2023. január 26.
FTC–Vasas: meccsnap a fenntarthatóság jegyében!
Íme, meccsnapi programjaink a szombati bajnoki összecsapásra.

Amint arról korábban beszámoltunk, magyar bajnoki címvédő, kupa- és UEL-csoportgyőztes férfi labdarúgócsapatunk a ZTE legyőzésével indította a 2023-as tétmérkőzések sorát. Drukkereinknek azonban nem kell sokat várnia az első hazai mérkőzésre, hiszen január 28-án, szombaton 19.30-tól a Vasas együttesét fogadjuk a Groupama Arénában. Ahogy azt szurkolóink már megszokhatták, ezúttal is számos remek programmal készülünk, ezúttal a fenntarthatóság jegyében, ezzel is felhívva a figyelmet a felelősségteljes életformára, valamint a környezetvédelemre.

Az év első Üllői úton megrendezésre kerülő bajnokija előtt kitelepül az MVM, ahol a megújuló energiaforrások bemutatásával, napelem-bemutatóval, elektromos kerékpár installációval és e-autó kiállással készülünk. Továbbá ott lesz a Penny kitelepülése is, ahol a már megszokott célbalövés mellett, bio, vega és vegán termékeket kóstolhatnak drukkereink. A Zöld Aréna aktivitásunknál Zöld Aréna projektünkről osztunk meg érdekes adatokat szurkolóinkkal egy rögtönzött kiállítás formájában. A kitelepülés megtekintése után szurkolóink tudását egy rövid kvízzel teszteljük majd, ahol a helyesen válaszolók értékes nyereményekben részesülhetnek.

Szurkolóink az AmazinX ökotudatos kézműves foglalkozásnál egyedi vászontáskákat és vászontornazsákokat készíthetnek előre legyártott sablonok segítségével. A sablonok között számos klubunkhoz köthető jelkép lesz megtalálható. Családi Nap Ökojátszópark programelemünk elősorban a fiatalok számára nyújt majd szórakozást a fenntarthatóság jegyében, de a két kapu mögötti területen (B2-B3; D2- D3) szemétgyűjtő akciót bonyolítunk le a B-Közép és a Green Kids bevonásával.

Tematikus programjaink mellett természetesen olyan kitelepülésekkel is készülünk, mint például a ketrecfoci, a Fradi Kamion, a Fradi-minibusz, az arcfestő, a lövőerőmérő, a Subbuteo, de a Groupama Aréna kerengőjén gyorskorcsolya szakosztályunkkal is találkozhatnak. Ezeken felül most fog debütálni a reflexfal, ahol a cél, hogy 60 másodperc alatt a szurkolók a kezük segítségével a lehető legtöbb egymás után felvillanó pontot eltalálják.

A Vasas elleni mérkőzést megelőzően a lelátón pólóágyúval, a szünetben a Fradi-Szív játékunkkal és EmojiCammal várjuk szurkolóinkat, ahol a cél, hogy a drukkerek az óriáskivetítőn megjelenő emojikat utánozzák.

Részletes programkínálat

MVM kitelepülés
A fenntarthatóság témájához illeszkedő különböző aktivitásokkal várjuk szurkolóinkat: bemutatjuk a megújuló energiaforrásokat, lesz napelem-bemutató, elektromos kerékpár installáció, e-autó kiállás, valamint televíziós edukatív anyagok a megújuló energiaforrásokról.

Penny termékkóstoltatás
Bio, vega és vegán termékek kóstoltatása. Keresse a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőn!

Zöld Aréna ismeretterjesztő kitelepülés
Aktivitásunknál Zöld Aréna projektünkről osztunk meg érdekes adatokat szurkolóinkkal egy rögtönzött kiállítás formájában. A kitelepülés megtekintése után szurkolóink tudását egy rövid kvízzel teszteljük majd, ahol a helyesen válaszolók értékes nyereményekben részesülhetnek. 

AmazinX ökotudatos kézműves foglalkozás
A fradisták ezen aktivitásunknál egyedi vászontáskákat és vászontornazsákokat készíthetnek előre legyártott sablonok segítségével. A sablonok között számos Fradihoz köthető jelkép lesz megtalálható.

Családi Nap Ökojátszópark
Programelemünk elősorban a fiatalok számára nyújt majd szórakozást a fenntarthatóság jegyében.

Szemétgyűjtő akció
Az akciót a két kapu mögötti területen (B2-B3; D2- D3) bonyolítanánk le a B-Közép és a Green Kids bevonásával. Célunk természetesen minden szurkolói szemétszedésre való buzdítása!

FTC–Vasas FC
2023. január 28., szombat 19.30
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegyek: Groupama Aréna jegypénztár, meccsjegy.fradi.hu

Cikkajánló

Adama Traoré a válogatottban is megvillant - VIDEÓ

A Fradi szélsője Gambia kapuját vette be büntetőből az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében.

Baráth kezdett, legyőztük Görögországot

Az FTC téli igazolása is tagja volt a felkészülési mérkőzésen győztes U21-es magyar labdarúgó-válogatottnak.

„Mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra”

Férfi labdarúgócsapatunk néhány szabadnap után ismét munkához látott a Népligetben.

Szavazzon a hónap játékosára, nyerjen páros VIP-belépőt

Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon lehet szavazni március hónap legjobb FTC-labdarúgójára.

Védőnk óriási örömet szerzett egy kisfiúnak - VIDEÓ

Védőnk 91 percet játszott a suriname-i válogatottban. • A bosnyákok Kovacevic és Gojak nélkül nyertek.

Dibusz Dénes: „Maradt még a csapatban”

Kapusunk és Vécsei Bálint szerint is nagyobb erőpróba vár majd a magyar válogatottra hétfőn a bolgárok ellen.

Sikeres főpróba, jöhetnek a bolgárok az Eb-selejtezőn

A magyar labdarúgó-válogatott Ádám Martin góljával 1-0-ra nyert Észtország ellen felkészülési meccsen.

Dokumentumfilm készül az UEL-menetelésünkről

Exkluzív felvételek sorát láthatják majd a FradiMédia alkotásában, amely a kupatavaszunkra fókuszál – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin