2022. július 12.
FTC-Tobol: találkozzon a vizes vb Fradi-hőseivel
A szezon első hazai tétmeccsén rengeteg színes és izgalmas meccsnapi programmal várjuk drukkereinket.

Férfi bajnoki címvédő és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk az új szezon első hazai tétmérkőzését fogja vívni július 13-án, szerda este 20.00-kor a kazah bajnok Tobol ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójának visszavágóján. Egy hete 0-0-s döntetlen született Kazahsztánban.

Ahogy azt szurkolóink megszokhatták ezúttal is különleges meccsnapi programkínálattal várjuk drukkereinket a Tobol elleni összecsapásra. Szakosztályi kitelepülésünk részeként ezúttal a hazai rendezésű vizes világbajnokság Fradi-hőseivel találkozhat, vagyis a nyíltvízi úszók 25 km-es távján bronzérmet szerző Gálicz Péterrel, az ezüstérmes női vízilabda-csapatból Gurisatti Grétával, Vályi Vandával és Leimeter Dórával, valamint kiváló úszóinkkal, a kétszeres Eb-bronzérmes Burián Katával, Balogh Viviennel, Mihályvári-Farkas Viktóriával és Fábián Bettinával.

A kerengőn állomásozik majd a Fradi-minibusz, ahol a Fradi Shop kínálata lesz elérhető. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Subbuteót, és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Market kitelepülése is elérhető lesz, illetve ismét lesz Red Bull nyereményjáték. Ugyan a 2022-es Magyar Nagydíjra már márciusban elfogytak a jegyek, azonban nálunk még mindig van esélye, hogy belépőt nyerjen az idei nyár egyik legjobban várt sporteseményére!  Ahhoz, hogy részt vegyen a sorsolásban, nem kell mást tennie, mint vásárolni a Groupama Aréna közönségforgalmi büféiben 2 darab Red Bull energiaitalt egy időben, majd felírni és leadni a büfék kasszáinál a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevét, telefonszámát és email-címét. 

A belépők mellett pólók, baseball sapkák és Red Bull italokat is ki fogunk sorsolni a szerencsés nyertesek között. Ez viszont még mindig nem minden, ugyanis Dartsfocival, Prinkerrel – ideiglenes tetoválás készítés – és Pek-Snack Food Truckkal is készülünk.
A lelátón helyet foglalók nagy örömére a kezdés előtt pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek, akik a Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak a szezon első hazai tétmeccsén. Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal értékes nyereményekért szállhat harcba! A Tippjátékunk nyertese egy 15.000 Ft értékű Fradi Shop ajándékcsomagot, míg a Nap Szurkolója páros MVM Gold belépőjegyet nyerhet.

Az FTC-Tobol találkozó július 13-án, szerdán este 20.00-kor kezdődik. Jegyek EZEN a linken még elérhetőek, míg a parkolási lehetőségekről ITT tájékozódhat.

 

Cikkajánló

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin