2022. február 4.
FTC-Paks: 1+1 akció az év első meccsnapi ajánlata!
A Paks elleni bajnokinkon egy Fradi Streetwear felső vásárlásakor kettőt vihet majd haza.


Címvédő férfi labdarúgócsapatunk a 2022-es év és első hazai találkozóját vívja majd a Paks ellen február 6-án, vasárnap 17.15-től. Ahogy azt drukkereink megszokhatták már, az itthoni bajnokira ezúttal is meccsnapi ajánlattal készülünk. Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov első hazai NB I-es mérkőzésén a Fradi Streetwear pólóinkra „egyet fizet kettőt kap” akciót hirdetünk a női, férfi és gyerek pólóinkra egyaránt.

Ennek megfelelően a trikók és a pólók ára 4.990 forint, míg a piquet felsőké 8.990 forint lesz, amelyeket a Groupama Arénában található Fradi Shopban, valamint online, a shop.fradi.hu-n is megvásárolhatnak teljes készletben, míg a Fradi Kamionnál, illetve a Fradi-minibusznál és az MVM Gold VIP-nél csak korlátozott mennyiségben és választékban lesznek elérhetőek az akciós termékek.

A mérkőzés napján ajánljuk többek között a férfi zöld-fehér csíkozású termékünket. Nem csak mérkőzésen menő, de a civil életben is sportos és vagány viselet, akárcsak a fekete alapszínű, függőleges zöld-fehér díszcsíkkal ellátott piquet felsőnk. Igaz, még csak február van, de már most érdemes lehet az ujjatlan pólóinkat is megnézni, akár a fekete alapon zöld grafikával megálmodott felsőnket, amely ideális viselet lesz a nyári mérkőzéseinkre.

A hölgyek számára különösen ajánljuk a Fradi-címerrel ellátott zöld pólónkat, hiszen egyszerre sportos és kényelmes, de a merészebbek egy különleges Fradi-grafikával ellátott, vagány fekete felsőt is választhatnak. A gyerkőcök számára társaik lenyűgözése prioritásnak számít. A zöld-fekete csíkos felsővel ez biztosan sikerülni is fog, ezzel biztosan ő lesz az osztály legmenőbb tagja, hiszen csak úgy vonzza a tekinteteket.

Fontos kiemelnünk, hogy a már kedvezményes áron kapható Fradi Streetwear pólókra nem érvényes az egyet fizet kettőt kap akciónk. Emellett a meccsnapi ajánlat során a két kiválasztott termék közül az alacsonyabb árú számít az ajándéknak. Az ajánlat kizárólag a meccsnapon érvényes, a megjelölt termékekre a készlet erejéig és más kedvezménnyel nem összevonható!

 

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin