2023. január 23.
FTC-Olympiakosz: zajlik a jegyértékesítés 3. szakasza!
Január 30., kedd 10.00-ig tart a jegyvásárlás harmadik szakasza. Biztosítsa be helyét időben a visszavágóra!

Dejan Sztankovics irányításával 34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk veretlenül, két győzelemmel és négy döntetlennel az UEFA Európa Konferencia Liga F-csoportjának második helyén végzett, megelőzve a belga Genket, valamint a szerb Csukaricskit, ezzel pedig bejutott a sorozat egyenes kieséses szakaszába, a legjobb 24 csapat közé, ahol csoportmásodikként először a nyolcaddöntőbe jutásért kell vívnunk egy párharcot az Európa Liga egyik csoportjának harmadik helyezettjével.

December 18-án, az UEFA nyoni központjában kisorsolták, hogy rekordbajnok együttesünk a görög Olympiakosz ellen harcolhatja ki a nyolcaddöntős szereplést.

Csapatkapitányunk, Dibusz Dénes, valamint sportigazgatónk, Hajnal Tamás a sorsolás után a FradiMédiának mondta el véleményét a párosításról.

A párharc első felvonását február 15-én, csütörtökön Görögországban rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később, február 22-én este 21 órától Budapesten kerül sor.

A jegyértékesítés január 9-én indult!

Ezt a hazai összecsapást mindenképpen az FTC otthonában, a Groupama Arénában játsszuk!

A január 9-én indult első jegyvásárlási szakaszkban azon drukkereink vehették meg belépőjüket a február 22-i visszavágóra, akik bajnoki szezonbérletük mellett az EKL csoportkörére is megvették bérletüket. Az egyhetes jegyvásárlási időszak után indult a második szakasz, ahol azok a szurkolók vehettek belépőt, akik nem rendelkeztek EKL csoportkörre érvényes bérlettel. Ebbe a kedvezményezetti körbe tartoztak azok a tavaszi szezonbérlet-vásárlók is, akik a sorsolás napjáig megvették a bérletüket a bajnokság tavaszi felére, de az EKL csoportkörére nem.

Indul a harmadik szakasz!

Január 23., 10.00 órától január 30., kedd 10.00 óráig azok a szurkolók válthatják meg belépőjüket, akik csak az EKL csoportkörére vettek bérletet, de nem rendelkeznek bajnoki szezonbérlettel, vagy a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket. A félreértések elkerülése érdekében egyértelműsítve: azok, akik a decemberi sorsolást követően vettek tavaszi szezonbérletet – és nincs EKL bérletük -, nem tartoznak ebbe a 3. kedvezményezetti körbe! Fontos információ ennek a kedvezményezetti körnek, hogy amennyiben a bajnoki szezonbérletes szurkolók mindegyike él a lehetőséggel, és jegyet vesz január 9. és 23. között a kizárólag nekik fenntartott idősávban, akkor nem minden EKL csoportkör-bérletesnek (akik nem rendelkeznek bajnoki bérlettel) marad hely, tehát érdemes minél előbb megvennie a jegyét!

Természetesen azon drukkereink is megvásárolhatják most belépőjüket az Olympiakosz elleni visszavágóra, akik az első (azon drukkereink, akik bajnoki szezonbérletük mellett az EKL csoportkörére is megvették bérletüket) és a második kedvezményezetti körben (azon bajnoki szezonbérletes szurkolóink, akik nem rendelkeztek EKL csoportkörre érvényes bérlettel) jogosultak voltak jegyvásárlásra, de már nem garantált sem a helyük, sem az, hogy marad még jegy.

Amennyiben a fenti kedvezményezetti körbe tartozó szurkolóink nem mindegyike él a neki fenntartott idősávokban a jegyvásárlási lehetőséggel, akkor január 30-án 10.00 órától bárki vásárolhat a még szabad helyekre belépőt!

Mindenkinek jegyet kell vennie!

Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan erre a nemzetközi kupatalálkozóra nem lehet kedvezményes jegyet vásárolni, továbbá a 6 éven aluli gyermekeknek is kötelező a jegyvásárlás, rájuk is a táblázatban szereplő árak érvényesek! Kivétel mozgáskorlátozott drukkereink, akik – a rendelkezésre álló helyek függvényében - 2400 forintos jegyáron tekinthetik meg az összecsapást.

Férfi labdarúgás,
UEFA Európa Konferencia Liga

FTC-Olympiakosz
Budapest, Groupama Aréna
2024. február 22.; 21.00

Jegyárak a visszavágóra:

Cikkajánló

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin