelátón (természetesen ameddig az alapanyag  el nem fogy). A klub továbbra is időrendi sorrendben választja ki azokat, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin a Diósgyőr elleni zárt kapus mérkőzésen. Az akció ingyenes, a klub vállalja a táblák elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.

Mindenki, aki FTC szurkolói kártyával rendelkezik, részt vehet az akcióban! Aki június 2. után tölti fel, annak a képe a DVTK elleni meccset követő hazai találkozón tud csak kikerülni, vagyis a június 13-iki, Kisvárda elleni bajnokin.

Aki már korábban feltöltött fotót, azt a rendszert nem engedi be ismét, kérjük megértésüket, egy kártyához egy fotót lehet(ett) feltölteni.

A teendők továbbra is:

- saját képét kell feltölteni a fradi.whumm.hu oldalra
- a fradi.whumm.hu oldalon elfogadni a részvételi szabályzatot

Kattints a fradi.whumm.hu oldalra, kövesd a leírást!

A résztvevőknek a szükséges adatok megadása és a saját fotójuk feltöltése után lehetőségük nyílik arra, hogy egy kartonbábu formájában virtuálisan ott legyenek a Groupama Aréna lelátóin az FTC bajnoki mérkőzésein. A 16. életévüket be nem töltött kiskorúak a törvényes képviselő hozzájárulásával vehetnek részt az akcióban.

Az akció részvételi és adatkezelési szabályzatai ITT érhetőek el.

Mindenki olvassa el figyelmesen a használati útmutatót, sokan azelőtt hagyják jóvá a fotójuk feltöltését, hogy meggyőződnének arról, pontosan beleillik-e a kijelölt keretbe! Továbbá nem javasoljuk, hogy mobil készülékről próbálják meg a feltöltést, mert jó páran akadtak, akik nem tudták megfelelően beilleszteni arcképüket. A program lehetőséget ad a képek nagyítására, mozgatására, szánjanak rá időt, hogy minél jobban illeszkedjen a három Fradi meccsmez valamelyikébe.

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin