2020. június 24.
Fradi Fieszta 2020 – különleges meccsnapi programok
A szokásosnál több programmal és színesebb kínálattal várjuk szurkolóinkat szombaton a Groupama Arénába.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2020. június 27-én, szombaton 20.00-tól a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadja az NB I 2019/2020-as kiírásának utolsó, 33. fordulójában. Nem ez lesz azonban az egyetlen program aznap a Groupama Arénában, amely az immáron 31-szeres bajnok futballcsapatunk bajnokavatójának, a Fradi Fieszta 2020-nak a helyszíne lesz.

Találkozz a bajnokokkal és tedd próbára a tudásodat!

A 17 órai kapunyitányt követően bajnokcsapatunk néhány tagja dedikál majd Groupama Aréna kerengőjén (hogy pontosan kik, arról később adunk tájékoztatást). Természetesen közös fotók elkészítésére is lesz lehetőség! Ezzel párhuzamosan zajlik majd az utóbbi hetekben nagy népszerűségnek örvendő dekázóverseny és kvízjátékunk is, ahol hat kérdésre várjuk a válaszokat.

 

Progressfun gyereksarok

Kalózhajó, légvár, billiárd-foci, focirodeo, arcfestés – ezekkel várjuk a legfiatalabb drukkereket. Két játék között gyermeke fejlesztheti kézügyességét is, a legkisebbek stílusosan a Fradi-címer rejtelmeivel ismerkedhetnek meg rajzolás közben.

 

Főszerepben a foci

A már jól ismert, kedvelt játékokkal is készülünk: szurkolóink kipróbálhatják a Teqballt, a gombfocihoz hasonló Subbuteót, illetve szponzorunk, a Penny Market jóvoltából lesz lehetőség kapura rúgni is. Fotósaink - és fényképezőgépeik - folyamatosan dolgoznak majd, így egyetlen remek mozdulat sem marad megörökítetlenül!

 

Különleges fotók, egyedi pohár!

Szurkolóink a Pepsi standjánál nemcsak a cég termékeit kóstolhatják, hanem egy olyan, hatalmas méretű Pepsi üdítős dobozban is készíthetnek fotókat, melynek belsejében disco-, UV-lámpák és fotóautómata várja az érdeklődőket. Ez a Can Disco! A képeket a helyszínen kinyomtatjuk, de később online formában is elérhetőek lesznek!

És ez még nem minden: a RedBull kitelepülésén egyetlen doboz energiaital vásárlása esetén egyedi, személyre szabott ajándékpoharat készíttethet a RedBull pohárnyomtató ponton.

Vendégeink megkóstolhatják a Dreher termékeit is, a büfé-szekcióban pedig lángosos, gulyásbomba és Chef asztala várja őket. Az első órában akciós áron, 540 forintért kínálunk egy korsó sört.

 

Fokozzuk a hangulatot!

A 20 órakor kezdődő meccset megelőző bemelegítés közben két közismerten fradista lemezlovas, DJ Dominique és Náksi Attila gondoskodik majd a remek zenékről. Beüzemeljük a pólóágyút, amely ezúttal bajnokcsapatos pólókat lő majd a lelátóra! Szokásos játékainkkal is készülünk: lesz tippjáték, a Nap szurkolója, Dance Cam, Fradi Szív, félidőben pedig footgolf – és persze értékes nyeremények!

 

Magasban a bajnoki serleg!

A Mezőkövesd elleni találkozó lefújását követően csapatunk átveszi a bajnoki aranyérmeket, és az NB I győztesének járó kupát is. A B-középpel elkészült közös fotó után a csapat tagjai a hagyományoknak megfelelően elhelyeznek egy bajnoki sálat a Groupama Aréna főbejáratánál található, Albert Flóriánt ábrázoló szobor nyakába. Az ünneplés közben a köztudottan Fradi-érzelmű Lotfi Begi zenél élőben stadionunk gyepén. A bajnoki sál felhelyezése után a játékosok és a stábtagok a bajnoki trófeával szurkolóink előtt is tesznek egy tiszteletkört. A felejthetetlen pillanatokat különleges tűzijáték látvány-show teszi majd még emlékezetesebbé!

A Fradi Fieszta 2020-ról további részleteket IDE kattintva tudhat meg. Jegyek még kaphatók személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában (K-P 10.00-18.00, szombaton 9.00-tól meccskezdésig) és a meccsjegy.fradi.hu-n is!

Cikkajánló

Fradi Fieszta 2020: ünnepeljük együtt a bajnokcsapatot!

Szombaton a Mezőkövesd ellen tűzijáték show-val és különleges programokkal ünnepelünk a Groupama Arénában.

31 – Videón a címvédés története lépésről lépésre

Rendhagyó szezon, többfrontos helytállás, jelentős dominancia – így lett a Fradi 31-szeres bajnok!

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin