2022. október 25.
FTC-ZTE: adománygyűjtés az állatvédelem jegyében!
Szurkolóink adománygyűjtéssel segíthetik a Fradisták az Állatokért Egyesületének munkáját.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk október 30-án, vasárnap 17.30-tól a Zalaegerszeg ellen lép pályára a Groupama Arénában. A találkozó napján tartjuk az Állatok Napját, amely már egy éve is nagy sikert aratott szurkolóink körében. A Fradiban is rengetegen imádják a kiskedvenceket, számos labdarúgónk, kézilabdázónk, vízilabdázónk, jégkorongozónk és úszónk van oda az állatokért, rengeteg sportolónk tart kutyát, cicát, nyuszit és egyéb cukiságot.

A ZTE ellen bajnokinkon ezúttal is számos remek program várja majd szurkolóinkat az Állatok Napján. A Fradisták az Állatokért Egyesületének adománygyűjtésén most drukkereink segíthetik az egyesület állatvédő munkáját. Az adakozásra két formában van lehetőség. Egyrészről támogatói jegyek vásárlására kínálunk alkalmat a meccsjegy.fradi.hu weboldal felületén, amiket már meg lehet vásárolni. A támogatói jegy ára 500 Ft, amellyel közvetlenül a Fradisták az Állatokért Egyesületet támogathatják szurkolóink. Egyidőben akár több jegy megvásárlására is van mód, emellett mérkőzéstől függetlenül is van lehetőség támogatói jegyvásárlásra. Emellett a mérkőzés napján, október 30-án vasárnap a Sas szobornál, a célra kialakított pultnál is lesz lehetőség az adakozásra, ahol állateledellel támogatható az egyesület. A mérkőzésnapi felajánlásokat 15 órától egészen a mérkőzés kezdetéig várjuk!

Emellett számos remek programmal készülünk vasárnapra. A kerengőn lehetőség lesz megismerkedni a háztáji állatainkkal, illetve a Tropicarium kitelepülését is meg lehet majd látogatni, ahol különböző preparátumokkal, szaru- és egyéb képződményekkel (pl.: cápafog, cápabőr, vedlett kígyóbőrrel) valamint élő kisállatokkal is találkozhatnak.

A Veresegyházi Medveotthon kitelepülésénél egy kitömött medvét is meg lehet majd tekinteni, míg a Budakeszi Vadaspark a „Közösen Védjük a Vadmacskát!” című interaktív és egyben edukatív játékkal készül szurkolóink számára, és különböző izgalmas állatokat hoznak majd magukkal. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szintén különböző edukatív játékokkal készül a ZTE ellen találkozóra, míg a Kutyával az Emberért Alapítvány egy izgalmas segítőkutyás bemutatót fog tartani. A 30 perces bemutató során kiderül, hogyan és miként dolgoznak és segítenek a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyák.

Cikkajánló

„Mi is úgy élvezhetjük a meccset, mint az ép emberek”

Korlátok nélkül programunk nagy sikerrel zajlott április hónapban – VIDEÓ!

Ezért nem mindennapi Myenty Abena teljesítménye

Védőjátékos legutóbb 20 éve tudott duplázni labdarúgócsapatunkban az NB I-ben.

Ünnepelje 35. bajnoki címünket legújabb kollekciónkkal

Sorozatban hatodik bajnoki elsőségünk alkalmából jelent meg a BCS35 kollekció.

78 találat! NB I-es gólcsúcsot döntöttünk a DVSC ellen

A 12 csapatos labdarúgó NB I-ben egy együttes sem ért el annyi gólt, mint mi a mostani idényben.

A kétgólos Abena: „Ezt neked ajánlom, anya!”

Játékosunk örült, hogy édesanyja a helyszínen látta dupláját, és gólöröme is szóba került – VIDEÓ!

Zajlik a licit a DVSC elleni győztes meccslabdákért

A gólszerzők labdáiért beérkezett nettó összeget az FTC klubalapítványa, az Albert Alapítvány kapja.

„Büszke vagyok a csapatomra”

Férfi labdarúgócsapatunk vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelt a DVSC 5-1-es legyőzése után.

Kiütéssel győztünk a Debrecen ellen

Férfi labdarúgócsapatunk 5-1-re legyőzte hazai pályán a DVSC-t az OTP Bank Liga 31. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin