2023. szeptember 27.
FTC–KTE: Bánki Józseffel és Lisztes Krisztiánnal várjuk
A szerdai bajnokira már 18 órától várjuk a drukkereket!

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szeptember 27-én, szerda este 20.00-s kezdettel pótolja az eredetileg az OTP Bank Liga 1. fordulójába sorsolt bajnokit a Kecskemét ellen. Kapunyitás 18.00-kor! Amint azt szurkolóink a hazai mérkőzések esetében már megszokhatták, ezúttal is több meccsnapi programmal várjuk a drukkereket!

Két legenda érkezik a helyszínre, Bánki Józseffel és Lisztes Krisztiánnal találkozhatnak a szurkolók a C3-as szektornál. Érdemes időben érkezni, korábbi labdarúgóink 18.45-19.30 között várják önöket!

A kerengőn elérhető Sportnapunkon a kerékpár, a curling és a kézilabda szakosztályunk képviselteti magát, valamennyi sportágat lehetőség lesz kipróbálni. Ügyességi versenyünkön három korosztályban és négy versenyszámban mérhetik össze erejüket szurkolóink. Ez alkalommal versenyszámaink a következők: sprintverseny, dartsfoci, reflexfal és dekázópont. Ezen felül a Binance kitelepülésénél pedig értékes nyereményekért szállhatnak harcba drukkereink.

A sport és az egészség jegyében az Eisberg jóvoltából salátákat kóstolhatnak, ketrecfocizhatnak, megmászhatnak egy 5 méter magasságú mászófalat, de kipróbálhatják súlypontemelkedős aktivitásunkat és trambulinunkat is. A Penny standjánál különböző finomságokkal, e-sport kitelepülésünknél pedig PS5-ös konzolokkal és FIFA-játékkal várjuk önöket! Fontos információ, hogy „belépőként” a játékhoz 20-at szükséges dekáznia a drukkereknek!

A szerdai nap folyamán debütál a PENNY FANZONE, amely mind a kínált programok terén, mind pedig látványában növelni fogja az eddig is magas színvonalú kerengői aktivitások körét.

Természetesen a már jól ismert elemek sem hiányozhatnak: a Groupama Aréna felszíni parkolójában állomásozik majd a Fradi Kamion és a Fradi minibusz is. A gyerekeket arcfestő várja, lövőerőmérőnk segítségével pedig bárki tesztelhető lövőerejét! Éhségüket Food Truckunknál csillapíthatják.

A bemelegítés idején pólóágyúval vesszük célba a lelátót, ahol a mérkőzést megelőzően hangerőmérőnkkel keressük a leghangosabb szurkolót. A meccs előtt EmojiCam, a szünetben SimbaCam és a KissCam pásztázza a tribünöket!

A bajnokira továbbra is kaphatók belépők online a meccsjegy.fradi.hu-n és a Groupama Aréna jegypénztáraiban is! Meccsnapi ajánlatunk keretében piquet pólóinkat vásárolhatja meg kedvezményes áron a Fradi Shopban és a shop.fradi.hu-n.

Férfi labdarúgás,
OTP Bank Liga, 1. forduló (pótlás)
FTC-Kecskemét
Budapest, Groupama Aréna
2023. szeptember 27. szerda, 20.00
Jegy: ITT!

Cikkajánló

„Jót tett az önbizalmamnak a gól és a gólpassz”

Brazil labdarúgónk, Marquinhos kemény hétre készül, de magabiztosan várja a következő meccset.

„Segítség, hogy van, ahol ki tudok szakadni a munkából”

Csapatkapitányunk, Dibusz Dénes a meccsekre utazás pozitív és negatív oldaláról mesélt a Fradi TV stábjának.

Új órakülönlegesség a 34. bajnoki cím tiszteletére

Limitált kiadású Bajnokcsapat karóránkat ön is megvásárolhatja a shop.fradi.hu oldalon!

Sajtóakkreditáció a Fiorentina elleni meccsre

A média munkatársai december 12., kedd 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Fontos, hogy mindenkinek lehetőséget adjak”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics gratulált játékosainak a Mezőkövesd elleni sikert követően.

„Nagyon kellett ez a győzelem a csapatnak”

Kristoffer Zachariassen szerint fontos három pontot sikerült elhoznunk Mezőkövesdről.

Három pontot hozott nekünk a Mikulás Mezőkövesden

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 2-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként.

Sztankovics: „Gólokra kell váltanunk a helyzeteinket"

Vezetőedzőnk szerint a támadásokkal múlt vasárnap sem volt gond, ám most jobb befejezésekre lesz szükség.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin