2021. december 16.
FTC–Honvéd: meccsnapi programok az ünnep jegyében
Adománygyűjtéssel készülünk a gyermekeknek, szurkolóinkat pedig közös karácsonyfa-díszítéssel várjuk!

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk idei utolsó mérkőzését játssza december 18-án, szombaton 14.45-től a Budapest Honvéd ellen az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A mérkőzés előtt és alatt rengeteg programmal várjuk szurkolóinkat a Groupama Arénába, ahol a közelgő ünnepek jegyében adománygyűjtéssel és – első alkalommal – közös karácsonyfa-díszítéssel készülünk!

A felszíni parkolóban felállítandó karácsonyfát szurkolóinkkal közösen szeretnénk feldíszíteni, éppen ezért arra kérjük önöket, hogy ha tehetik, díszekkel érkezzenek a stadionhoz! Mindamellett, hogy ünnepi hangulatot varázsolunk a stadion mellé, egy adománygyűjtést is szervezünk, amelynek keretében gyermekeknek szánt játékokat, könyveket helyezhetnek el a fa alatt. A jótékony célra felajánlott ajándékokat a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe, az MRE Bethesda Gyermekkórházba, és a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájára fogjuk eljuttatni.

Mindezek mellett megszokott aktivitásainkkal és néhány újdonsággal várjuk a drukkereket az évzáró bajnokira. A felszíni parkolóban ott lesz a Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával, a Fradi-minibusz pedig a kerengőn állomásozik. Ezen egységeinkben a Fradi Shop ünnepi, valamint szokásos kínálata egyaránt elérhető lesz. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Teqballt, a Subbuteót, a SmartGoals nevű labdás ügyességi versenyt, a SelfieCam-et és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Market kitelepüléssel, foodtruckokkal és utánpótlás-labdarúgóinkkal várjuk önöket!

A lelátón helyet foglalók nagy örömére a kezdés előtt pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek, akik a Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak az év utolsó FTC-érdekeltségű futballmeccsén. Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal értékes nyereményekért szállhat harcba!

Jegyek továbbra is kaphatóak online, a meccsjegy.fradi.hu-n és személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (általános nyitvatatás: H.: zárva; K-P.: 10-18; Szo.: 9-13, kivéve mérkőzésnapon; V.: zárva), emellett ne feledjék, december 18-ig még személyesen is extra kedvezménnyel vásárolhatják meg tavaszi bérletüket. Várjuk önöket a Budapest Honvéd elleni bajnokira! 

Cikkajánló

Ünnepi díszben várja a fradistákat a Fradi Kamion!

Idei utolsó, szombati bajnoki mérkőzésünk előtt a Groupama Arénánál láthatják klubunk országjáró járművét.

Vécsei Bálint: „Szeretném ezt a jó szokást folytatni”

Középpályásunk eddig csak győztes meccseken lépett pályára a Fradival a Budapest Honvéd ellen.

Sztankovics: „Bajnoknak kell lennünk!”

Vezetőedzőnk szerint a Kisvárda ellen az egyetlen cél a bajnoki cím megszerzése lehet.

Eltűnt derbihősök: Nacer Bouiche

A Fradi TV sorozatának második részében focicsapatunk első afrikai légiósával találkozhatnak – VIDEÓ!

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin