2022. augusztus 13.
FTC–MOL Fehérvár FC: ezekkel a programokkal várjuk!
A vasárnapi bajnoki a fenntarthatóság jegyében telik, ennek megfelelően több tematikus programmal készültünk.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk augusztus 14-én, vasárnap 20.00-tól a MOL Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Mivel a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Arénát üzemeltető Sport5 számára is kiemelt fontosságú a környezetvédelem kérdése, ezúttal Fenntarthatósági Napot tartunk!

Kerékpárral érkező szurkolóinkat a sas-szobornál kijelölt kerékpáros pontnál hostessek várják: minden bringás drukker egy-egy Fradi-sálat és oklevelet kap ajándékba! Tovább haladva, a kettes kapucsoporttal szemben Zöld Aréna programunkról tájékozódhatnak részletesen az érdeklődők.

A kerengő területén partnerünk, a Volkswagen jóvoltából két elektromos autót, egy ID3 és egy ID4 típusú járművet vehetnek szemügyre. A kisebbekre is gondoltunk, őket öko-játékokkal várjuk.

Ökokukalukak elnevezésű ügyességi játékunk egy kézkoordinációs játék, ahol a megfelelő színű golyócskát a szelektív kukák színei szerinti lukakba kell bevezetni egy nagyméretű fából készült táblán. Igazi figyelem- és mozgásfejlesztő tevékenység. A szelektív óriáscsúzlit is kipróbálhatják, itt a gyerekeknek egy nagyobb méretű csúzli segítségével kell a szelektív színűre festett puha anyaglabdákat a kézzel megfestett fatábla megfelelő lyukaiba csúzlizni a kilövőállomás segítségével. A táblán egy szelektív sziget igényes kivitelű ábrázolása látható. A fatáblán a lukak különböző magasságokban vannak elhelyezve. Nagyobbaknak is izgalmas, látványos játék. Emellett lesz egy klasszikus memóriajáték és a lefújást követően közös szemétgyűjtő akció is. Az összegyűjtött szemetet, a célra kijelölt, úgynevezett „szurkolói szemétgyűjtő akció” felirattal ellátott kukákba kell majd beledobni.

A fentiek mellett a már megszokott programkínálat is elérhető lesz, kiegészülve egy újdonsággal, a focirodeóval. Érdemes időben érkezni, hiszen kapunyitástól a kerengőn állomásozik majd a Fradi-minibusz, ahol a Fradi Shop kínálatából válogathatnak. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Subbuteót és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Családi szektor kitelepülése is várja önöket.

A mérkőzést megelőzően pólóágyúval pásztázzuk a tribünöket, de drukkereink Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal is értékes nyereményekért szállhat harcba! A lelátón helyet foglalók nagy örömére a szünetben Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak a 2022/2023-as szezon második hazai bajnokiján.

Jegyek még elérhetőek személyesen a Groupama Aréna jegypénztárnál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig a meccsjegy.fradi.hu-n!

Várjuk önöket a MOL Fehérvár elleni bajnokira!

Cikkajánló

Sztankovics: „Bajnoknak kell lennünk!”

Vezetőedzőnk szerint a Kisvárda ellen az egyetlen cél a bajnoki cím megszerzése lehet.

Eltűnt derbihősök: Nacer Bouiche

A Fradi TV sorozatának második részében focicsapatunk első afrikai légiósával találkozhatnak – VIDEÓ!

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin