2023. július 27.
FTC–Shamrock Rovers: parkolási lehetőségek
Ezúttal három helyen, murvás parkolónkban, az MVM Dome-nál és a Telekom mélygarázsában is hagyhatják autóikat.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk július 27-én, csütörtökön 19.00-tól az ír Shamrock Rovers együttesét fogadja az UEFA Európa Konferencia Liga idei selejtezőjének 2. fordulójában. Az alábbiakban autóval érkező szurkolóinkkal osztunk meg parkolási információkat.

Szurkolóink igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink. A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni.

Emellett szurkolóink már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik, amelyet a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találnak meg. Ennek ára 1500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu-n tudnak megvásárolni.

Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végig mennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.

A mérkőzés idejére szurkolóinknak lehetősége van a Magyar Telekom Nyrt. székházának mélygarázsába is parkolni, amelyet a Könyves Kálmán körútról tudnak megközelíteni. A parkolót 2500 forintért lehet igénybe venni. A fenti parkolókba online ITT tud jegyet vásárolni!

Felhívjuk a kilátogatók figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a környező utcákban parkolva a KRESZ betartására, mert a mérkőzések ideje alatt fokozott ellenőrzés várható. A szabálytalan parkolás kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Szurkolóink a Shamrock elleni EKL-selejtező első találkozójára is a bajnoki jegyárnak megfelelő áron válthatják meg belépőjüket. Jegyek kaphatók személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál a már megszokott nyitvatartási időben (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V-H.: zárva), valamint online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon is! Meccsnapi programjainkról IDE kattintva tájékozódhat!

Vegye meg bérletét most és nyerjen utat a csapattal!

Most igazán megéri szezonbérletet vásárolni a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának hazai bajnoki mérkőzéseire, ha ugyanis annyira szerencsés, hogy éppen ön lesz a 7000., aki bajnoki bérletet vált a Groupama Arénába, olyan élményt kap ajándékba, amelyre egészen biztosan élete végéig emlékezni fog! A 7000. szezonbérletes extra nyereményként egy kétfős utazást kap az FTC egyik, a klub által kiválasztott idegenbeli nemzetközi kupamérkőzésére. Részletek: ITT!

Cikkajánló

„A Ferencváros egy lenyűgöző csapat, egy nagy család”

Első nyári igazolásunk, Isaac Pappoe elmondta, miért választotta a Ferencvárost – VIDEÓ!

Ghánai középpályást igazoltunk

A 20 éves Isaac Pappoe kétszer szerepelt hazája U20-as válogatottjában.

„Varga fejjátéka nemzetközi szinten is kiemelkedő”

A korábbi Fradi- és Stuttgart-játékossal, Lisztes Krisztiánnal beszélgettünk az Eb-ről.

Vonulás, megbotlás, költözés, készülés

Svájciakat dicsérő német lapok, bulizó szurkolók, hibaelemző válogatott - készülünk a németek ellen.

„A mester tudja, mire vagyok képes”

Botka Endre a svájci és német meccsről, pályára lépési és a válogatott továbbjutási esélyéről beszélt.

A szurkolók bevették Kölnt, folytatás Stuttgartban

Óriási buli és hagyományos közös vonulás a kölni stadionig, a magyar szurkolók ismét megmutatták - VIDEO

„A vereség miatt kevésbé érdekel, hogy betaláltam”

Az Eb-n Svájc ellen góllal bemutatkozó Varga Barna szerint a németek ellen is lehet keresnivalónk.

Rossi: Svájc váratlant húzott ellenünk

A szövetségi kapitány szerint az első félidő ráment a svájciak trükkjére, 2-3 jó teljesítményt látott csak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin