2021. augusztus 13.
FTC-Mezőkövesd: Íme, a meccsnapi programok
Foci és benzingőz, szakosztályi kitelepülés, játékok, nyeremények – ez vár a szombati bajnokin!

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 14-én, szombaton 18.15-től a Mezőkövesd ellen folytatja szereplését az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjában. Kapunyitás 16.15-től! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy továbbra is csak akkor léphetnek be érvényes jeggyel vagy bérlettel a stadion területére, ha a belépéskor felmutatják védettségi igazolványukat (vagy bemutatják az applikációt, amely igazolja, hogy védettek) és bármilyen fényképes személyazonosító igazolványukat!

Foci és benzingőz

Az úgynevezett tematikus programunkon ezúttal az autóké lesz a főszerep. Megtekinthető lesz a Volkswagen kitelepülésének keretében egy elektromos ID.3-as autó, de oldtimer kiállítással is készülünk. Ezek mellett az RC Off-Road Autómodellező Egyesület is bemutatót tart majd, míg a gyerekek kipróbálhatják a Kresz-Suli kitelepülésének keretében a kreszpályánkat. Az egyik legizgalmasabb program kétségkívül a kerékcsereversenyünk lesz, amely során az első három helyezettet díjazni is fogjuk. Az első helyezett egy páros MVM Gold jegyet, a második helyezett egy páros Telekom jegyet, míg a harmadik helyezett egy páros VVK jegyet kap a DVSC elleni meccsre. 

Szakosztályok az Arénában

Folytatódik a hazai bajnokikat kísérő népszerű programsorozatunk, amelynek keretében ezúttal az FTC tornász szakosztálya települ ki a Groupama Aréna kerengőjére. Ismerkedjen meg a sportág alapjaival és néhány jeles képviselőjével vagy akár beszélgessen sportolóinkkal! Kapunyitástól a mérkőzés végéig várjuk önöket!

Széles programkínálat

A helyszínen ott lesz a Fradi Minibusz, ahol kedvére válogathat a Fradi Shop kínálatából. Továbbá kerengői aktivitásokkal is készülünk: ezúttal is lesz Penny Market kitelepülés, ahol lesz arcfestés és Teqball, valamint szerencsekerék is – pörgessen ön is és nyerjen kulcstartót, tollat vagy akár szurkolói sálat! Próbálja ki a Foot Golfot vagy akár tegye próbára lövőerejét! Fotófalunk segítségével pedig ön is csapattagnak érezheti magát! 

A lelátón hangerőmérő és Dance Cam fokozza majd a hangulatot, pólóágyúnkkal pedig bajnokcsapatos pólókkal célozzuk meg a tribünöket. A kezdés előtt értékes nyereményekkel gazdagodhat, tippjátékunk fődíja ugyanis egy dedikált labda. A Nap Szurkolója pedig egy páros belépőjegyet kap az MVM GOLD Szektorba!

Az FTC–Mezőkövesd-összecsapásra továbbra is kaphatók belépők online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a kezdőrúgásig)!   

Fontos tudnivaló, hogy a jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a bajnokin való részvétel feltétele az érvényes jegy bemutatásán túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító megléte!

 

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin