2023. március 31.
FTC–MOL Fehérvár: kiderül, kié a győztes vers
Mérkőzésnapi programok vasárnap a kultúra jegyében!

Bajnoki címvédő és a pontversenyt nyolcpontnyi előnnyel vezető férfi labdarúgócsapatunk április 2-án, vasárnap 16.30-tól a MOL Fehérvár FC együttesét fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő mérkőzés tematikája a „Kultúra Napja”, amelynek keretében online nyereményjátékkal, kerengői programokkal, valamint pályán megvalósuló aktivitásokkal kedveskedünk szurkolóinknak. Lássuk a kínálatot!

A Kultúra Napja apropóján versíró pályázatot hirdettünk, szurkolóinkat arra bíztattuk, hogy küldjenek a klubhoz és a Groupama Arénához kötődő költeményeket. A legjobb verseket értékes ajándékokkal díjazzuk, a legtehetségesebb versírók munkáját pedig VIP-belépőkkel és a Magyar Nemzeti Múzeum ajándékcsomagjaival ismerjük el. Érdemes lesz figyelni a kezdőrúgás előtt, hiszen a legjobban sikerült verset a Jászai Mari-díjas magyar színművész és szinkronszínész, Kautzky Armand olvassa majd fel a pályán!

Persze, a kezdést megelőzően is rengeteg tematikus programmal várjuk a drukkereket, ilyen például a Chill Zone-ban megvalósuló Stand UP előadás. Aktivitásunkhoz egy erre a célra kialakított zónát alakítottunk ki, ahol napernyőkkel és sörpadokkal várjuk a Stand UP szerelmeseit. Az MVM C4-es szektorunknál Trabarna várja majd szurkolóinkat 15.15-16.00 között!

Mindezek mellett a Déryné Program keretében 3x15 perces előadások kerülnek megvalósításra a kerengő területén, az MVM C5-ös szektornál. Két előadást a meccskezdés előtt (15.30-16.15), egyet pedig a bajnoki szünetében láthatnak. A Magyar Nemzeti Múzeum fotókiállítása a sporthoz és a labdarúgáshoz köthető fotókkal érkezik a helyszínre, a Fradi-minibusznál pedig Bánki József dedikálja 15.30 és 16.15 között a Taps, szénsav, Ferencváros című könyvét. A kerengőn továbbá az elmúlt évek nemzetközi menetelésének mérkőzéslabdái kerülnek majd kiállításra vitrines formában.

A pályán a mérkőzést megelőzően Kautzky Armand felolvasása mellett élőzenei előadás, valamint a nemrég fennállása 30. magyar bajnoki címét elhódító, a magyar-erdélyi közös Erste Ligában pedig a papíron esélyesebb Gyergyói HK ellen végül hősies, hétmeccses küzdelemben ezüstérmet szerző jégkorongozóink tiszteletköre lesz látható, hallható. Hokisainkkal 15.30-tól a PENNY Családi Szektor alatti kerengőn is találkozhatnak, ahol a csapat tagjaitól dedikált csapatképeket, és közös fényképeket szerezhetnek.

A már megszokott meccsnapi programokról sem kell lemondaniuk ezúttal sem, a helyszínen lesz ugyanis a Fradi Kamion, a Fradi Minibusz, a Penny kitelepülése, a Greenbox fotóautomata, lövőerőmérő-játékunk is. A lelátón várja önöket az EmojiCam, a hangerőmérő, valamint pólóágyúnkkal ezúttal is célba vesszük az egyedi pólókra vágyó drukkereket!

Ha még nem tette, vegye meg jegyét a MOL Fehérvár elleni bajnokira, mert most igazán jól járhat! Amennyiben megváltja jegyét a Fehérvár, majd az azt követő, április 15-én, szombaton 19.30-tól a Budapest Honvéd ellen sorra kerülő bajnokira is, úgy a soron következő, május 6-án lejátszandó Kisvárda elleni hazai bajnokira térítésmentesen biztosítjuk a belépőjét! Ezzel kapcsolatban ITT minden információt megtalál!

NB I, 25. forduló
FTC-MOL Fehérvár
április 2., vasárnap 16.30, Groupama Aréna
Jegyek: ITT, illetve a Groupama Aréna Jegypénztárában

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin