2023. január 26.
FTC–Vasas: meccsnap a fenntarthatóság jegyében!
Íme, meccsnapi programjaink a szombati bajnoki összecsapásra.

Amint arról korábban beszámoltunk, magyar bajnoki címvédő, kupa- és UEL-csoportgyőztes férfi labdarúgócsapatunk a ZTE legyőzésével indította a 2023-as tétmérkőzések sorát. Drukkereinknek azonban nem kell sokat várnia az első hazai mérkőzésre, hiszen január 28-án, szombaton 19.30-tól a Vasas együttesét fogadjuk a Groupama Arénában. Ahogy azt szurkolóink már megszokhatták, ezúttal is számos remek programmal készülünk, ezúttal a fenntarthatóság jegyében, ezzel is felhívva a figyelmet a felelősségteljes életformára, valamint a környezetvédelemre.

Az év első Üllői úton megrendezésre kerülő bajnokija előtt kitelepül az MVM, ahol a megújuló energiaforrások bemutatásával, napelem-bemutatóval, elektromos kerékpár installációval és e-autó kiállással készülünk. Továbbá ott lesz a Penny kitelepülése is, ahol a már megszokott célbalövés mellett, bio, vega és vegán termékeket kóstolhatnak drukkereink. A Zöld Aréna aktivitásunknál Zöld Aréna projektünkről osztunk meg érdekes adatokat szurkolóinkkal egy rögtönzött kiállítás formájában. A kitelepülés megtekintése után szurkolóink tudását egy rövid kvízzel teszteljük majd, ahol a helyesen válaszolók értékes nyereményekben részesülhetnek.

Szurkolóink az AmazinX ökotudatos kézműves foglalkozásnál egyedi vászontáskákat és vászontornazsákokat készíthetnek előre legyártott sablonok segítségével. A sablonok között számos klubunkhoz köthető jelkép lesz megtalálható. Családi Nap Ökojátszópark programelemünk elősorban a fiatalok számára nyújt majd szórakozást a fenntarthatóság jegyében, de a két kapu mögötti területen (B2-B3; D2- D3) szemétgyűjtő akciót bonyolítunk le a B-Közép és a Green Kids bevonásával.

Tematikus programjaink mellett természetesen olyan kitelepülésekkel is készülünk, mint például a ketrecfoci, a Fradi Kamion, a Fradi-minibusz, az arcfestő, a lövőerőmérő, a Subbuteo, de a Groupama Aréna kerengőjén gyorskorcsolya szakosztályunkkal is találkozhatnak. Ezeken felül most fog debütálni a reflexfal, ahol a cél, hogy 60 másodperc alatt a szurkolók a kezük segítségével a lehető legtöbb egymás után felvillanó pontot eltalálják.

A Vasas elleni mérkőzést megelőzően a lelátón pólóágyúval, a szünetben a Fradi-Szív játékunkkal és EmojiCammal várjuk szurkolóinkat, ahol a cél, hogy a drukkerek az óriáskivetítőn megjelenő emojikat utánozzák.

Részletes programkínálat

MVM kitelepülés
A fenntarthatóság témájához illeszkedő különböző aktivitásokkal várjuk szurkolóinkat: bemutatjuk a megújuló energiaforrásokat, lesz napelem-bemutató, elektromos kerékpár installáció, e-autó kiállás, valamint televíziós edukatív anyagok a megújuló energiaforrásokról.

Penny termékkóstoltatás
Bio, vega és vegán termékek kóstoltatása. Keresse a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőn!

Zöld Aréna ismeretterjesztő kitelepülés
Aktivitásunknál Zöld Aréna projektünkről osztunk meg érdekes adatokat szurkolóinkkal egy rögtönzött kiállítás formájában. A kitelepülés megtekintése után szurkolóink tudását egy rövid kvízzel teszteljük majd, ahol a helyesen válaszolók értékes nyereményekben részesülhetnek. 

AmazinX ökotudatos kézműves foglalkozás
A fradisták ezen aktivitásunknál egyedi vászontáskákat és vászontornazsákokat készíthetnek előre legyártott sablonok segítségével. A sablonok között számos Fradihoz köthető jelkép lesz megtalálható.

Családi Nap Ökojátszópark
Programelemünk elősorban a fiatalok számára nyújt majd szórakozást a fenntarthatóság jegyében.

Szemétgyűjtő akció
Az akciót a két kapu mögötti területen (B2-B3; D2- D3) bonyolítanánk le a B-Közép és a Green Kids bevonásával. Célunk természetesen minden szurkolói szemétszedésre való buzdítása!

FTC–Vasas FC
2023. január 28., szombat 19.30
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegyek: Groupama Aréna jegypénztár, meccsjegy.fradi.hu

Cikkajánló

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

„A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb!”

A Kisvárda elleni meccset és a bajnoki cím bebiztosítását követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics értékelt.

FTC35: Történelmi bajnoki címet nyertünk

Az FTC 125 éves történelmében még sosem sikerült zsinórban hatszor bajnokságot nyernünk, egészen idáig.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin