2024. január 30.
FTC-Olympiakosz: utolsó esély a jegyvásárlásra!
A szabad helyekre bármely szurkolói kártyás drukkerünk megveheti belépőjét a görögök elleni visszavágóra.

Dejan Sztankovics irányításával 34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk veretlenül, két győzelemmel és négy döntetlennel az UEFA Európa Konferencia Liga F-csoportjának második helyén végzett, megelőzve a belga Genket, valamint a szerb Csukaricskit, ezzel pedig bejutott a sorozat egyenes kieséses szakaszába, a legjobb 24 csapat közé, ahol csoportmásodikként először a nyolcaddöntőbe jutásért kell vívnunk egy párharcot az Európa Liga egyik csoportjának harmadik helyezettjével.

December 18-án, az UEFA nyoni központjában kisorsolták, hogy rekordbajnok együttesünk a görög Olympiakosz ellen harcolhatja ki a nyolcaddöntős szereplést.

Csapatkapitányunk, Dibusz Dénes, valamint sportigazgatónk, Hajnal Tamás a sorsolás után a FradiMédiának mondta el véleményét a párosításról.

A párharc első felvonását február 15-én, csütörtökön Görögországban rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később, február 22-én este 21 órától Budapesten kerül sor.

Január 9-én indult a jegyértékesítés!

Ezt a hazai összecsapást mindenképpen az FTC otthonában, a Groupama Arénában játsszuk!

A január 9-én indult első jegyvásárlási szakaszkban azon drukkereink vehették meg belépőjüket a február 22-i visszavágóra, akik bajnoki szezonbérletük mellett az EKL csoportkörére is megvették bérletüket. Az egyhetes jegyvásárlási időszak után indult a második szakasz, ahol azok a szurkolók vehettek belépőt, akik nem rendelkeztek EKL csoportkörre érvényes bérlettel. Ebbe a kedvezményezetti körbe tartoztak azok a tavaszi szezonbérlet-vásárlók is, akik a sorsolás napjáig megvették a bérletüket a bajnokság tavaszi felére, de az EKL csoportkörére nem. A január 30-ig tartott harmadik szakaszban azok a szurkolók válthatták meg belépőjüket, akik csak az EKL csoportkörére vettek bérletet, de nem rendelkeznek bajnoki szezonbérlettel, vagy a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket.

A még fennmaradt helyekre bárki megveheti belépőjét!

Január 30.¸kedd 10.00-tól minden szurkolói kártyával rendelkező drukkerünk megveheti belépőjét a február 22-i, budapesti visszavágóra. Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a jegyek csak korlátozott számban érhetőek el, így érdemes nem halogatni a vásárlást! Szerezze be minél hamarabb belépőjét, és buzdítsa a helyszínről Dibusz Déneséket az Olympiakosz elleni EKL-meccsen!

Mindenkinek jegyet kell vennie!

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan erre a nemzetközi kupatalálkozóra nem lehet kedvezményes jegyet vásárolni, továbbá a 6 éven aluli gyermekeknek is kötelező a jegyvásárlás, rájuk is a táblázatban szereplő árak érvényesek! Kivétel mozgáskorlátozott drukkereink, akik – a rendelkezésre álló helyek függvényében - 2400 forintos jegyáron tekinthetik meg az összecsapást.

A február 15-i odavágóra is vehetnek belépőt drukkereink. Részletek ITT!

Férfi labdarúgás,
UEFA Európa Konferencia Liga

FTC-Olympiakosz
Budapest, Groupama Aréna
2024. február 22.; 21.00

Jegyárak a visszavágóra:

Cikkajánló

Zachariassen: „Tökéletes volt Pesics beadása”

A szezonbeli 10. gólját szerző labdarúgónk értékelte a KTE elleni győzelmet – VIDEÓ!

Indul a licit Maiga és Zachariassen labdájáért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

Sztankovics: „Csak azt kértem, legyünk türelmesek”

A Kecskemét 2-0-s legyőzése után Dejan Sztankovics értékelt sajtótájékoztatón.

Kétgólos győzelem hazai környezetben

Férfi labdarúgócsapatunk Maiga és Zachariassen góljával győzte le a Kecskemétet.

FTC-Kecskemét: parkolási lehetőségek

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

„Ki kell használnunk a jelenlegi formánkat”

Dejan Sztankovics szerint a bajnoki címért minden lépcsőfokot sikerrel kell venni.

Hosszabbítottunk Katona Bálinttal

Középpályásunk az idei szezonban 11 tétmeccsen négy gólpassznál jár.

FTC-KTE: még egyszerűbb lesz a bejutás!

A vasárnapi bajnokival kapcsolatban fontos információkat közlünk szurkolóinkkal.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin