2021. október 18.
Fontos információk a Glasgow-ba utazóknak
A vouchereket a Celtic FC Superstore mellett az Emirates Arénával szemben lehet jegyre váltani.

A Ferencvárosi Torna Club ebben a cikkben (is) tájékoztatja azokat a szurkolóit, akik a helyszínen támogatják labdarúgócsapatunkat az UEFA Europa League 2021/2022-es szezonjában. Akik a személyes jegyvásárlást választották, már átvehették jegyüket, míg az online vouchert vásárlók a mérkőzést megelőzően két órával a vendégszektor és a stadion közelében vehetik át a mérkőzésre szóló jegyüket a Fradi biztonsági szolgálatától. Az átvétel helyét egy nagy Fradi-molinóval, rajta „Jegyátvétel” felirattal jelezzük a helyszínen.

A jegyátvétel egészen pontosan a Celtic FC Superstore után 50 méterrel lesz. Az A74-es út mellett található (London road) az Emirates Arénával szemben, a Celtic Way szobor utáni beléptető pontnál.

A vendégszurkolók a Celtic Park (pontos cím: Glasgow G40 3RE, Egyesült Királyság) T66-os és T67-es kapuján léphetnek be a stadionba. A vendégjegyek a 120-as számú szektorba szólnak. Az egészségügyi és személyi okmányok legyen jól előkésztve, mert bármikor kérhetik a rendezők!

Kérjük minden szurkolónkat, tartózkodjon valamennyi trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai illetve a sporttal nem kapcsolatos megnyilvánulástól. Az UEFA Fegyelmi Szabályzata tilt minden, nem a sporttal összefüggő gesztust, megnyilvánulást. Ha mégis ilyen gesztust, megnyilvánulást észlel, kérjük, ellene se tiltakozzon senki semmilyen formában sem, mert a tiltakozás is nem a sporttal összefüggő megnyilvánulásnak tekinthető.

Különösen kerülendő minden olyan kézmozdulat, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba. Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!

A keddi UEL-csoportmeccs helyszíne, a Celtic Park belülről

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja. Az UEFA-t szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Cikkajánló

Celtic-FTC: Megérkeztünk Glasgow-ba!

Labdarúgócsapatunk hétfőn már a keddi meccs helyszínén, a Celtic Parkban fog edzeni.

Marokkó döntetlent játszott Gabonnal

Az Afrika-kupa C-csoportjának 3. fordulójában Marokkó 2-2-es döntetlent játszott.

Csercseszov: „Egészséget, bajnokságot, kupát idénre!”

Sztanyiszlav Csercseszov az ortodox újév napján adott interjút a Fradi TV-nek – VIDEÓ!

Fortune olyan játékos, aki illik a játékstílusunkhoz

Hajnal Tamás szerint új csatárunk egy kivételes, céltudatos játékos, akiben nagy potenciál rejlik.

Elindult a jegyértékesítés a Puskás elleni meccsünkre

A 2022-es év első bajnokiján a Puskás Akadémia otthonában lépünk pályára.

Nyilasi Tibor: 67

Ezüstcipős legendánk 2022. január 18-án, kedden ünnepli 67. születésnapját.

Bassey: „A Fradi egy győztes mentalitású klub”

Új igazolásunk céljai és jellegzetes gólöröme mellett szurkolóinkról is beszélt – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most