2022. március 3.
FTC-Kisvárda: Ez a nap a hölgyekről is szól majd
A következő hazai bajnokinkon a közelgő nőnap alkalmából számos remek programmal várjuk szurkolóinkat.

32-szeres bajnok labdarúgócsapatunk március 6-án, vasárnap 17.45-től a Kisvárdát fogadja a Groupama Arénában az OTP Bank Liga 23. fordulójában. Ahogy azt szurkolóink már megszokhatták, az aktuális hazai bajnokinkra különleges programkínálattal várjuk önöket. A Kisvárda elleni találkozó után március 8-án, kedden lesz a Nemzetközi nőnap, éppen ezért a vasárnapi meccs is ennek a jegyében fog telni, melynek keretében számos tematikus programmal készülünk a világhírű Yves Rocher céggel együttműködve. 

A Nemzetközi nőnap alkalmából a marketing hozzájárulást korábban megadó hölgy szurkolóinknak mindenek előtt egy kuponakcióval szeretnénk kedveskedni. A napokban 3000 hölgy drukkerünknek kiküldésre került egy speciális hírlevél, amelybe egy 20%-os, a hétvégi meccsre érvényes jegyvásárlási kupon, illetve egy 40%-os Yves Rocher kupon került beágyazásra. Fontos kiemelnünk, hogy a kupon csak a Kisvárda meccsre váltható be, és 1 db jegyre vonatkozik. Több jegy vásárlása esetén a legolcsóbb jegyből vonódik le a kedvezmény. A kupon a  pénztárban a levél bemutatásával is beváltható.

A kuponakció mellett egy különleges nyereményjátékot is hirdetnünk női drukkereink között. A játék során arra buzdítjuk követőinket, hogy Facebookon vagy pedig Instagramon kövessék be a Yves Rocher profilját, valamint taggeljék be egy kedves barátnőjüket vagy szerettüket, akivel szívesen megosztaná a páros nyereménycsomagot. Azok között sorsolunk, ahol mindkét, versenyben résztvevő tag követi azt a platformot (Facebook vagy Instagram), ahol benevezett a játékra. A nyereményjáték eredményét március 8-án, nőnapon hirdetjük ki. A játékban résztvevők két darab 20.000 Ft értékű ajándékcsomagot, valamint egy páros MVM Gold belépőjegyet nyerhetnek, érdemes lesz tehát játszani.

Azonban ez még nem minden, ugyanis további meglepetésekkel is készülünk hölgy szurkolóinknak. A kuponakció mellett minden stadionba belépő hölgyet egy-egy aprósággal várunk, míg a mérkőzés előtt egy speciális programelem keretében egy kisebb produkcióval és virággal köszöntünk néhány hölgy szurkolót a lelátón. Ezek mellett játékosaink is köszönteni fogják női drukkereinket.

Ahogy már korábban jeleztük, az eseményen tiszteletét teszik majd a pekingi hőseink, a téli olimpián kiválóan szereplő és az FTC-nek, valamint Magyarországnak történelmi sikert szerző gyorskorcsolyázóink, akikkel szurkolóink is találkozhatnak a szakosztályi kitelepülés részeként. Mindezek mellett megszokott aktivitásainkkal várjuk a drukkereket a Kisvárda elleni bajnokira. A felszíni parkolóban ott lesz a Fradi Kamion, a Fradi-minibusz pedig a kerengőn állomásozik. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de használhatja a lövőerőmérőt is, valamint kipróbálható lesz az élőcsocsó, míg a legbátrabbak a JátékNet jóvoltából meghirdetett dekázóversenyen is elindulhatnak. 

Ismét lesz a kezdőrúgás előtt a Nap Szurkolója-, illetve tippjáték is. Előbbinek a győztese páros MVM GOLD belépőjegyet nyer, míg a tippjáték nyertese egy szurkolói sállal gazdagodik. A lelátón helyet foglalók nagy örömére a félidőben pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek, valamint a Fradi-szív keretében szerelmes párokat is igyekszünk lencsevégre kapni.

Újraindítottuk a Red Bull-nyereményjátékot, amelynek keretében értékes ajándékokkal gazdagodhatnak drukkereink. Ehhez nem kell mást tenniük, mint vásárolni a Groupama Aréna büféiben 2db Red Bull energiaitalt egy időben, és felírni a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevet, telefonszámot és e-mail címet. A sorsoláson való részvételhez ezt a kártyát a kasszáknál le kell adni. A játék során belépőket fogunk kisorsolni a 2022-es Forma–1-es Magyar Nagydíjra, emellett pólók, baseball sapkák és Red Bull-italok is kisorsolásra kerülnek. A nyereményjáték egészen július 21-ig tart majd. A sorsolás időpontja: 2022. július 22., 11:00 óra. 

OTP Bank Liga, 23. forduló
FTC–Kisvárda FC
2022. március 6., vasárnap 17.45
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegyek: személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00 - meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva - kivéve meccsnapokon), illetve az interneten, a meccsjegy.fradi.hu-n.

Cikkajánló

"Mindenkit motivál, hogy a Fradiban futballozhat!"

Vezetőedzőnk a DVSC elleni bajnoki előtt osztotta meg gondolatait.

Honvédelmi Napot tartunk a DVSC elleni meccsen

Az akadálypálya, a lézerfegyveres lövészet és a kvízjáték után értékes nyereményért szállhat versenybe.

Városnézés: Edgar Szevikjant ámulatba ejtette Budapest

Városnézésre vittük örmény válogatott labdarúgónkat, Edgar Szevikjant, aki karrierjéről is mesélt - VIDEÓ!

Bérletesek Napja két napon át - dupla kedvezményekkel!

Előbb a Fradi Shopban, majd online, a shop.fradi.hu-n tartjuk meg kedvezményes napunkat.

FTC-DVSC: várja a Fradi Kamion

A Debrecen elleni bajnoki előtt drukkereink 15.30 és 18.30 között megcsodálhatják országjáró járművünket.

Indul a jegyértékesítés a DVTK elleni bajnokira

Május 11-én, szombaton 19.30-tól lépünk pályára a DVTK otthonában a bajnokság 32. fordulójában.

Jó hangulatú csapatfotózáson vettek részt labdarúgóink

Csütörtök délelőtt csapatfotózásra érkeztek labdarúgóink a Groupama Arénába.

Labdagyűjtési akció a DVSC elleni meccsnapon

Az FTC a Providenttel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen segít a rászoruló családoknak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin